Jump to content

Dacicevi izdajnicki pregovori sa Tacijem!

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Ajde nacionalisti da cujemo? Posto ste bili mnogo glasni kad se Tadic rukovao sa njim. Evo Dacic postaje porodicni prijatelj.

Jel to izdaja ili nije?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Обзиром да нико нема појма о чему се и по чијем овлашћењу преговара са криминалцима о окупираном делу територије Србије, сигурније је тврдити да се ради о издаји него се правити да се преговори и не дешавају или одмахивати руком.

Било би ми интересантно да видим како би "одмахивачи" реаговали да им сутра неко бане на гајбу и каже: "Паљба, ово је сад моје"...

Сто батина по туђем дупету није ништа страшно.

Подели на овим сајтовима

Какве везе имају националисти са Дачићем?

Конструкција иде овако:

Дачић је социјалиста.

Поменути су националисти.

Националисти и социјалисти дају националсоцијалисте, или нацисте.

Дакле, ти си нациста.

Ја сам мислио да сте већ до сада научили како иде ова мантра....

Подели на овим сајтовима

Аха... Капирам :)

Онда овако: Волим своју земљу и свој народ, друге не мрзим (бар не више од оног него што је нормално - шала), нисам за Дачића, православац сам и пишем ћирилицом... Значи ја сам неки полу нациста или тако нешто? :):):)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Аха... Капирам :)

Онда овако: Волим своју земљу и свој народ, друге не мрзим (бар не више од оног него што је нормално - шала), нисам за Дачића, православац сам и пишем ћирилицом... Значи ја сам неки полу нациста или тако нешто? :) :) :)

Види, сад ћу ја да ти објасним...

Срели се Мујо и Хасо после сто година. И онда Хасо каже да је почео да се бави логиком, Мујо га пита шта је то логика, а Хасо га пита:

- Волиш ли ти животиње?

- Волим.

- Видиш, то је логично, јер имаш пса. А волиш ли мушкарце?

- Не волим.

- Видиш, и то је логично, јер ниси педер.

И ту ти се они поздраве, иде Мујо даље и налети на Ибру, каже му да је срео Хасу и да Хасо проучава логику. КАд га овај пита шта је то, Мујо га пита:

- Ибро, волиш ли ти животиње?

- Не.

- Е, видиш, Ибро, онда си ти педер!

Е, сад, осим што би се неко можда насмејао, виц је изузетно поучан у контексту те приче.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...