Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

А породица пилота са Нбг добила 11-оро дете.

Шта рећи, осим чудо да су остали нормални  bliss jeeee

Која је то жртва, Господе.

11 година трудна, 11 порођаја ...

Daaaa, ogromna zrtva. A ja sve nesto mislim da Bog svaku zrtvu vidi, i zato ce im i pomoci...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 450
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Daaaa, ogromna zrtva. A ja sve nesto mislim da Bog svaku zrtvu vidi, i zato ce im i pomoci...

У то као хришћани не би требало да сумњамо.

Нити сам ја рекла у очајању ''јадни људи''.

Али не помаже ни Бог 100%, човеку је ''суђено'' да се мучи на земљи.

Хоћу да нагласим њихову добровољну муку, ма колико да је то лепо и дивно.

Подели на овим сајтовима

Da li je to protivavionski oficir?1999. je bio sa mojim ocem na Kosovu jedan major,PV,imao tada 5 decice u BG.Bas cu reci tati,ako je taj.Covek bio cudo,postio u sred one ujdurme,pricao mi otac,vadi dzem,sardine i tako ti iz dzepa na pantalonama uniforme...Molitvenik i Sv.Pismo pored uzglavlja...

Подели на овим сајтовима

Da li je to protivavionski oficir?1999. je bio sa mojim ocem na Kosovu jedan major,PV,imao tada 5 decice u BG.Bas cu reci tati,ako je taj.Covek bio cudo,postio u sred one ujdurme,pricao mi otac,vadi dzem,sardine i tako ti iz dzepa na pantalonama uniforme...Molitvenik i Sv.Pismo pored uzglavlja...

Могуће, он је војни пилот. Звали су га пар пута на разговор, јер пости. Мада, мој муж је исто у ваздухопловству и каже да пилоти не смеју да се играју са исхраном. Не знам име том пилоту, младолик је као и жена, упознала сам их код о.Бранислава Перановића и тада сам била окружена са 15 деце smej.gif 10 пилотових и 5 очевих.
Подели на овим сајтовима

Не знам име том пилоту, младолик је као и жена, упознала сам их код о.Бранислава Перановића и тада сам била окружена са 15 деце Srbija_smesko 10 пилотових и 5 очевих.

Dve porodice = ceo vrtic  bliss jeeee smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Волела бих да се овакве радости и код нас дешавају  smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ако,ако.Било како,само да их је што више,радости наше.

Чеда мила малена. girl_jumping :group111: 0102_laugh

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

На жалост,пресретачу,у праву си,

али нас то не спречава да желимо да се ствари промене и да се молимо Богу за то. greengrin ekstra

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/147101/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5+%D1%98%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.html

Близанци Матеј и Марта Брашанац, четврто и пето дете свештеника Александра Брашанца из Радевића, приморског градића у Црној Гори, и његове супруге Виде, поново су јунаци серијала "Време је за бебе".

У првој епизоди приказаној у новембру прошле године, пратили смо њихово рођење, а у данашњој - крштење.

Иако су рођени заједно, Матеј у црквени живот улази шест месеци после сестре јер је комплетно крштење Марте обављено на почетку године у подгоричкој дечјој клиници. Марта је на клиници лечена 23 дана, јер је била оболела од веома ретке тропске болести лајшманија (кала азар) која се преноси убодом комарца и која је смртоносна ако се не открије на време.

Марта је данас здрава и весела захваљујући леку који су јој обезбедиле сестре фокуларског реда из Ватикана. То су племените сестре које после полагања монашких завета носе одећу световних људи.

За разлику од Марте, чин крштења Матеја обављен је крај манастира Превлака, поред Тивта, и у време литургије, што је неуобичајено за те црквене обреде који се иначе служе одвојено. Уместо поливања, Матеј је током крштења потопљен у покретној крстионици.

Православни хришћани биће пријатно изненађени када виде да је Матеја крстио господин Амфилохије Радовић, митрополит црногорско-приморски. Осим учешћа у крштењу и служењу литургије, митрополит Амфилохије је у емисији с радошћу причао о свом детињству и мајци Милеви која је родила тринаесторо деце а он је био девета беба.

Зато сам спокојан, каже млади парох Александар Брашанац, срећан и задовољан што сам сина крстио онако како црквени канони налажу и што је крштен у литургији од надлежног епископа митрополије господина Амфилохија, и наставља, иза петоро наше деце је зарез а не тачка.

Режисер: Мирослав Живановић
Продуцент: Небојша Гарић
Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif

Стварно дивна прича!    hvala 0110_hahaha  и Bogorodicaaaaaa

пс.Оче, да ли овај свештеник има брата Драгана који је такође свештеник?

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Стварно дивна прича!    hvala prstgore  и Bogorodicaaaaaa

Изгледа. Исто се презива Брашанац. Наш отац Драган из цркве Свете Петке, где мироточи икона. Отац Драган је и професор у Богословији.

Подели на овим сајтовима

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Стварно дивна прича!     hvala prstgore  и Bogorodicaaaaaa

Изгледа. Исто се презива Брашанац. Наш отац Драган из цркве Свете Петке, где мироточи икона. Отац Драган је и професор у Богословији.

Да, да! На њега сам мислио. Парох Виноградски при храму Светке Петке, Архијерејско намесништво Крагујевачко!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...