Млађони Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ajde nacionalisti da cujemo? Posto ste bili mnogo glasni kad se Tadic rukovao sa njim. Evo Dacic postaje porodicni prijatelj. Jel to izdaja ili nije? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Какве везе имају националисти са Дачићем? keka, feeble, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 А ти националисти, јел су они добри или лоши момци? keka and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Обзиром да нико нема појма о чему се и по чијем овлашћењу преговара са криминалцима о окупираном делу територије Србије, сигурније је тврдити да се ради о издаји него се правити да се преговори и не дешавају или одмахивати руком. Било би ми интересантно да видим како би "одмахивачи" реаговали да им сутра неко бане на гајбу и каже: "Паљба, ово је сад моје"... Сто батина по туђем дупету није ништа страшно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Какве везе имају националисти са Дачићем? Конструкција иде овако: Дачић је социјалиста. Поменути су националисти. Националисти и социјалисти дају националсоцијалисте, или нацисте. Дакле, ти си нациста. Ја сам мислио да сте већ до сада научили како иде ова мантра.... RYLAH, Crveni Baron, Andre Williams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Аха... Капирам Онда овако: Волим своју земљу и свој народ, друге не мрзим (бар не више од оног него што је нормално - шала), нисам за Дачића, православац сам и пишем ћирилицом... Значи ја сам неки полу нациста или тако нешто? :) Andre Williams, Crveni Baron and keka је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Аха... Капирам Онда овако: Волим своју земљу и свој народ, друге не мрзим (бар не више од оног него што је нормално - шала), нисам за Дачића, православац сам и пишем ћирилицом... Значи ја сам неки полу нациста или тако нешто? :) Види, сад ћу ја да ти објасним... Срели се Мујо и Хасо после сто година. И онда Хасо каже да је почео да се бави логиком, Мујо га пита шта је то логика, а Хасо га пита: - Волиш ли ти животиње? - Волим. - Видиш, то је логично, јер имаш пса. А волиш ли мушкарце? - Не волим. - Видиш, и то је логично, јер ниси педер. И ту ти се они поздраве, иде Мујо даље и налети на Ибру, каже му да је срео Хасу и да Хасо проучава логику. КАд га овај пита шта је то, Мујо га пита: - Ибро, волиш ли ти животиње? - Не. - Е, видиш, Ибро, онда си ти педер! Е, сад, осим што би се неко можда насмејао, виц је изузетно поучан у контексту те приче. Драшко, Ignjatije, R.Žiskar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Значи, пошто волим Комодор 64 ја сам добар човек... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Значи, пошто волим Комодор 64 ја сам добар човек... А волиш ли животиње? Anti Palma Crew and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Онако... ;) ;) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Онако... ;) ;) Брате, шта онда да ти кажем кад и сам знаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ja volim prasetinu ... Anti Palma Crew and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Брате, шта онда да ти кажем кад и сам знаш Ништа, брате.... Може пиво? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ja volim prasetinu ... Од ових поснијих ја волим јагњетину.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ja volim prasetinu ... Znao sam da mrzis zivotinje, ali jos i da volis da ih jedes..... pretera ga brate stvarno.Ti si za zatvor. RYLAH and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука