Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Vi oćete da pojedete našeg uvaženog člana Medu???? Ja sam šokirana "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 @@Danijela, па кад си га сервирала са пивцем и ћевапчићима gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 @@Danijela, па кад си га сервирала са пивцем и ћевапчићима gringrin pa uz dobro jelo i piće i dobro društvo a što su nekima oči gladne... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука