Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Jeste, baš taj sistem. Taj sistem je nasledjen a svako sledeći ga promeniti neće. To nije stvar današnjice, to je deceniski problem. I opet jovo nanovo. Ne go znaš šta, u pravu si ti, glasaću ja za Zukorlića.

Ниси свестан колико не разумеш проблеме и узроке тог система о ком причаш.

Подели на овим сајтовима

I suicid ima opravdanje u bezizlaznim situacijama. Mnogi su se tako proslavili kroz istoriju.

Прославили-можда.

Посветили-не.

Мој пут није ка овоземаљској слави, мада немам ни заблуду да ћу једном постати свет. Ипак, пријаће ми овог јутра кад чујем "Пазимо, светиње светима". То је мој пут.

Твој?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Mlakonja naravno, ako oćeš Srbe da dovedeš u red a nećeš da budeš diktator onda si debil.

Диктатор, било ко да је у питању, не може никада ништа да доведе у ред. Он може само даље да урнише државу или у најбољем случају да одржава статус кво. А мислим да нико од нас не жели ни једно ни друго.

Једино решење је да се појави одређени број људи који желе да промене систем тако што ће за почетак да политика престане да буде средство за богаћење оних који ништа нису постигли у животу пре уласка у странку. А онда одвикавање од култа 'сигурног посла' (који је главни узрок овакве политичке сцене коју имамо већ деценијама), заношења некаквим спаситељима од споља (ЕУ, Русија...небитно) и сличних дрога за масе који се продају овде већ сто година. Ако то некако крене, онда ћемо моћи да се носимо са главним проблемом српског друштва - корупцијом. Она ће почети полако, али сигурно да опада. И људи ће постајати временом мање летаргични, уплашени, апатични, мрзовољни...са жељом да се врати време кад неко други треба да брине о њима и њиховој будућности, или да ће то лако решити ако се 'убаце' негде. А онда можда и неће хтети да одлазе ван трбухом за крухом у оволиком броју.

Е, да и врло важна ствар - кад људи сконтају да не могу да промене државу преко ноћи или за пар година, него да ће требати дуго времена да почне да личи на нешто нормално. Значи нема оно 'бићемо ШвеЦка чим уђемо у ЕУ'. Нема ништа од тога, много времена је изгубљено, требаће исто толико да се нешто изгради.

Подели на овим сајтовима

Диктатор, било ко да је у питању, не може никада ништа да доведе у ред.
Da bi neko ovde doveo red i uspostavio sistem o kome ti pričaš, taj mora dugo da bude na vlasti i da bude čvrste ruke, a to je diktatura.

Putin nije diktator? Nije malo sutra.

Подели на овим сајтовима

Интересантно је да Хуан, Гризли, Јустин и сви који живе у другим државама или су мало више пропутовали уопште не говоре о народним менталитетима и добрим и лошим народима. :)

Подели на овим сајтовима

Ниси свестан колико не разумеш проблеме и узроке тог система о ком причаш.

al imam osećaj da ćeš mi ti vrlo rado objasniti i pole ćeš mi objasniti šta treba da se promeni u fudbalskom savezu kako bi bili prvaci sveta

Подели на овим сајтовима

Da bi neko ovde doveo red i uspostavio sistem o kome ti pričaš, taj mora dugo da bude na vlasti i da bude čvrste ruke, a to je diktatura. Putin nije diktator? Nije malo sutra.

Јесте диктатор, али није увео ред и није успоставио систем, него његови другари мафијаши пљачкају Русију и извлаче паре из земље, остављајући народ у све већим проблемима.

Подели на овим сајтовима

Дејане, ипак си нешто добро урадио вечерас - покушавајући да оправдаш тезу о „народним менталитетима“ као узроцима разлика у уређености држава, показао си колико је то заправо једна најобичнија и потпуно неутемељена измишљотина.

Подели на овим сајтовима

Јесте диктатор, али није увео ред и није успоставио систем, него његови другари мафијаши пљачкају Русију и извлаче паре из земље, остављајући народ у све већим проблемима.

Ne fantaziraj, čovek je podiga Rusiju na noge. Kako je nekada bilo, tamo je sada višnji Jerusalim. Rusiju niko nije zarezivao 2%

Подели на овим сајтовима

Дејане, ипак си нешто добро урадио вечерас - покушавајући да оправдаш тезу о „народним менталитетима“ као узроцима разлика у уређености држава, показао си колико је то заправо једна најобичнија и потпуно неутемељена измишљотина.

Ma da, svi smo mi isti.

Подели на овим сајтовима

al imam osećaj da ćeš mi ti vrlo rado objasniti i pole ćeš mi objasniti šta treba da se promeni u fudbalskom savezu kako bi bili prvaci sveta

Рекох ти већ, та шатро дискредитација где другог етикетираш као затуцаног небеског Србина који пије пиво испред продавнице и има решење за све проблеме ти неће проћи, просто, јер ја то и не говорим. То ти стално понављаш у недостатку аргументације и када то урадиш пет, шест пута, изгледа стварно јадно.

Подели на овим сајтовима

Рекох ти већ, та шатро дискредитација где другог етикетираш као затуцаног небеског Србина који пије пиво испред продавнице и има решење за све проблеме ти неће проћи, просто, јер ја то и не говорим. То ти стално понављаш у недостатку аргументације и када то урадиш пет, шест пута, изгледа стварно јадно.

Ne diskreditujem te ja, samo čekam tvoje objašnjenje. Ti si tip čoveka koga kupi neko ko sam ide po hleb i mleko :) Još lale da gaji usvojio bi ga.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...