DYNABLASTER Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Ko da gleda u proliv. @Milosavljevic Sve je to lepo taj plan i program, al moze da ga sprovodi jedino u zatvoru. kordun and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Па добро "Playboy Spirit" ( горе десно )... занимљиво је рецимо да бивши премијер и министар одбране једне државе ексклузивно пише за тако "реномиран" часопис.Ту смо изгледа јединствени на планети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Ko da gleda u proliv. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Izvini greska. Ajd bas bih vleo da vidim taj klip gde djindjic to prica ja stvarno ne mogu to da tražim sada,pitanje je da li bi ga uopšte mogao naći,ali evo ti ovo npr.možda te to uvijeri da ja ne lažem : Djindjic je takodje ocenio je da je ujedinjenje "samoodbrambemni potez RS i RSK kojim je trebalo pobrkati karte svima koji trguju i prisiliti medjunarodnu zajednicu da promeni svoj stav". to sam sad našao za kratko vreme na ovom linku http://www.aimpress.ch/dyn/pubs/archive/data/199506/50606-002-pubs-beo.htm na kraju četvrtog paragrafa odozdo gledajući. možda ti to dozvoli mogućnost da je đinđić držao govore na tu temu 1994 i 1995,ono što sam ja gledao je bilo baš žestok govor na račun miloševića a ticalo se ujedinjenja RSK i RS Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Mozda ima previse promila krvi sirotinje u toj casi pa mu se gadi jer je nobles vampir, al ne sumnjam da je popio na iskap. kordun, Crveni Baron and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Kako je prosao Zivkovic na zadnjim izborima? Jel presao cenzus? Ako je uopste i ucestvovao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука