GeniusAtWork Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Ok spoznajem da vi ne znate da je oduzimanje dece nepodobnim roditeljima ili starateljima praksa koja em sto postoji odavno em sto postoji i kod nas. Meni cudno da se tolko sablaznjavate oko toga sto s im oduzeli decu a to je nesto sto nije izolovan slucaj i desava se skoro svakodnevno u raznim zemljama i socijalno je potpuno legitiman cin. Malo informisanja ovo ono i manje ce vam ovakve vesti biti zapanjujuce Šta je socijalno potpuno legitiman čin? Da neki birokratski retardi oduzmu unuke ljudima jer su procenili da su "prestari" (ona ima 46 godina, a on 59)? I da im nakon toga prete da više nikada neće videti decu ako pokušaju da obore odluku na sudu, na šta, btw, imaju potpuno pravo?? Klasičan etatistički terorizam najgore vrste, Staljin da je živ bi mogao da uči od njih... P.S. Totalno me ne zanima kome su dali decu, homoseksualcima, strejtovima, siromašnima, Bilu Gejtsu...sam čin oduzimanja iz navedenih razloga (ako nema još nečega što mediji nisu preneli) i naknadnih pretnji ovim ljudima od strane birokrata je čist kriminal. Драшко, obi-wan, Александар Милојков and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Decu oduzeti svima pa pa ih podeliti pederima ., ako pedera nema dovoljno onda nastaviti sa preraspodelom pa decu davati deklarisanim ateistima , kad nestane ateista onda decu davati siptarima da ih gaje za"rezervne " delove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 A sta je losa vest? To sto su im oduzeli decu ili to sto ih dali homoseksualcima? Прво је криминал и веома лоша вест а ово друго је злочин. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Šta je socijalno potpuno legitiman čin? Da neki birokratski retardi oduzmu unuke ljudima jer su procenili da su "prestari" (ona ima 46 godina, a on 59)? I da im nakon toga prete da više nikada neće videti decu ako pokušaju da obore odluku na sudu, na šta, btw, imaju potpuno pravo?? Klasičan etatistički terorizam najgore vrste, Staljin da je živ bi mogao da uči od njih... P.S. Totalno me ne zanima kome su dali decu, homoseksualcima, strejtovima, siromašnima, Bilu Gejtsu...sam čin oduzimanja iz navedenih razloga (ako nema još nečega što mediji nisu preneli) i naknadnih pretnji ovim ljudima od strane birokrata je čist kriminal. Ma jasno, bre, k`o dan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Лоша вест је то што није нормално узети децу од најближе родбине која је притом здрава и права и дати је хомосексуалцима који их сигурно неће васпитавати у традиционалном духу. Pa dosta covece, treba da spavam veceras! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 sHa_sarcasticlol ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Pa dosta covece, treba da spavam veceras! Spavaj, al tradicionalno ! Драшко and Malina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Odma sam znao da vas boli uvo sto su deca oduzeta nego vam je rak rana to sto su data pederima. Jer da je ovo prvo onda bi ovakvih tema bilo odavno i mnogo vise... kako se tek sad setiste da "stoka birokratska" oduzima ljudima decu!!! Osim toga niko od vas ne zna o ovom slucaju nista vise od onoga sto ste procitali u medijima. Otkud odjednom tolko poverenje prema medijima kad ste vecina vas po pravilu gadljivi na svaku bogovetnu vest koja dodje iz bilo kojeg medija... pa jos ako je sa zapada?! Sacuvaj boze! Tako da je poenta da niko ne zna da li su ti ljudi zaista sposobni da ogajaju svoj unucad. Koliko mi se cini nisu uspeli da pravilno odgoje ni svoju cerku ( ili je mozda postala teski narkoman zbog idilicne porodice i srecnih medjuljudksih odnosa) a vi bi ste im dali da cuvaju i unucad... strasno. Na kraju se sve svodi na religijski uslovljenu homofobiju gde vam svaki nerv skace pri pomeni pedera jer vam je iz nekog razloga (meni nejasnog) to najveci problem ljudkse civilizacije. Na stranu to sto drzave koje dozvoljavaju homoseksualcima da usvajaju deci imaju nebroojene naucne studije kojima je odavno dokazano da ta deca nisu nista cesce postajala homoseksualci od dece iz strejt porodica. A-ha! Kako cemo to da objasnimo? ps. Ne postoji nista gore za decu nego da od rodjenja budu vaspitavana u bilo kojem ili bilo cijem "tradicionalnom" duhu... bolje i pederi nego to... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 cloudking Ja i dalje čekam da mi neko objasni kako su žena od 46 godina i muškarac od 59 godina prestari da bi čuvali svoje unuke. U tekstu piše da 'prestari' deda još uvek radi svakog dana teške fizičke poslove kao poljoprivrednik. A pogotovu me zanima zašto su im socijalni radnici pretili da više nikada neće videti decu ako pokušaju da povrate starateljstvo na sudu. I da, sve to je iz medija, kojima i ti očigledno veruješ, jer si napisao Tako da je poenta da niko ne zna da li su ti ljudi zaista sposobni da ogajaju svoj unucad. Koliko mi se cini nisu uspeli da pravilno odgoje ni svoju cerku ( ili je mozda postala teski narkoman zbog idilicne porodice i srecnih medjuljudksih odnosa) a vi bi ste im dali da cuvaju i unucad... strasno. Pretpostavljam da ih ne poznaješ lično, pa si ovaj zaključak doneo iz istih medija kao i svi drugi koji su čitali vest Драшко, Милан Меденица :), feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Pretpostavljam da ih ne poznaješ lično, pa si ovaj zaključak doneo iz istih medija kao i svi drugi koji su čitali vest Naprotiv... ja ostavljam mogucnost da je tacno i jedno i drugo... dok je vecina na ovom forumu vec vidim definitvno donela odluku sta je apsolutna istina u ovom sporu Da se ne lazemo, ne bode vama oci oduzimanje dece, jer bi inace ranije vec pricali o ovome za druge takve slucajeve. Deca se oduzimau i od sosptvenih roditelja a kamo li od babe i dede... a prilicno je jasno zasto vam prethodni slucajevi oduzimanja dece nisu zasmetali ni toliko da otovorite makar neku temicu na forumu, al zato sad napraviste skandal nevidjeni Ko da je ovo prvi i jedini put... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Da se ne lažemo, pojma nemam da li ima još tema oko oduzimanja dece. Nisam ih nešto viđao, možda i ima neka još tema, ne znam. A isto bih odreagovao u bilo kom slučaju kada se nekome oduzimaju deca iz istih razloga kao ovde. A što se tiče toga šta 'nama' bode oči: ne znam šta da ti kažem, ovde izgleda možeš da budeš i pederski lobista i homofob u isto vreme. Ljudima je teško ugoditi.... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 er bi inace ranije vec pricali o ovome za druge takve slucajeve. А да мало прегледаш форум? https://www.pouke.org/forum/topic/17764-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B/ Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука