Гости Guest - . . .- Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 У оквиру Школe Православне духовности, 28. октобра 2012. године, у свечаној дворани Гимназије Јован Јовановић Змај, Његово Преосвештенство Епископ крушевачки г. Давид одржао је предавање на тему: Библијско поимање света или козмоса (Посвета оцу Николају Афансјеву). Извор: Епархија бачка Фото: Миљан Милетић http://www.eparhijakrusevacka.com/audio/2012-10-28_2-1.mp3 Линк ка сликама Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Генијално! Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Прво сам помислио да ће бити говора о науци или еволуцији. Али тема и беседа су чисто духовне и есхатолошке природе. На горњој фотографији, коју сам гледао током слушања, као да сам у једном тренутку видео групу људи који заступају државу, владавину и царство, која ће тек доћи Другим доласком Христовим. Једна озбиљна ситуација за све који верују у Христа и имају иста очекивања. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука