Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Имаш много, много, и премного више од мене и моје породице. И мртав сам озбиљан. Мислиш да то радим јер ми је много добро и досадно? Спусти се на земљу, ми немамо ни за клопу, купујемо на рецку док се не снађемо, ал` се зато вадимо на здраву храну, пресно јер је здравије а много јефтиније. Не дао ти Бог да ти је добро као некима од нас...

Ја нисам Србенда, Христов сам.

Ne moj biti siguran da imam više od tebe.

Zato i jesam isfrustriran, koliko jedan šover ukrade u državnoj firmi, bilo bi za tebe, men i još 4 porodice, i na more bi išli.

Подели на овим сајтовима

За Радула, некако ми делује боље од Зукорлића и Вучића, ал' мора да је млакоња чим не жели да буде диктатор.

Mlakonja naravno, ako oćeš Srbe da dovedeš u red a nećeš da budeš diktator onda si debil.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je jako važno da postoji neko ko kreira realnost. Ta realnost mora biti drugačija od sadašnje, to znači da taj neko mora biti mnogo moćan kako bi uspeo da iznese tu priču. Neko ko je čelična lejdi, karadjordje.

Ne vredi drugačije.

Вучић челична лејди?

Демагог и кукавица пар екселанс.

Подсећа ме на Цвијановића у филму "Полтрон". Само у том филму полтрон није стигао на власт. Ово је наставак филма и једва чекам крај. Вуле је полтронизам довео до свих пора живота за ове две године. И твој став ми делује сасвим уклапајући у тај систем.

П.С. За тебе као човека из обезбеђења сам мислио да је чувена сцена кад премијер носи оно дете кроз сметове моменат када чврст момак такву гњиду ставља на своју вечну црну листу. Захебо сам се, што би рекао Жељко.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Zato i jesam isfrustriran, koliko jedan šover ukrade u državnoj firmi, bilo bi za tebe, men i još 4 porodice, i na more bi išli.

Мислиш на Вучићевог шофера? Ил' на шофера Зоране Михајловић? Или на оног Јоргованке Табаковић који је постао министар одбране?

Пошто је Радуле сам себе возио док је био министар. Сам човек иде по хлеб и млеко. Ал' мора да је млакоња због тога, јел' да?

Подели на овим сајтовима

Mlakonja naravno, ako oćeš Srbe da dovedeš u red a nećeš da budeš diktator onda si debil.

Или си просто довољно рационалан да схватиш да диктатуре почивају на култу личности и да се распадају када та личност умре или изгуби моћ и да онда све то пропада, и опет неред. Био један диктатор и завршило се деведесетим. Хоћеш још једног?

Подели на овим сајтовима

Или си просто довољно рационалан да схватиш да диктатуре почивају на култу личности и да се распадају када та личност умре или изгуби моћ и да онда све то пропада, и опет неред. Био један диктатор и завршило се деведесетим. Хоћеш још једног?

Eeee, nisu svi diktatori isti :D

Подели на овим сајтовима

Мислиш на Вучићевог шофера? Ил' на шофера Зоране Михајловић? Или на оног Јоргованке Табаковић који је постао министар одбране?

Пошто је Радуле сам себе возио док је био министар. Сам човек иде по хлеб и млеко. Ал' мора да је млакоња због тога, јел' да?

Da misli i na jnjegovog i sve ostale. Možda je sam sebe vozio al nije dokazano da li je sisao naftu iz rezervora :D Pravoj srbendi žena ide po leb i melko :D

Вучић челична лејди?

Демагог и кукавица пар екселанс.

Подсећа ме на Цвијановића у филму "Полтрон". Само у том филму полтрон није стигао на власт. Ово је наставак филма и једва чекам крај. Вуле је полтронизам довео до свих пора живота за ове две године. И твој став ми делује сасвим уклапајући у тај систем.

П.С. За тебе као човека из обезбеђења сам мислио да је чувена сцена кад премијер носи оно дете кроз сметове моменат када чврст момак такву гњиду ставља на своју вечну црну листу. Захебо сам се, што би рекао Жељко.

Ok, i kuvica i poltron, al ni u tome nema konkurente. Za koga bre normalan čovek da glasa, za gomilu nekih balavaca ili gomilu istrošenih ljudi. Svi po par procenata glasova, nikakv ugled, niko ih ne zarezuje dva posto.

Подели на овим сајтовима

До сад су били, ал' шта можемо да изгубимо ако пробамо још једном? Овај пут 100% успева!

Nije važno šta gubimo, već koliko brzo. Da se teramo svi u materinu, ako nam je to put, alo što brže, ovo decenisko umiranje je smorilo.

Подели на овим сајтовима

Ne moj biti siguran da imam više od tebe.

Не кладим се никад, али сад бих могао кад бих имао кинту, ово није ствар вероватноће већ чињенично стање. 

И ти би да гласам за оног који је инсистирао да се Чеди да кредит? Што, надаш се да ће и теби омогућити један под истим условима? Или знаш да се за ове две године мање крало, имаш поуздане информације? Ја их имам колико хоћеш да је чак и више покрадено из система него раније. Куда иду паре од разлике у цени горива између нас и суседа? А о страначком запошљавању, замало малолетним директорима са незавршеним факултетом, керамичарима, лажним дипломама итд да не говоримо. Брате, јел` то систем који подржаваш? То ће изађе на добро?

Подели на овим сајтовима

Не кладим се никад, али сад бих могао кад бих имао кинту, ово није ствар вероватноће већ чињенично стање. 

И ти би да гласам за оног који је инсистирао да се Чеди да кредит? Што, надаш се да ће и теби омогућити један под истим условима? Или знаш да се за ове две године мање крало, имаш поуздане информације? Ја их имам колико хоћеш да је чак и више покрадено из система него раније. Куда иду паре од разлике у цени горива између нас и суседа? А о страначком запошљавању, замало малолетним директорима са незавршеним факултетом, керамичарима, лажним дипломама итд да не говоримо. Брате, јел` то систем који подржаваш? То ће изађе на добро?

Jeste, baš taj sistem. Taj sistem je nasledjen a svako sledeći ga promeniti neće. To nije stvar današnjice, to je deceniski problem. I opet jovo nanovo. Ne go znaš šta, u pravu si ti, glasaću ja za Zukorlića.

Подели на овим сајтовима

Nije važno šta gubimo, već koliko brzo. Da se teramo svi u materinu, ako nam je to put, alo što brže, ovo decenisko umiranje je smorilo.

Ово је већ склоност ка суицидалним намерама, а зна се како се самоубиство третира. Због овога бих те могао позвати на оставку, али нећу јер нисам у том фазону.

Боље да се преиспиташ да ли те је невоља навела да изгубиш мир и западнеш у малодушност.

Христос међу нама.

Подели на овим сајтовима

Ти то не разумеш, да разумеш не бисмо ни били ту где јесмо, треба што више тога да брже пропаднемо, а треба да пропаднемо јер ето, тако, треба...

Јао, што не ударио нека каменчуга из свемира да нас све побије!

Подели на овим сајтовима

Ово је већ склоност ка суицидалним намерама, а зна се како се самоубиство третира. Због овога бих те могао позвати на оставку, али нећу јер нисам у том фазону.

Боље да се преиспиташ да ли те је невоља навела да изгубиш мир и западнеш у малодушност.

Христос међу нама.

I suicid ima opravdanje u bezizlaznim situacijama. Mnogi su se tako proslavili kroz istoriju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...