Млађони Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Чекај бре, он није трол?! Мислим, није онај тип трола зезатора, већ озбиљно мисли ово што пише? On je otvarac za oci. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Чекај бре, он није трол?! Мислим, није онај тип трола зезатора, већ озбиљно мисли ово што пише? E, zeznuo sam se izgleda, nije gorchin. Evo ga, i tamo se zove dušan: link Inače, piše na toj temi minimum godinu i po, koliko sam uspeo da vidim Juanito је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 E, zeznuo sam se izgleda, nije gorchin. Evo ga, i tamo se zove dušan: link Inače, piše na toj temi minimum godinu i po, koliko sam uspeo da vidim OK, онда још има наде. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Сад пошто видим да ме знаш са форума Видовдан било би лепо да се представиш да знам с ким причам. А ако те блам јавно можеш и на пп. Не видим нигде "пп". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Види овако Здушане! Тема на коју си "дошао" и коментарисао, није једина тема тог типа на овом Форуму. Расправљало се о томе на још неколико тема и многи су се форумаши потрудили да кажу своје мишљење. Тако и ти. Рекао си шта си имао и сда полако почињеш да радиш оно што се зове "троловање", називаш људе глупацима, сметају ти линкови и објашњења које су поједини оставили овде на енглеском језику, пренебрегаваш логична питања и кометаре дата на срБском језику како кажеш и настављаш даље да шириш своју причу, све поткрепљујући је информацијама и линковима са којекаквих заверолошких и расколничких интернет портала... Ако те је заиста интересовала ова тема, сматрам да си требао прво да погледш шта се на овом Форуму писало о њој... Ако заиста желиш да дискутујеш, не можеш, мишљења сам, да људе етикетираш и називаш глупацима... Ако заиста желиш да дискутујеш, капирам да би требао да се осврнеш и на неколико логичких питања која су овде постављена... Да објасниш, како то неко "прска" и како може селективно да "прска"? Јер, у том "прскању" ће да настрада и неко "њихов"? Како то "прскање" може да промакне служби ВОЈИН (ваздушно осматрање, кављање и навођење), артиљеријско ракетним јединицама ПВО, целокупној авијацији од војника по уговору, преко механичара до пилота на аеродромима, те службеницима у СМАТСА-и (контроли летења), све у свему, најмање 10000 људи у систему!? А не промиче теби и твојим истомишљеницима... Ако заиста желиш да дискутујеш, сви твоји линкови које су поставио, оповргнути су детаљном анализом, на коју ти имаш одговор да су написани на енглеском језику... Ако заиста желиш да дискутујеш, прво своја уверења о траговима на небу и паучини на дрвљанику док цепаш дрва, мислим да требаш супроставити метеоролошким појавама и феноменима који се зову кондензација ваздуха и слана... Ако желиш да дискутујеш, а не да омаловажаваш саговорнике... Да, ја сам ти уклонио твој први пост. Прво, кад дођеш код некога у кућу, назовеш добар дан и представиш се... А не улетиш к`о незнавен и пљунеш по форумашима како они појма немају и како су глупи. Друго, твоја мишљења и уверења су само твоја. Мисли ти да нас "шприцају из ваздуха", буди уверен да у Ватикану место папе седи сам нечастиви или неки изванземаљски клон у облику гуштера, мисли шта хоћеш на крају-реци, али не инсистирај да та своја мишљења и ставове афирмишеш и промовишеш овде и поткрепљујеш их написима са неких опскурних сајтова, јер овај Форум није место за то... Успут, кад помену сличну тзему на форуму "Видовдан", неки од тамошњих чланова, можда је и модератор, не сећам се више, сваки покушај објашњења који није у складу са теоријом да нас "прскају", исте је коментаре и коментаторе вређао и ниподаштавао... Ја те нећу вређати, понајмање ниподаштавати, рекао си шта си имао и уколико наставиш да називаш људе глупацима, "тролујеш" о срБском језику и сл., такве поруке ће ти бити и даље брисане. Замолио бих Вас да ми не пришивате нешто што није. Нисам никог вређао тј. назвао глупанима, идиотима, кретенима, глупацима,...,....... итд. Друго, извињавам се што се прво нисам представио. Треће, и даље не видим разлог брисања мог првог поста и нема никакве везе са твојим цитатом ".... и пљунеш по форумашима како они појма немају и како су глупи......". :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Zdušan dodje blago neposlušan. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 .......................................... Ако заиста желиш да дискутујеш, сви твоји линкови које су поставио, оповргнути су детаљном анализом, на коју ти имаш одговор да су написани на енглеском језику... .................................................................... Игноришем све оне који постављају линкове на енглеском јер "хартија" тј. интернет трпи све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Игноришем све оне који постављају линкове на енглеском јер "хартија" тј. интернет трпи све. Za razliku od tvojih linkova? Млађони and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Za razliku od tvojih linkova? Ако си схватио и разумео, онда лепо. А ако ниси, нико ти други не може помоћи сем самом себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Za razliku od tvojih linkova? Kada čovek kao argumet svoje tvrdnje predstavi video zapis od 15 sekundi sa izvađen is konteksta predavanja koje traje 10 minuta, čemu možeš da se nadaš od njega? Da bude razuman? Da sluša sagovornike? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 A nakon što mu neko kaže zašto njegove prekopirane stvari sa interenta nisu tačne kreće na Ad hominem. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Ако си схватио и разумео, онда лепо. А ако ниси, нико ти други не може помоћи сем самом себи. Burazeru... ti prvi ne shvatas... kako ocekujes on da shvati? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Burazeru... ti prvi ne shvatas... kako ocekujes on da shvati? Cenim da je neki troll. I sumnjam na nekoga ima jedan lik koji tako čitucka svakave sajtove pa izdvaja najbolje, moguće da se vratio, prošli ispiti, tek počela godina, pa malo čovek da se zabavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Ако си схватио и разумео, онда лепо. А ако ниси, нико ти други не може помоћи сем самом себи. Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti! lako je tebi ti vec imas kapu na glavi, jel aluminijska il zeolit stavlajs ispod GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука