Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

A kako su stvari krenule, još malo će svaki gradjanin ove države biti stranka za sebe, niču ko pečurke posle kiše. Smešno, a najsmešniji su mi oni koji zaista misle da oni mogu nešto da promene. Vi niste svesni kakve zveri žive u ovom društvu koji imaju ozbiljne interese, zgaziće svakoga ko im se prepreči, samo ako mogu da ga zgaze.

Дејане, могу да закључим да ћеш гласати за Вучића јер хоћеш да живиш овде, а сматраш да је систем у Србији непромењив, непобедив, незамењив, Богом дан за нас овакве??????

Вау, ја мислио да смо `ришћани... Да је овако мислио и св. Ђорђе. Димитрије, Игњатије, па још и старац Вукашин из клепаца...

Преучило се. 

А можда се превише крећеш у лошем друштву па ти све изгледа тако црно. Дођи мало код нас на село. Ево садимо малинице, јагодице, боле нас увце за Вучића, и сви мислимо да је доста било. Чак и Шешељ, који је учествовао у мешењу колача званог Вучић. Пардон, повлачим реч, он рече да би са Вулетом могао у власт, само не са Томом.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Glasam za Vučića jer nemam za koga drugog. Na izbore ću izaći kao odgovoran gradjanin, a da dam glas nekom njutri ne pada mi napamet. Teoretičara mi je dosta. Ako ne budem glasao za Vučića, glasaću za Zukorlića, taj se bar bori za svoj narod kao lav i ima rezultate.

Ово је дефиниција антиполитичког става.

A te oklnosti neko treba i da stvori.

Да, и то стварају народи који имају народни менталитет, а власт долази из тих народа, тако да је власт таква какав је и народ, ако народ краде крашће и власт... Нема ништа лакше него тако комплексан проблем као што је ниво уређености неке државе објаснити једном простом измишљотином попут „народног менталитета“. 

Подели на овим сајтовима

Дођи мало код нас на село. Ево садимо малинице, јагодице, боле нас увце за Вучића,
Eto, individualistički mentalitet koga ne zanimakao živimo mi u gradu :D

Samo nek je tebi dobro , Srbendo :D

Подели на овим сајтовима

Не мислим да су Немци бољи народ од Грка, али...

Sve ia svoje vrline i mane, Nemci su hladni, vaki, naki i, Grci su drugačiji, toplokrviji.

Nemci imaju svoje uredjenje, svako zna gde mu je mesto, uredjeni su, sistematični, ako rade dobru stvar sa tim ponašanjem to je ekstra, ako čine nacizam sa tim mentalitetom, opet daleko odu. I u dobru i u zlu takvi narodi daleko odu.

Подели на овим сајтовима

Zašto ću glasati za Zukorlića ako ne budem za Vučića. Zato što je sličan, autoritativan, ima ogromu podršku, ima iza sebe moćnu državu Tursku, dakle, nije njutro već pravi vodja. Nisam mu istomišljenik, naravno, ali imam poštovanja.

Dajem glas onome ko će nas uništiti ili spasiti, njutrama ne dajem glas jer su ni studeni ni vrući, treba ih izbljuati iz usta. Baš će radulović, čanak, tadić, stefanoić, dveri, zavetnici kurte i murte da donesu promene, takvi nisu u stanju ni da te unište niti boljitak da donesu, oni samo produžavaju agoniju.

Подели на овим сајтовима

Sve ia svoje vrline i mane, Nemci su hladni, vaki, naki i, Grci su drugačiji, toplokrviji. Nemci imaju svoje uredjenje, svako zna gde mu je mesto, uredjeni su, sistematični, ako rade dobru stvar sa tim ponašanjem to je ekstra, ako čine nacizam sa tim mentalitetom, opet daleko odu. I u dobru i u zlu takvi narodi daleko odu.

ašto ću glasati za Zukorlića ako ne budem za Vučića. Zato što je sličan, autoritativan, ima ogromu podršku, ima iza sebe moćnu državu Tursku, dakle, nije njutro već pravi vodja. Nisam mu istomišljenik, naravno, ali imam poštovanja. Dajem glas onome ko će nas uništiti ili spasiti, njutrama ne dajem glas jer su ni studeni ni vrući, treba ih izbljuati iz usta. Baš će radulović, čanak, tadić, stefanoić, dveri, zavetnici kurte i murte da donesu promene, takvi nisu u stanju ni da te unište niti boljitak da donesu, oni samo produžavaju agoniju.

Ја да се питам, ИСИС бих направио овде, бар знамо на чему смо и бар нису млаки. Зукорлић само продужава агонију.

Подели на овим сајтовима

Дејане, могу да закључим да ћеш гласати за Вучића јер хоћеш да живиш овде, а сматраш да је систем у Србији непромењив, непобедив, незамењив, Богом дан за нас овакве??????
Mislim da je jako važno da postoji neko ko kreira realnost. Ta realnost mora biti drugačija od sadašnje, to znači da taj neko mora biti mnogo moćan kako bi uspeo da iznese tu priču. Neko ko je čelična lejdi, karadjordje.

Ne vredi drugačije.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je jako važno da postoji neko ko kreira realnost. Ta realnost mora biti drugačija od sadašnje, to znači da taj neko mora biti mnogo moćan kako bi uspeo da iznese tu priču. Neko ko je čelična lejdi, karadjordje.

А сад ме извините, идем да гласам за Вучића. :D

Подели на овим сајтовима

Зашто код нас Срба кад су неки протести и демонстрације прво страда семафор и саобраћајни знак? :)

То ти је Божија опомена кроз нас саме да смо изгубили компас и настаје хаос као на раскрсници без истих.

Уместо да се прво помолимо Богу па изнедримо неког свог=Христовог, ми би прво туђе главе на пањ.

Ја не чух и не видех да је и један политичар који се огрешио о хришћанство а себе назива верником добио епитимију или анатему.

И после неки из Цркве кукају и ваде се да се ништа не може променити.

Што би рекла баба кад су је питали зна ли турски: "Јок, вала". Док смо ми овакви а зовемо се православци, нема шансе да нам Бог укине заслужену епитимију... Али, има нас верујућих који мислимо да што је човеку немогуће, Богу јесте, и зато Му се молимо да што пре отпусти ово што нам допусти јер неће остати ни једнога који ће се моћи Његовим назвати.

Доста је било...

Подели на овим сајтовима

Nemci imaju svoje uredjenje, svako zna gde mu je mesto, uredjeni su, sistematični, ako rade dobru stvar sa tim ponašanjem to je ekstra, ako čine nacizam sa tim mentalitetom, opet daleko odu. I u dobru i u zlu takvi narodi daleko odu.

Da, rano ptače daleko doskače.

O tom bi mogli svašta pričat danima:

https://goo.gl/SWEiIi

https://goo.gl/0Ekl7f

https://goo.gl/o035MK

Подели на овим сајтовима

Не знам који андрак се препирете. Срби су народ који нема осећај за заједницу и не воли правила, већ једно крдо индивидуалаца у којој сваки појединац хоће моћ и власт да управља крдом, па ма то била месна заједница, општина, град или држава, свеједно. Оно мало изузетака што има или клисне напоље или га крдо угази. Просто ми нисмо култивисан народ. На моју велику жалост. Изразито смо страсни, сујетни, завидни, гордељиви, алави, самовољни, злопамтљиви, јаросни...Не генерализујем али таква је огромна већина наших људи. Све те страсти гуше бројне таленте и вредности, којих код нас има много али просто не могу да дођу до изражаја. И све те страсти си кочничари за функционисање било какве заједнице. Просечан Србин размишља, рди и живи тако да само њему буде добро. Заједница га слабо интересује.

Zato se prepiremo.

Подели на овим сајтовима

Eto, individualistički mentalitet koga ne zanimakao živimo mi u gradu :D

Samo nek je tebi dobro , Srbendo :D

Имаш много, много, и премного више од мене и моје породице. И мртав сам озбиљан. Мислиш да то радим јер ми је много добро и досадно? Спусти се на земљу, ми немамо ни за клопу, купујемо на рецку док се не снађемо, ал` се зато вадимо на здраву храну, пресно јер је здравије а много јефтиније. Не дао ти Бог да ти је добро као некима од нас...

Ја нисам Србенда, Христов сам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...