Аљонка Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 А породица пилота са Нбг добила 11-оро дете. Шта рећи, осим чудо да су остали нормални bliss jeeee Која је то жртва, Господе. 11 година трудна, 11 порођаја ... Daaaa, ogromna zrtva. A ja sve nesto mislim da Bog svaku zrtvu vidi, i zato ce im i pomoci... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 А породица пилота са Нбг добила 11-оро дете. Шта рећи, осим чудо да су остали нормални bliss jeeee Која је то жртва, Господе. 11 година трудна, 11 порођаја ... Daaaa, ogromna zrtva. A ja sve nesto mislim da Bog svaku zrtvu vidi, i zato ce im i pomoci... У то као хришћани не би требало да сумњамо.Нити сам ја рекла у очајању ''јадни људи''. Али не помаже ни Бог 100%, човеку је ''суђено'' да се мучи на земљи. Хоћу да нагласим њихову добровољну муку, ма колико да је то лепо и дивно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 А породица пилота са Нбг добила 11-оро дете. Шта рећи, осим чудо да су остали нормални bliss jeeee Која је то жртва, Господе. 11 година трудна, 11 порођаја ... Da li je to protivavionski oficir?1999. je bio sa mojim ocem na Kosovu jedan major,PV,imao tada 5 decice u BG.Bas cu reci tati,ako je taj.Covek bio cudo,postio u sred one ujdurme,pricao mi otac,vadi dzem,sardine i tako ti iz dzepa na pantalonama uniforme...Molitvenik i Sv.Pismo pored uzglavlja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 А породица пилота са Нбг добила 11-оро дете. Шта рећи, осим чудо да су остали нормални bliss jeeee Која је то жртва, Господе. 11 година трудна, 11 порођаја ... Da li je to protivavionski oficir?1999. je bio sa mojim ocem na Kosovu jedan major,PV,imao tada 5 decice u BG.Bas cu reci tati,ako je taj.Covek bio cudo,postio u sred one ujdurme,pricao mi otac,vadi dzem,sardine i tako ti iz dzepa na pantalonama uniforme...Molitvenik i Sv.Pismo pored uzglavlja... Могуће, он је војни пилот. Звали су га пар пута на разговор, јер пости. Мада, мој муж је исто у ваздухопловству и каже да пилоти не смеју да се играју са исхраном. Не знам име том пилоту, младолик је као и жена, упознала сам их код о.Бранислава Перановића и тада сам била окружена са 15 деце smej.gif 10 пилотових и 5 очевих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Не знам име том пилоту, младолик је као и жена, упознала сам их код о.Бранислава Перановића и тада сам била окружена са 15 деце Srbija_smesko 10 пилотових и 5 очевих. Dve porodice = ceo vrtic bliss jeeee smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Svaka njima čast!Ja imam zdravs problema,ali opet mogu samo da se 0110_hahaha Ja sam iz Prijedora,ne znam ovu porodicu,možda budem imala čast da ih upoznam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Волела бих да се овакве радости и код нас дешавају smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Ако,ако.Било како,само да их је што више,радости наше. Чеда мила малена. girl_jumping :group111: 0102_laugh Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Moja zena prati tu emisiju i rekla mi je da su se razveli. U Srbiji postoji ovo samo sto setaju bosa, jedu suv leba i sl. (bilo je par priloga na rts-u). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 На жалост,пресретачу,у праву си, али нас то не спречава да желимо да се ствари промене и да се молимо Богу за то. greengrin ekstra Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 На жалост,пресретачу,у праву си, али нас то не спречава да желимо да се ствари промене и да се молимо Богу за то. crvenilo :cheesy2: crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/147101/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5+%D1%98%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.html_____________________Близанци Матеј и Марта Брашанац, четврто и пето дете свештеника Александра Брашанца из Радевића, приморског градића у Црној Гори, и његове супруге Виде, поново су јунаци серијала "Време је за бебе".У првој епизоди приказаној у новембру прошле године, пратили смо њихово рођење, а у данашњој - крштење.Иако су рођени заједно, Матеј у црквени живот улази шест месеци после сестре јер је комплетно крштење Марте обављено на почетку године у подгоричкој дечјој клиници. Марта је на клиници лечена 23 дана, јер је била оболела од веома ретке тропске болести лајшманија (кала азар) која се преноси убодом комарца и која је смртоносна ако се не открије на време.Марта је данас здрава и весела захваљујући леку који су јој обезбедиле сестре фокуларског реда из Ватикана. То су племените сестре које после полагања монашких завета носе одећу световних људи.За разлику од Марте, чин крштења Матеја обављен је крај манастира Превлака, поред Тивта, и у време литургије, што је неуобичајено за те црквене обреде који се иначе служе одвојено. Уместо поливања, Матеј је током крштења потопљен у покретној крстионици.Православни хришћани биће пријатно изненађени када виде да је Матеја крстио господин Амфилохије Радовић, митрополит црногорско-приморски. Осим учешћа у крштењу и служењу литургије, митрополит Амфилохије је у емисији с радошћу причао о свом детињству и мајци Милеви која је родила тринаесторо деце а он је био девета беба.Зато сам спокојан, каже млади парох Александар Брашанац, срећан и задовољан што сам сина крстио онако како црквени канони налажу и што је крштен у литургији од надлежног епископа митрополије господина Амфилохија, и наставља, иза петоро наше деце је зарез а не тачка.Режисер: Мирослав ЖивановићПродуцент: Небојша Гарић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif Стварно дивна прича! hvala 0110_hahaha и Bogorodicaaaaaa пс.Оче, да ли овај свештеник има брата Драгана који је такође свештеник? http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Стварно дивна прича! hvala prstgore и Bogorodicaaaaaa пс.Оче, да ли овај свештеник има брата Драгана који је такође свештеник? Изгледа. Исто се презива Брашанац. Наш отац Драган из цркве Свете Петке, где мироточи икона. Отац Драган је и професор у Богословији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Стварно дивна прича! hvala prstgore и Bogorodicaaaaaa пс.Оче, да ли овај свештеник има брата Драгана који је такође свештеник? Изгледа. Исто се презива Брашанац. Наш отац Драган из цркве Свете Петке, где мироточи икона. Отац Драган је и професор у Богословији. Да, да! На њега сам мислио. Парох Виноградски при храму Светке Петке, Архијерејско намесништво Крагујевачко! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука