feeble Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 А казна иначе застарева (по тренутном закону) након 2 године. Да ли знате неког ко је дочекао да му нпр. саобраћајни прекшај застари? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Pa treba da postuje saobracajne propise. Ili da koristi autobus. Да ти цитирам шта сам рекао меденици: Ви причате као да се људи бахато понашају и намерно крше законе, типа намерно не стављају појас, намерно не упале светло итд.Што је неопевано у свакој свађи са реалношћу. Свако ко стално вози и зна саобраћана правила зна да се врло лако деши да се прекшај направи. Ето ја сам пар пута избуљен по нишу ушао у једносмерну улицу, тако да ми много глупаво звучи кад ми ти кажеш - НИКО ТЕ НИЈЕ ТЕРАО ДА УЛАЗУШ У ЈЕДНОСМЕРНУ. Па нисам ја намерно ушо него махинално. Исто важи и за појас и за светла. Деси се некад, ето у селу, радим нешто, позове ме мајка ја пожурим кући заборавим појас да ставим. И шта опет ћеш да ми кажеш ту толико плитку изјаву - нико те није терао да не ставиш појас. У реду у оба случај сам направио прекршај, и треба да платим казну ако ме ухвате и све је то у реду. Али није у реду да ме сад држава завлачи да морам да им платим што пре да не останем без продужетка регистрације. Крајњи безобразлук - по мом мишљењу. Ја смем да потпишем да већина возача ненамерно једном у току месеца не отпоштује неки пропис. И то апсолутно случајно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 А казна иначе застарева (по тренутном закону) након 2 године. Да ли знате неког ко је дочекао да му нпр. саобраћајни прекшај застари? Не застарева ако је прописана па није плаћена две године. Застарева уколико поверилац не извршава своја права две године. Другим речима ако органи не раде ништа поводом твоје казне две године. Мени су застареле неке казне например али не за саобраћај. Ту немам казни. Иако имам прекршаја, паркинг врсте углавном. Пакркира на пољани испред зграде што је технички гледано кажњиво. Ако реше могу да ме казне. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 А казна иначе застарева (по тренутном закону) након 2 године. Да ли знате неког ко је дочекао да му нпр. саобраћајни прекшај застари? .smeha. Ovo je dobro. U italiji 5 god. moras da cuvas priznanicu o placanoj kazni jer ako ti posalju opet moras da imas dokaz da si kaznu vec platio. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Не застарева ако је прописана па није плаћена две године. Застарева уколико поверилац не извршава своја права две године. Другим речима ако органи не раде ништа поводом твоје казне две године. Да, на то сам мислио. Ако суд није обрадио прекршај у року од две године. Мени прошло 11 месеци али сам се узалуд понадао. Ово је њима битан извор прихода да би га се тако лако одрекли. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Да, на то сам мислио. Ако суд није обрадио прекршај у року од две године. Мени прошло 11 месеци али сам се узалуд понадао. Ово је њима битан извор прихода да би га се тако лако одрекли. Управо је то и проблем. Али на погрешан начин то решавају, да би се изборили против тога, они ти наметну да мораш ти да регулишеш сам ако они не могу да заврше процес. А судови не раде довољно ефективно, ово би требало да покрива неспособност наших судова. Ако ме разумеш. Притискају грађане овом уценом због неефикасности судова. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 .smeha. Ovo je dobro. U italiji 5 god. moras da cuvas priznanicu o placanoj kazni jer ako ti posalju opet moras da imas dokaz da si kaznu vec platio. Ок, нисам се јасно изразио, Милосављевић је појаснио. Кад ти одрежу казну, наравно да нема застаревања. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Да ти цитирам шта сам рекао меденици: Ето ја сам пар пута избуљен по нишу ушао у једносмерну улицу, тако да ми много глупаво звучи кад ми ти кажеш - НИКО ТЕ НИЈЕ ТЕРАО ДА УЛАЗУШ У ЈЕДНОСМЕРНУ. Па нисам ја намерно ушо него махинално. Tebi treba oduzeti trajno vozacku dozvolu, poslati te na pregled i ako se utvrdi da si sposoban za upravljanje motornim vozilom omoguciti ti da ponovo polazes vozacki ... naravno kada platis kaznu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Управо је то и проблем. Али на погрешан начин то решавају, да би се изборили против тога, они ти наметну да мораш ти да регулишеш сам ако они не могу да заврше процес. А судови не раде довољно ефективно, ово би требало да покрива неспособност наших судова. Ако ме разумеш. Притискају грађане овом уценом због неефикасности судова. Е па ствар је у томе што те неће питати јеси платио казну док ти суд не потврди и добијеш износ колико да платиш. Као ово код мене, евидентиран је прекршај у јануару а ја сам у октобру регистровао без проблема. Ок, тад није био овај закон који помињеш али ја мислим да се ни тад неће гледати датум прекршаја него датум пресуде. Чак и они бодови које сам зарадио овим прекршајем, зарађени у јануару 2011. воде се тек од фебруара 2012. кад сам био на суду. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Tebi treba oduzeti trajno vozacku dozvolu, poslati te na pregled i ako se utvrdi da si sposoban za upravljanje motornim vozilom omoguciti ti da ponovo polazes vozacki ... naravno kada platis kaznu ... А зашто то? Зато што сам направио грешку у загуљеном делу новог града где сам први пут вози? По истој логици теби треба исто са обзиром да бар једном у месец дана прекорачиш брзину. Ја ти потписујем да сам бољи возач од 90 % Србије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Е па ствар је у томе што те неће питати јеси платио казну док ти суд не потврди и добијеш износ колико да платиш. Као ово код мене, евидентиран је прекршај у јануару а ја сам у октобру регистровао без проблема. Ок, тад није био овај закон који помињеш али ја мислим да се ни тад неће гледати датум прекршаја него датум пресуде. Чак и они бодови које сам зарадио овим прекршајем, зарађени у јануару 2011. воде се тек од фебруара 2012. кад сам био на суду. То се слажем, али што се многих нејасноћа тиче чекам да изађе закон, па да видимо како и шта. Међутим та забрана регистрације је мени јасна као дан. Да они хоће ца циљају бахате возаче појачали би казне ко италијани оно - дупло. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Ајде меденице опет да ти не поновим. ево, нећу ни ја да ти поновим ако си направио прекршај и ухвати те мурија - плати. ако не платиш, не видим разлога да се буниш кад ти каже да ниси подобан да возиш, јер сам ти објаснио логику одлуке да имаш наплату казне уместо затвора клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352753992' post='744351] ево, нећу ни ја да ти поновим ако си направио прекршај и ухвати те мурија - плати. ако не платиш, не видим разлога да се буниш кад ти каже да ниси подобан да возиш, јер сам ти објаснио логику одлуке да имаш наплату казне уместо затвора Констатно ме игноришеш шта ти причам, а изнео сам ти пар чињеница којима сам демантовао све то што кажеш јер за почетак ја о томе не причам. Дакле, чињеница један: 1. У Србији се врло често одбија захтев да се казна служи у затвору. 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. 3. Они који својим казнама показују да нису подобни да возе, губе дозволу, закон је све то регулисао. Овај закон, колико га год ти тврдоглавно адресирао, нема везе са онима који нису подобни да возе. Јер да то нису, не би им тражили паре него би их искључили из саобраћаја. Такви се решавају казненим поенима и одузимањем дозвола. Овај закон циља оне који су ок за вожњу, али судови не успевају сбог неспособности да процесуирају случајеве доброг дела њих, па ајде да их уценимо да не могу да продуже регистрацију. Нема везе са њиховом подобношћу за вожњу. Надам се да си ме сада прочитао, јер почињеш да ме разочараваш затвореношћу да прочиташ шта желим да ти кажем, већ тераш своју причу која нема везе са овом темом - колико си способан за вожњу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352753992' post='744351] ево, нећу ни ја да ти поновим ако си направио прекршај и ухвати те мурија - плати. ако не платиш, не видим разлога да се буниш кад ти каже да ниси подобан да возиш, јер сам ти објаснио логику одлуке да имаш наплату казне уместо затвора Констатно ме игноришеш шта ти причам, а изнео сам ти пар чињеница којима сам демантовао све то што кажеш јер за почетак ја о томе не причам. Дакле, чињеница један: 1. У Србији се врло често одбија захтев да се казна служи у затвору. 2. Они ти не забрањују да возиш јер ниси подобан него јер ниси дао паре држави. 3. Они који својим казнама показују да нису подобни да возе, губе дозволу, закон је све то регулисао. Овај закон, колико га год ти тврдоглавно адресирао, нема везе са онима који нису подобни да возе. Јер да то нису, не би им тражили паре него би их искључили из саобраћаја. Такви се решавају казненим поенима и одузимањем дозвола. Овај закон циља оне који су ок за вожњу, али судови не успевају сбог неспособности да процесуирају случајеве доброг дела њих, па ајде да их уценимо да не могу да продуже регистрацију. Нема везе са њиховом подобношћу за вожњу. Надам се да си ме сада прочитао, јер почињеш да ме разочараваш затвореношћу да прочиташ шта желим да ти кажем, већ тераш своју причу која нема везе са овом темом - колико си способан за вожњу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука