w.a.mozart Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Ma daj, budimo ozbiljni i zreli ljudi To su sve neprovjerene glasine! njuz.net Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Eto, zar nije rečeno "stanovi su mnogi", što ste se prepali, biće stanova za sve! Mora da je zbog pogleda! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 волим жру .smesko. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Eto, zar nije rečeno "stanovi su mnogi", što ste se prepali, biće stanova za sve! Mora da je zbog pogleda! JoCk, zelenila Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 JoCk, zelenila alo, ako budemo komšije obavezno svrati na kafu kuvam kafu vrhunski naravno ako te pušti Aranđel "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 alo, ako budemo komšije obavezno svrati na kafu kuvam kafu vrhunski naravno ako te pušti Aranđel DogovoreTo! Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Koji ste vi likovi. Nasmijaste me čemernog. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 tek da nas vidiš uživo još ako ima piva i ćevapa i našeg drugara Mede w.a.mozart and pink panter је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Alo, ja nijesam iz Bg, mada volim pivo i ćevape "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 pa ĐiDo vamo Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 tek da nas vidiš uživo još ako ima piva i ćevapa i našeg drugara Mede Да знате да је укусан Меда! Oglo and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 pa ĐiDo vamo Jes, pa da i mene izedete! Nije mi dobar kalendar za ovaj mjesec, inače bih "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 @@Oglo, а ђе си ти ђетићу? Јеси л на мору? Да дођемо ми ондак кад угреје 0442_feel? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Na penu od more Bar To bi bilo fino, ali da ne ostane na priči... Bilo je čak predloga o saboru forumaša u Mne Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Значи идемо Ћихуу, ћиху, ћи ху ху Ја сам ЗА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука