Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352753992' post='744351] ево, нећу ни ја да ти поновим ако си направио прекршај и ухвати те мурија - плати. ако не платиш, не видим разлога да се буниш кад ти каже да ниси подобан да возиш, јер сам ти објаснио логику одлуке да имаш наплату казне уместо затвора Констатно ме игноришеш шта ти причам, а изнео сам ти пар чињеница којима сам демантовао све то што кажеш јер за почетак ја о томе не причам. Дакле, чињеница један: 1. У Србији се врло често одбија захтев да се казна служи у затвору. 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. 3. Они који својим казнама показују да нису подобни да возе, губе дозволу, закон је све то регулисао. Овај закон, колико га год ти тврдоглавно адресирао, нема везе са онима који нису подобни да возе. Јер да то нису, не би им тражили паре него би их искључили из саобраћаја. Такви се решавају казненим поенима и одузимањем дозвола. Овај закон циља оне који су ок за вожњу, али судови не успевају сбог неспособности да процесуирају случајеве доброг дела њих, па ајде да их уценимо да не могу да продуже регистрацију. Нема везе са њиховом подобношћу за вожњу. Надам се да си ме сада прочитао, јер почињеш да ме разочараваш затвореношћу да прочиташ шта желим да ти кажем, већ тераш своју причу која нема везе са овом темом - колико си способан за вожњу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352753992' post='744351] ево, нећу ни ја да ти поновим ако си направио прекршај и ухвати те мурија - плати. ако не платиш, не видим разлога да се буниш кад ти каже да ниси подобан да возиш, јер сам ти објаснио логику одлуке да имаш наплату казне уместо затвора Констатно ме игноришеш шта ти причам, а изнео сам ти пар чињеница којима сам демантовао све то што кажеш јер за почетак ја о томе не причам. Дакле, чињеница један: 1. У Србији се врло често одбија захтев да се казна служи у затвору. 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. 3. Они који својим казнама показују да нису подобни да возе, губе дозволу, закон је све то регулисао. Овај закон, колико га год ти тврдоглавно адресирао, нема везе са онима који нису подобни да возе. Јер да то нису, не би им тражили паре него би их искључили из саобраћаја. Такви се решавају казненим поенима и одузимањем дозвола. Овај закон циља оне који су ок за вожњу, али судови не успевају сбог неспособности да процесуирају случајеве доброг дела њих, па ајде да их уценимо да не могу да продуже регистрацију. Нема везе са њиховом подобношћу за вожњу. Надам се да си ме сада прочитао, јер почињеш да ме разочараваш затвореношћу да прочиташ шта желим да ти кажем, већ тераш своју причу која нема везе са овом темом - колико си способан за вожњу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Констатно ме игноришеш шта ти причам, а изнео сам ти пар чињеница којима сам демантовао све то што кажеш јер за почетак ја о томе не причам. Дакле, чињеница један: 1. У Србији се врло често одбија захтев да се казна служи у затвору. 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. 3. Они који својим казнама показују да нису подобни да возе, губе дозволу, закон је све то регулисао. Овај закон, колико га год ти тврдоглавно адресирао, нема везе са онима који нису подобни да возе. Јер да то нису, не би им тражили паре него би их искључили из саобраћаја. Такви се решавају казненим поенима и одузимањем дозвола. Овај закон циља оне који су ок за вожњу, али судови не успевају сбог неспособности да процесуирају случајеве доброг дела њих, па ајде да их уценимо да не могу да продуже регистрацију. Нема везе са њиховом подобношћу за вожњу. Надам се да си ме сада прочитао, јер почињеш да ме разочараваш затвореношћу да прочиташ шта желим да ти кажем, већ тераш своју причу која нема везе са овом темом - колико си способан за вожњу. мислиш, игноришем да прихватим твој став, сем тога што ми импутираш неке ствари које нисам написао? извини ме, поново прочитај лепо шта сам писао, а и не видим разлога да икако променим свој став после свих твојих писања овде https://www.pouke.org/forum/topic/22325-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5/page__st__36#entry744245 и https://www.pouke.org/forum/topic/22325-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5/page__st__36#entry744231 и https://www.pouke.org/forum/topic/22325-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5/page__st__36#entry744207 и https://www.pouke.org/forum/topic/22325-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5/page__st__36#entry744205 дакле, не да је неспособан него не би положио поново возачки испит, поготово пошто казна не учи и не тера возача да регулише своје понашање на улици при вожњи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352754753' post='744370] мислиш, игноришем да прихватим твој став, сем тога што ми импутираш неке ствари које нисам написао? Игноришеш да уопште разумеш мој став. Ти тотално скрећеш са мог става у шесту тему. [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352754753' post='744370] извини ме, поново прочитај лепо шта сам писао, а и не видим разлога да икако променим свој став после свих твојих писања овде Прочитао сам шта си писао и констатно тврдиш неопевану глупост, да је онај ко није способан да плати казну и онај ко направи казну неспособан за вожњу. Т.ј ти изједначаваш прављење саобраћајног прекршаја са неспособношћу за вожњу. дакле, не да је неспособан него не би положио поново возачки испит, поготово пошто казна не учи и не тера возача да регулише своје понашање на улици при вожњи Јел си ти уопште возач? Свако ко је искрен возач зна да 90 % људи не би могло да положи опет возачки испит из прве. Прво би на тесту попадали. Занимљиво да ми за овај закон аргументују и реагују позитивно или НЕАКТИВНИ ВОЗАЧИ или НЕВОЗАЧИ. Бар на фејсбуку. Колико сте активни возачи и познаваоци саобраћаја ти и жељко? Зато сам отворио једну другу темицу за дискусију: https://www.pouke.org...во/#entry744377 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Прочитао сам шта си писао и констатно тврдиш неопевану глупост, да је онај ко није способан да плати казну и онај ко направи казну неспособан за вожњу. Т.ј ти изједначаваш прављење саобраћајног прекршаја са неспособношћу за вожњу. не, то ми импутираш да сам написао, јер је тај само сиромашан, а не уме да вози и није способан за вожњу јер га очигледно боли уво за прописе који и њега и друге возаче штите једне од других и међусобног лупања. према томе, свако ко прави прекршаје у рангу основних не би могао да положи вожњу па према томе није ни способан за њу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Ниси ми одговорио, јел си возач? [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352755869' post='744394] не, то ми импутираш да сам написао, јер је тај само сиромашан, а не уме да вози и није способан за вожњу јер га очигледно боли уво за прописе који и њега и друге возаче штите једне од других и међусобног лупања. према томе, свако ко прави прекршаје у рангу основних не би могао да положи вожњу па према томе није ни способан за њу. Већ сам ти у претходном посту написао да се деси да човек случајно прекрши пропис. Да се уђе у једносмерну се деси случајно. Да се не стави појас такође се деси случајно. Да се прекорачи брзина за пет до десет килоемтра на сат се такође дешава редовно случајно јер не гледа свако у цајгер док вози него у пут испред себе. Тотални ти је фаил та идеја да људи намерно крше прописе. Наравно да када је дозвољено 50 а ти возиш што да ти се није случајно десило, али у вожњи се сасвим случајно дешава да тамо где је дозвољено 50 ти возиш 60. И то се дешава убедљиво СВИМ возачима које сам видео. Дакле сваки возач кога знаш - то му се дешава. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 сасвим је неважно да окренеш причу на лични ниво, ко и колико греши, пошто сам потпуно сигуран да то следи ал ћу ти рећи да немам нити једну казну а кад те нахвата мурија, немаш где - ил плаћаш казну или мито, па ти види колико је шта правно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352757615' post='744447] сасвим је неважно да окренеш причу на лични ниво, ко и колико греши, пошто сам потпуно сигуран да то следи ал ћу ти рећи да немам нити једну казну а кад те нахвата мурија, немаш где - ил плаћаш казну или мито, па ти види колико је шта правно Ајде молим те, објасни ми, ко прича о неплаћању казне? Пошто ми констатно причаш да казна треба и мора да се плати као да сам ја негде причао да не треба или не мора? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Ајде молим те, објасни ми, ко прича о неплаћању казне? Пошто ми констатно причаш да казна треба и мора да се плати као да сам ја негде причао да не треба или не мора? погрешно си ме схватио, не причам конректно о томе, него о правном леку да се плаћају казне и да то буде повезано са разним стварима који се тичу вожње и употребљивости возила. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352758502' post='744456] погрешно си ме схватио, не причам конректно о томе, него о правном леку да се плаћају казне и да то буде повезано са разним стварима који се тичу вожње и употребљивости возила. Јел си сигуран да термин правни лек користиш у исправном значењу? Пошто ми термин правни лек никако не иде у контексту ове реченице који користиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 А зашто то? Зато што сам направио грешку у загуљеном делу новог града где сам први пут вози? Не, никако зато. Него зато што си превидео саобраћајни знак да улазиш у улицу у којој је забрањено кретање у смеру у којем се ти налазиш. Или си намерно кренуо супротним смером јер мислиш да си тако у могућности...Моја улица је једносмерна и такве углавном терам да терају у рикверц до изласка. Ионако ми је лево крило и хауба зрело за мењање па би баш било лепо да ми дођеш у госте... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Не, никако зато. Него зато што си превидео саобраћајни знак да улазиш у улицу у којој је забрањено кретање у смеру у којем се ти налазиш. Или си намерно кренуо супротним смером јер мислиш да си тако у могућности...Моја улица је једносмерна и такве углавном терам да терају у рикверц до изласка. Ионако ми је лево крило и хауба зрело за мењање па би баш било лепо да ми дођеш у госте... Брате мој ја сам у ту једносмерну ушао јер је сигнализација уопште није била лоше постављена и заклоњена дрветом. И рекох ушао, не прошао кроз. Ушао и изашао истим путем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. Ti da nisi dao pare drzavi i platio takse ne bi mogao ni dozvolu da imas ni da registrujes kola. Ako nemas para za kaznu onda nemas ni za benzin, znaci ... pesacenje .. a nemozes ni "mahinalno" da pregazis pesaka u nekom jednosmernom budzaku .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Брате мој ја сам у ту једносмерну ушао јер је сигнализација уопште није била лоше постављена и заклоњена дрветом. И рекох ушао, не прошао кроз. Ушао и изашао истим путем. Не осуђујем ја тебе лично у конкретном примеру већ идеју да некоме треба опростити овакву "грешку". Полиција није суд и њихово је да запишу казну. И то је све што треба да ураде. А на теби је да на суду објасниш да ниси одатле, да је знак лоше постављен и да се не види па онда да видиш како суд реагује. Иако је то углавном усвајање става полицајца који је казну написао, некад се деси да ти одрежу најмању могућу казну јер си предочио свој случај на искрен и добар начин. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука