мирођија Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Моја је неостварена жеља да једном посетим Јерусалим. keka, Anti Palma Crew, Oglo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 i moja Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 bas ste skromne ja imam punoooooooo zelja Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Jel sad treba spisak da napravimo svako za sebe, ili sta?... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Ма наравно,свако за себе .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 bas ste skromne ja imam punoooooooo zelja Па чекај, сачекај мало да те питам. Реци бар једну,али праву...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Реци бар једну,али праву...? izvini sve su prave мирођија је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Да будем космонаут... mcvija, Драшко, Juan Valdez and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Да будем цивилни пилот. obi-wan, Oglo, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 да будем војни пилот takeoff Драшко, Oglo, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 леп брак и троје деце -Владимир-, Oglo, mcvija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Двособан стан са парним гријањем! Драшко, Oglo and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 da imam kućicu u nekom selu u Škotskoj ili Irskoj... da živim sa najdražima, da je u blizini pravoslavna crkva sa cool popom koji nema tarifu i da se izdržavam od piskaranja po internetu... skromno, zar ne... Mini Mi, мирођија, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Брвнара у Ивањици мирођија and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Kućica u cveću, veliko dvorište, bar troje dece i puno životinja keka, Јадранка-Дервента, мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука