Jump to content

Dacicevi izdajnicki pregovori sa Tacijem!

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

A razumes li kada se kaze da su zapad i Nato protivnici Srba i da bi bili protiv nas i da nije bilo Milosevica i Seselja, vec da bi nas bombardovali samo kao Srbe a u korist hrvata ili albanaca?

Јел ти стварно верујеш у то? Да смо рекли Хрватима "Срећан независност од СФРЈ, имате своје границе утврђене после другог светског рата, међународно признате сада имате и своју независну земљу."

Да смо то исто урадили и са БИХ:

Да се то десило, шта мислиш

1. Да ли би се олуја икад десила и да ли би нешто било са Србима у крајни?

2. Да ли би се икад десила сребреница?

3. Да ли би се на крају десило Косово?

4. Да ли би се десила 1999.

5. Да ли би нато и запад икад у том случају били наши противници.

И на крају питанје, да ли би то било најпаметније што смо урадили?

Malo se vrtimo u krug, ali sta da radim kada sam sebi skaces u stomak i pobijas nesto sto je ocigledno i sa 5-6 pitanja i podpitanja se moze dokazati ali ti ces opet sutra istu pesmu pevati ... kako su nas bombardovali zbog Milosevica i slicne gluposti ...

Не скачем ја сам себи у стомак него ти ко по обичају си тврдоглав и одбијаш да схватиш да су они нас гађали због наше политике. Због начина на који смо се понели у целом том конфликту и због тога кога смо изабрали за савезника.

Имаш неку глупу идеју да је неко нас гађао чисто јер смо Срби. Што је неопевана глупост без икаквог основа.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Хоће то кад се дуго гледа Б92

Ти би могао ако се већ укључујеш у конверзацију то да радиш к'о човек а не к'о бескичмењак.

Исто питање и за тебе:

Да смо рекли Хрватима "Срећан независност од СФРЈ, имате своје границе утврђене после другог светског рата, међународно признате сада имате и своју независну земљу."

3. Да ли би се на крају десило Косово?

Па после свега тога ти мени кажи, јел из наведеног јасно да нема смисла подржавати бесмислене ратове и болесне идеологије.

Подели на овим сајтовима

Милосављевићу, ти крећеш од једне тачке у времену за коју су ти рекли да је добро да се крене и узимаш само оне детаље из историје који теби одговарају, сад, да ли у дискусији или стварноверујеш у то,то је други падеж.

Не постоје "међународно признате" унутрашње границе између федеративних чланица бивше Југославије. Те границе су направили комунисти после другог светског рата чинећи многе уступке пораженима. Рецимо, ти се не сећаш одношења читавих фабрика из Србије за Словенију после другог рата. Знаш како то изгледа, да ти објасним сликовито...ти се ожениш, и твоја жена тебе воли и ти почнеш да стичеш, да дигнеш кућу, купиш кола, направиш децу...а онда, једног дана твојој жени досади па ти каже "пали напоље, кућа, кола и деца су моји и има још да плаћаш алиментацију". Е, видиш, комунисти су 50 година држали српски народ у заблуди причама о братству и јединству а реално радили на поделама. И ето последице.

Зашто би Србија требала да пристане на поделе комуниста? Зашто да не изаберемо неки други тренутак у историји па да кажемо да важе тадашње границе? Зато што свет каже да историја почиње после дугог светског? Онај свет који постоји око 300 година од којих је 250 клао и убијао се међусобно па сад држи лекције о демократији? Да ти откријем једну тајну - нема демократије. Тако нешто не постоји.

А о херојству Ђинђића причај кад му на сахрану дође државника колико покојном Титу...дедер, колико је пута Тито већи херој од Ђинђића по твојим мерилима?

Подели на овим сајтовима

Ти би могао ако се већ укључујеш у конверзацију то да радиш к'о човек а не к'о бескичмењак.

Исто питање и за тебе:

Да смо рекли Хрватима "Срећан независност од СФРЈ, имате своје границе утврђене после другог светског рата, међународно признате сада имате и своју независну земљу."

Samo jos malo da se informises i da ti jave da hrvatska nije imala nikakve "medjunarodno priznate granice" kada je izbio rat u Jugi i kada su trupe iz ostatka jugoslavije pod komandom predsednistva SFRJ intervenisale tamo. kada su im priznali granice JNA se povukla iz hrvatske, isto kao i kasnije iz Bosne i zbog toga je Bosna izgubila spor pred medjunarodnim sudom kao sto ce i hrvatska

I za Bosnu sam gore objasnio.

Informisi se malo ali ne na B92, tamo oni sa prazninom izmedju usiju pisu vesti i "informisu" javnost.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Па после свега тога ти мени кажи, јел из наведеног јасно да нема смисла подржавати бесмислене ратове и болесне идеологије.

Javi to hrvatima i muslimanima jer su oni izazvali rat u Jugoslaviji. Njima je imalo smisla izazivati rat. Pa sada zakljucujem da ova tvoja gornja recenica nema bas punbo smisla.

Ili u slicaju arnauta na Kosmetu ... i njima se rat isplatio .. i besmislena ideologija...

Samo problem je drugi kod tebe i ostalih "anacionalnih" ... vama samo u slucaju rata Srba za ujedinjenje i slobodu ta borba nema smisla i "besmislena ideologija" je u pitanju ali kada se late oruzja hrvati, muslimani, arnauti, Nato,... ima smisla i vise nego sto treba i tada ni rat nije neopravdan vec opravdan i rezultati su vam prihvatljivi. Tada vam ni smrt nije vise toliko strasna, ni bombe, ni mrtvi ...radi se jelte o srbima pa se preko toga moze olako preci ...

Подели на овим сајтовима

Исто питање и за тебе:

3. Да ли би се на крају десило Косово?т

Стварно мали немаш манире, да се извиниш за бескичмењак. А углавном се види да причаш исте приче што си чуо на Б92 и сличним медијима.

Рат се није могао избећи, то је моје мишљење. Пошто су Хрвати наканили да направе НДХ, Србима се није пролазило кроз исто као у 1941-1945. Кад су избачени из устава као конститутиван народ, то је био први сигнал да се права неће поштовати. По градовима је почело шиканирање, губитак посла итд. Па сад ти реци како би се наставило даље да се Хрватска одвојила и Срби наставили да живе тамо. Него си ти неинформисан па само причаш напамет оно што си чуо на Б92.

Подели на овим сајтовима

Не пада ми на памет да се препуцавам овде са тобом док ми не одговорите на она проста питања.

Стварно мали немаш манире, да се извиниш за бескичмењак.

А што бих имао манире према неком ко нема манире према мени? Ја дискутујем са жељком ти се као бескичмњак убацаш на кварно да ме лакташ и сад ми приша о манирима? Пали бре. Када ти будеш показивао манире можда се и угледам са истима према теби.

А углавном се види да причаш исте приче што си чуо на Б92 и сличним медијима.

А ти приче печата, информера, курира и сличног шљама. Па шта? Јел се ја убацам некад теби са кварним лактањем док причаш са неким?

Ево и овај Пајко. Обећао неки снимак, вероватно лагао јер ствар не постоји. И идаље ће да прича како је Ђинђић реко нешто а нико никад синмак неће да покаж.

И према вама да имам манире? хахахахах.

Ко неки мишеви ту лајкујете један другом постове и индиректно ме лактате. Ајде рибице покажите аргументе мало. Само то и знате да лактате и да избегавате чињенице. Нико ни не сме да се усуди да ми одговори на она питања.

Подели на овим сајтовима

Samo jos malo da se informises i da ti jave da hrvatska nije imala nikakve "medjunarodno priznate granice" kada je izbio rat u Jugi i kada su trupe iz ostatka jugoslavije pod komandom predsednistva SFRJ intervenisale tamo. kada su im priznali granice JNA se povukla iz hrvatske, isto kao i kasnije iz Bosne i zbog toga je Bosna izgubila spor pred medjunarodnim sudom kao sto ce i hrvatska

Још ти мало да се информишеш па да знаш да је СФРЈ.

Причаш о слетању на месец, појма немаш. Причаш о теорији еволуције појма немаш. Али си зато за све сигуран.

Ајде да те још једном по 1000ти пут на овом форуму информишем.

Федеративна Република - Федеративна репубклика ти је УНИЈА ДРЖАВА(дакле више држава оперирају заједно али свака постоји понаособ као Држава). Спада у тип комплексних држава. Самим тим свим РЕПУБЛИКАМА у УНИЈИ су међународно признате границе. Између којих и РЕПУБЛИЦИ ХРВАТСКОЈ.

А ти настави да слушаш Шешеља како те лаже. Видим одлично му иде, да ти каже да авиони не лете већ роне, поверовао би му.

Него видим ја да овде нико неће да ми одговори на она проста питања из којих се изводи прост закључак. Да смо тог тренутка отишли и честитали Хрватској независност, много би већи национални и људски потез био. Имали би данас нормалније земље, имали би нормалније односе, имали би косово у саставу републике, имали би мање проблеме са Албанцима, вероватно би били и Богатија земља и приватизације и транзуиција би нам сигурно боље прошле јер би и даље имали уређену државу.

И све то само доказује једну чињеницу. Тај рат који се десио је ГЛУП КАО НОЋ и расправљати о томе ко је колико и где крив нема поента и такође је смешно. Још глупље је правдати тај рат као нешто исправно и у националном интересу. Јер нит је био памтеан, нит је био у националном интерсу, нит је био исправан.

Подели на овим сајтовима

Не пада ми на памет да се препуцавам овде са тобом док ми не одговорите на она проста питања.

А што бих имао манире према неком ко нема манире према мени? Ја дискутујем са жељком ти се као бескичмњак убацаш на кварно да ме лакташ и сад ми приша о манирима? Пали бре. Када ти будеш показивао манире можда се и угледам са истима према теби.

А ти приче печата, информера, курира и сличног шљама. Па шта? Јел се ја убацам некад теби са кварним лактањем док причаш са неким?

Ево и овај Пајко. Обећао неки снимак, вероватно лагао јер ствар не постоји. И идаље ће да прича како је Ђинђић реко нешто а нико никад синмак неће да покаж.

И према вама да имам манире? хахахахах.

Ко неки мишеви ту лајкујете један другом постове и индиректно ме лактате. Ајде рибице покажите аргументе мало. Само то и знате да лактате и да избегавате чињенице. Нико ни не сме да се усуди да ми одговори на она питања.

Било је и раније на форуму таквих као ти мали али се нису задржавали дугачко. Такав речник у дискусији не може

да узме пелцер овде нити такво насилничко наступање.

Да, треба да се извиниш човеку а сад треба и мени да се извиниш јер ја те нисам назвао ''рибицом'',

Што се снимка тиче, нисам га нашао јер нисам вичан тражењу по интернету нити ми је то основно занимање

(као некима) да бих губио време. Нисам ти се заклео да ћу да га одмах пронађем. Надам се да ћу да имам

времена пошто сад имам обавеза према породици. Бићу кратко са њима. Мени су жена и деца испред потребе

да се ''деци 5. Октобра'' правдам. Кад будеш имао породицу, видећеш...

Свако добро ти желим и прођи ме се

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Било је и раније на форуму таквих као ти мали али се нису задржавали дугачко. Такав речник у дискусији не може

да узме пелцер овде нити такво насилничко наступање.

Ја сам Богу хвала на форуму већ дуже време, пар иљада постова имам.

Свако добро ти желим и прођи ме се

Нема проблема, и ти мене. :)

Подели на овим сајтовима

Још ти мало да се информишеш па да знаш да је СФРЈ.

Причаш о слетању на месец, појма немаш. Причаш о теорији еволуције појма немаш. Али си зато за све сигуран.

Ајде да те још једном по 1000ти пут на овом форуму информишем.

Федеративна Република - Федеративна репубклика ти је УНИЈА ДРЖАВА(дакле више држава оперирају заједно али свака постоји понаособ као Држава). Спада у тип комплексних држава. Самим тим свим РЕПУБЛИКАМА у УНИЈИ су међународно признате границе. Између којих и РЕПУБЛИЦИ ХРВАТСКОЈ.

Alo rodjace, to sto se radi o federaciji ne znaci da se radi o medjunarodno priznatim drzavama, kontas li ti to? Znas li ti rodjo od kada postoji hrvatska kao nezavisna drzava? Ne od 1943 kada su komunisti nacrtali unutrasnje granice u Jugi... nadam se da ti je to poznato i jasno. I da nikakvog rata u Jugi nije bilo osim gradjanskog. Prvo u celij Jugi a posle sticanja nezavisnosti bilo je gradjanskih sukoba u hrvatskoj i bosni i na kraju u srbiji nakon arnautske pobune.

Подели на овим сајтовима

Него видим ја да овде нико неће да ми одговори на она проста питања из којих се изводи прост закључак. Да смо тог тренутка отишли и честитали Хрватској независност, много би већи национални и људски потез био.

I da su hrvati priznali republiku srpsku krajinu bio bi puno veci i ljudskiji potez a ne da ih uz pomoc Natoa i sankcija EU srbiji isteraju oko pola miliona. Ali opet ces ti prevideti to i preci preko srpskih stradanja jer imas "anacionalni" interes da budes uvek protiv srba.

Ovako oni to nisu ucinili, isterali su srbe, ali sa druge strane mi srbi sada znamo da su nam EU i Nato neprijatelji i da su nas bombardovali zbog necega zbog cega su hrvate recimo nagradili. I u tome se ogleda to "zapadno" neprijateljstvo prema srbima, ne prema Milosevicu ili Seseljiu vec samo i iskljucivo prema srbima i srpskom nacionalnom ujedinjenju.

Подели на овим сајтовима

I da su hrvati priznali republiku srpsku krajinu bio bi puno veci i ljudskiji potez a ne da ih uz pomoc Natoa i sankcija EU srbiji isteraju oko pola miliona.

Република Српска крајна није постојала као чланица савеза СФРЈ. СФРЈ је у свом састави бројала следеће државе:

Републику Хрватску

Републику Србију

Републику Црну гору

Републику БиХ

Републику Македонију

Републику Словенију.

Прекини више да се бламираш незнањем.

Ali opet ces ti prevideti to i preci preko srpskih stradanja jer imas "anacionalni" interes da budes uvek protiv srba.

Ако неко овде има анационални интерес то си ти. Нисам ја против Срба, ја сам против твојих глупавих идеја да смо ми исправни а сви остали не ваљају и да су сви други ти који су лоши.

Треба прећи преко Српских страдања из много разлога. Прво и главно, јер нема мира без праштања а мир је највећи интерес.

А идиоти као што је овај:

305ol.jpg

И овај

zeljko_kerum.jpg

И сви њима слични који су наводно за националне интересе а сви који су против њих су против националних интереса, нема мира, нема стабилности, нема нормалних односа. Док не закопамо секире уз прошлости.

Смешни су и они и њихова подршка. Они су главни неприајтељи националних интереса својих држава.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...