Дејан Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Na aikido sam mislio zbog ne udaranja, ono bazira uglavnom na poluge i tehnike bacanja. Onda bolje da idu na fitnes. emilija and sleki је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Na aikido sam mislio zbog ne udaranja, ono bazira uglavnom na poluge i tehnike bacanja. Znam ali ta vestina nije efikasna u prostoru koji je uzan kao sto je autobus ili hodnici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Не одобравам ово...показало се већ да нема "благословеног песничања". Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Možda je, pak, najbolje da ako žele da se bave da se bave starim narodnim rvanjem i boksom, ono je barem čisto fizički i jednako je efektivno, i nema ničeg budističkog, šintoističkog, hinduističkog itd. A zar je bitno šta je u pozadini? Meni je bitno da je veština efikasna - da li može da se primeni u borbi ili ne. Sve ostalo su naklapanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Не одобравам ово...показало се већ да нема "благословеног песничања". Једно је тренирање борбе, друго је песничење по улици. Они који се песинче по улици углавном на тренирају борбу. Тренирање једне вештине је врста спорта, а бити у спорту значи имати контролу, мотивацију, истрајност, дисциплину, пристојно понашање итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Kako onda komentarišete oca Voju Bilbiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 - ali ne znam, da se i sveštenici lome po ringu itd., to mi je nekako strano.. Шта је ту страшно, то је ринг, контролисани услови показивања вештине. Борилачки спортови уопште нису небезбедни као што многи тврде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Ja se sam bavim tajlandskim boksom, doduše više pasivno nego aktivno *lol*, kao Dejan i njegov bdždž, više raste stomak nego mišić - ali ne znam, da se i sveštenici lome po ringu itd., to mi je nekako strano.. Šta jti e tu toliko strano Dragi, kad to mogu ove ženske mogu onda i oni. Samo je kako vidiš važno respektovat monaška pravila i pri tome sportovanju. Ta monahinja je prvo predstupila pred svoju poglavaricu i tek nakon što joj je ona dala svoj blagoslov otišla je cepat tamo te betonske ploče i te tamo muške sparing partnere. Nije ništa radila na svoju ruku, poslušnost je važna, i sigurno i molitva, prije i poslije makljanja. Silence је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Једно је тренирање борбе, друго је песничење по улици. Они који се песинче по улици углавном на тренирају борбу. Тренирање једне вештине је врста спорта, а бити у спорту значи имати контролу, мотивацију, истрајност, дисциплину, пристојно понашање итд. Немам ништа против тренирања него сматрам да свештенство не треба тиме да се бави.Њихов позив и призив је другачији и што се њих тиче,ово је чисто помодарство. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Trenirat se treba da na kraju ne ispadne ovako: emilija је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Немам ништа против тренирања него сматрам да свештенство не треба тиме да се бави.Њихов позив и призив је другачији и што се њих тиче,ово је чисто помодарство. Апсолутно никако свештенички позив није у супротности са тренирањем борилачких вештина. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Mislim da jeste. Na ovu temu je dosta pisano, imaju se oci, kanoni itd. Ко је икад игде писао на тему тренирања борилачких вештина? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Игуман манастира Бођани отац Панарет је првак у кик-боксу Војводине. Хехехе, па ти онда види кад дођеш тамо шта ћеш и како ћеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука