Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Verujem da ne postoje dobre ili lose umetnosti... Ne znam kakav je vas odnos prema grafitima, ali licno, ne bih imao nista protiv da nesto poput prilozenog, osvane i u mom kraju... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Биљана, Sophrosyne, Калеидоскоп and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Калеидоскоп, Јелина, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Александрида, Срђан Ранђеловић, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us drvce, Јелина, Александрида and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 e pa baš ti hvala za ovo Јелина је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Јелина, Биљана, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Лазар, Александрида, keka and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 fenomenalno w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 E, bas mi je drago, da se jos kome svidja... Ako ste na nekom putovanju zabelezili ili i u vasem gradu postoji nesto sto bi se uklopilo u temu, molim vas, podelite... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Лазар, w.a.mozart, drvce and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 @@Вунорад, Заиста су прелепи графити... Свака част брате!!!! Велики likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Najinteresantnija tema na forumu Bravo keka је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Прелепа тема! .hvala. Ово је све у Русији? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/2388-%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8/page__st__4284#entry739253 ево и постера хехе Вунорад and keka је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Hvala vama! Neko je pitao, odakle svi ovi radovi? Rusija, Belorusija, Bugarska, Grcka, Srbija... Evo jos nekoliko fotografija... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us drvce, keka, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Sta da li bi volela!? Bila bi presrecna kada bi bar nesta slicno osvanulo na nasim ulicma! 170fs799081 Bravo za temu!!!! Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука