Натан Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Meni dalvali dzabe pa evo ne kupujem. То су позитивни ефекти ове кризе. Od svih tih droga najteze mi je bilo da se "odviknem" od cigare i kafe... od kafe josh uvek nije.. a da .. i interneta.... И ја сам још на кафи, цигаре сам, ко од шале, одавно бацио, а интернет немам ( ), иначе бих се сигурно навуко. a veruj mi probao sam sve i svasta i u velikim kolicinama Верујем. Не знам на чему си сада, ал видим да ти је много добро. (шала мала) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Верујем. Не знам на чему си сада, ал видим да ти је много добро. (шала мала) Najvise na kafi Натан је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Прочитајте и погледајте ову емисију и закључите сами. Што се тиче признања пилота "Запрашивачи су нужно зло", тај видео је избрисан, па ви сами закључите због чега је обрисан видео снимак. http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=9&p=140809&sid=8235db35d6e1be89d63beeeb3bacdcae#p140809 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ја у клин-ти у плочу. Ил` обрнуто... Замолио сам те да ми одговориш на горе постављена питања... И да не стављаш линкове са завреолошких сајтова... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ok, ajde da se malo igramo i pretpostavimo da ne troluješ... Prvo, odakle ti znaš da su ti avioni na istoj nadmorskoj visini? Imaš radar? Drugo, to da li će neki avion da ostavi trag i koliko će taj trag stajati na nebu zavisi od vlažnosti vazduha kroz koji se kreće. Što je više vodene pare u vazduhu, duže će da stoje tragovi. Što je manje, brže će nestati. Jedan sloj vaduha zasićen vodenom parom može ponekada da bude na samo par stotina metara iznad ili ispod drugog sloja u kome ima manje vodene pare. Tako da je dovoljna vrlo mala razlika u visini leta da bi se nekome sa zemlje činilo da su dva aviona na istoj visini, a to u stvari nije slučaj. Druga stvar od koje zavisi da li će biti tragova je tip motora: neke vrste avionskih motora ostavljaju češće tragove, neke druge ređe. Опет ти са својим научним теоријама без икакве стварне подлоге тј. посматрања неба. Ако је то тачно то што тврдиш, објасни откуд прекинут траг па затим настављен траг иза авиона? Ако је стварна кондензација водене паре, тај траг тј. КОНТРАИЛС би нестао највише за 20 до 30 минута, али у овом случају тј. у стварности ти трагови тј. ХЕМТРАИЛС се полагано сатима шире стварајући ретку белу једноличну "облачност" која полагано пада на тло. Откуд толики масован број авиона у исто време у различитим путањама стварајући икс окс линије који стоје на небу чији се бели трагови шире сатима лаганим темпом? Заборавио сам врло важан детаљ. Био је видео снимак на јутјубу да је приликом атерирања и слетања на аеродром, пилот је заборавио искључити запрашивање иза себе. Е па објасните ми теоријски "кондензацију" при и на тлу. ..................................... Такође, очекујем и даље од тебе (не знам зашто си пренебрегао одговор), како је могуће да читав вид наше војске, као што је В и ПВО, са свим својим елементима; дакле, служба ВОЈ, АРЈ ПВО, ловачка авијација, контрола летења (СМАТСА) и сви људи запослени у тим институцијама, почев од чистачице и војника, преко авиомеханичара и радарских оператора, па до контролора летења и пилота, значи све у свему 10000 људи, ћути о томе... Мала је вероватноча да су сви "потплаћени", ако су политичари такви... Очекујем одговор! Ових дана је актуелна била прича о 13. плати у Агенцији за контролу летења. Када се погледају следећи подаци, јасно је зашто је ситуација на нашем небу оваква каква јесте. "Агенције за контролу летења (Сматса) је у власништву Србије (92 одсто) и Црне Горе (осам одсто), али има свој буџет и не финансира се из државне касе. Зараде у Агенцији за контролу летења Директор 810.000 Заменик директора 730.000 Менаџмент 510.000 Инструктор контролора летења 470.000 Просечна зарада 300.000." Ко финансира ове људе? За оволике плате издали су сопствени народ, продали су наше небо и задовољно ћуте. ..................................... Такође, очекујем и даље од тебе (не знам зашто си пренебрегао одговор), како је могуће да читав вид наше војске, као што је В и ПВО, са свим својим елементима; дакле, служба ВОЈ, АРЈ ПВО, ловачка авијација, контрола летења (СМАТСА) и сви људи запослени у тим институцијама, почев од чистачице и војника, преко авиомеханичара и радарских оператора, па до контролора летења и пилота, значи све у свему 10000 људи, ћути о томе... Мала је вероватноча да су сви "потплаћени", ако су политичари такви... Очекујем одговор! Бивши специјални агент и директор лосанђелеске станице ФБИ-а, Тед Гундерсон, јавно је говорио против програма запрашивања хемтраилима. Види краћи видео овде: А.Ц. Гриффитх, бивши службеник америчких државних органа такође је изашао пред јавност и дао инсајдерски поглед на програме запрашивања хемтраилима. Види овде: Ово је тек мањи број одабраних инсајдера који су разоткрили програме с хемтраилима. Но, о тим програмима проговорили су и други људи а не само инсајдери и звиждачи. Међу њима и шведска политичарка Пернилла Хагберг, која је отворено признала постојање програма везаних уз хемтраиле. Види овде: http://www.naturalnews.com/037451_chemtrails_conspiracy_theory_geoengineering.html# Немачко ратно ваздухопловство затечено је како врши запрашивање хемтраилима изнад Немачке, о чему је јављено у немачким националним вестима. Види овде: ..................................... Такође, очекујем и даље од тебе (не знам зашто си пренебрегао одговор), како је могуће да читав вид наше војске, као што је В и ПВО, са свим својим елементима; дакле, служба ВОЈ, АРЈ ПВО, ловачка авијација, контрола летења (СМАТСА) и сви људи запослени у тим институцијама, почев од чистачице и војника, преко авиомеханичара и радарских оператора, па до контролора летења и пилота, значи све у свему 10000 људи, ћути о томе... Мала је вероватноча да су сви "потплаћени", ако су политичари такви... Очекујем одговор! Зато што многи нису ни свесни свега тога на исти начин као и сви Ви. Поред пога, полуге власти у свим институцијама држе западни потплаћени послушници и раде онако како им се диктира, а никад се не питају за неке ствари а камо ли да се покрену истраживања у вези тога. Једини изузетак је Никола Алексић из Новог Сада. Он је приложио доказ и јавно оптужио ЦЕО врх Србије. http://www.vestinet.rs/svet/gradani-svedske-tuzili-svoju-vladu-zbog-kemtrejlsa - избрисан садржај (питајте се опет због чега?!) http://www.vestinet.rs/info/priznanje-u-ujedinjenim-nacijama-kemtrejlsima-se-menja-vreme-u-svrhu-zastite-poljoprivrede-zbog-globalnog-otopljenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Заборавио сам врло важан детаљ. Био је видео снимак на јутјубу да је приликом атерирања и слетања на аеродром, пилот је заборавио искључити запрашивање иза себе. Е па објасните ми теоријски "кондензацију" при и на тлу. Znači, ovo je vrh! Linkovao si video klip koji razobličava ideju o zaprašivanju prilikom sletanja kao običnu glupost, objašnjava da je u pitanju potpuno prirodan fenomen o kome može da se nađe na netu sve u roku od 10 sekundi, i ti to ovde postavljaš kao DOKAZ tvoje priče. ) ) ) ) ) ) ) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Znači, ovo je vrh! Linkovao si video klip koji razobličava ideju o zaprašivanju prilikom sletanja kao običnu glupost, objašnjava da je u pitanju potpuno prirodan fenomen o kome može da se nađe na netu sve u roku od 10 sekundi, i ti to ovde postavljaš kao DOKAZ tvoje priče. ) ) ) ) ) ) ) Шта се "ваљаш од смеха"? Ниси ми објаснио откуд прекинут траг на небу место да се као ваљаш од смеха? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ниси ми објаснио откуд прекинут траг на небу место да се као ваљаш од смеха? Zaglavilo im se dugme. Juanito and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Шта се "ваљаш од смеха"? Ниси ми објаснио откуд прекинут траг на небу место да се као ваљаш од смеха? Ne menjaj temu nego obrati paznju na to sto ti covek prica pa uzvrati kontra argumentom, ako postoji... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Дакле, и даље не добих одговоре на питања која су била врло јасна и прецизна. Уместо њих, и даље шириш неистине, гураш своју причу и делиш линкове са Форума који се бави теозофијом и ванземаљцима... Још једном, ако су политичари корумпирани и ћуте, без обзира што прскају и њих њихове породице, ниси ми одговрио како се не оглашава неко из војске, Цркве, итд... Имаш питања горе... Што се тиче СМАТСА-е, у чему је проблем? Ко је финансира? Па СМАТСА контролише читаву Србију, Црну Гору, гоњи слој територије Космета, црногорску акваторију, Барању и Западни Срем те пола БиХ. Дневно над тим прострором прелети неколико стотина авиона и сваки прелет и вођење преко поменутог територија се наплаћује... Успут, пошто ми неколико класића тамо раде као контролори и диспечери, плате нису наравно уопште толике... Додуше за менаџмент не знам, причао о контролорима, чија је плата у рангу отприлике војног пилота I категорије у чину мајор/ппук нпр. Значи, не интересује ме никакав полицајац из ФБИ, никакви ванземаљски сајтови, питања су била више него јасна... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Zaglavilo im se dugme. Правиш дакле спрдњу од теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Дакле, и даље не добих одговоре на питања која су била врло јасна и прецизна. Уместо њих, и даље шириш неистине, гураш своју причу и делиш линкове са Форума који се бави теозофијом и ванземаљцима... Још једном, ако су политичари корумпирани и ћуте, без обзира што прскају и њих њихове породице, ниси ми одговрио како се не оглашава неко из војске, Цркве, итд... Имаш питања горе... Што се тиче СМАТСА-е, у чему је проблем? Ко је финансира? Па СМАТСА контролише читаву Србију, Црну Гору, гоњи слој територије Космета, црногорску акваторију, Барању и Западни Срем те пола БиХ. Дневно над тим прострором прелети неколико стотина авиона и сваки прелет и вођење преко поменутог територија се наплаћује... Успут, пошто ми неколико класића тамо раде као контролори и диспечери, плате нису наравно уопште толике... Додуше за менаџмент не знам, причао о контролорима, чија је плата у рангу отприлике војног пилота И категорије у чину мајор/ппук нпр. Значи, не интересује ме никакав полицајац из ФБИ, никакви ванземаљски сајтови, питања су била више него јасна... Администраторе, ти си "паметан" (манипулисан), теби не вреди говорити. Ти би хтео све на тањиру да ти се нуди, е па за то ћеш се морати много више потрудити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Правиш дакле спрдњу од теме. Tema je sprdnja sama po sebi. Ljudi koji ozbiljno veruju u chemtrails treba da se ozbiljno pozabave svojom psihom- profesionalno... GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Пошто и поред више молби не добих одговоре на питања, него само спамовање теме, изношење оптужби без икаквих доказа на посредан и непосредан начин против војске и њених служби, оглушавање о мишљења, објашњења и ставове других саговорника на теми, те линковање информација са разних неправославних и сајтова врло упитног садржаја, то ти више неће бити дозвољено без одобравања администрације. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Пошто и поред више молби не добих одговоре на питања, него само спамовање теме, изношење оптужби без икаквих доказа на посредан и непосредан начин против војске и њених служби, оглушавање о мишљења, објашњења и ставове других саговорника на теми, те линковање информација са разних неправославних и сајтова врло упитног садржаја, то ти више неће бити дозвољено без одобравања администрације. Место да мислиш, а не мислиш и хоћеш доказ на тањиру. Е то не иде заједно. Ти си од неких других манипулатора добио "моћ" администратора на овом форуму према њиховим укусима, и зато си обрисао мој први пост и да радиш шта год хоћеш. Е па са таквим нећу губити време. Шта су ми други тзв. саговорници саопштили? Ништа. Све сами про ет контра. Одакле ти право да друге сајтове називаш "неправославним". То је само твоја произвољна тврдња без икаквих подлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука