Гости Guest свештеник Иван Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Не знам да ли активно учествује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 лепо човек рече да је СПЦ јеретичка и отпадничка, куд ће гласније од тога ... Јефреме, јел то значи да само један владика Артемије стоји у Истини, а да поједине владике или остатак СА Сабора не стоји? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не знам да ли активно учествује... Не учествује активно... Од 1997 тамо немамо представника. Нико не похађа састанке. А 1999 су нас бомбардовали. Нико не каже да би наше присуство тамо то ублажило - али, од када отац Андреј Ћилерџић више није ишао тамо да нас представља, ствари су се за Србију видно погоршале. А Руси опуштено учествују. Али, нема везе, ови наши локални ревнитељи и "небеско племе" све знају... Џабе њима причати. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 kako beše sa katolicima... oni imaju status posmatrača,tako nekako.... 89898989898989 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 аха клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 А Руси опуштено учествују. stadaradim 0110_hahaha 0102_laugh 70zfof0qsamomolitva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 kako beše sa katolicima... oni imaju status posmatrača,tako nekako.... 89898989898989 Да. Имају статус посматрача. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Kum me je prešao,ko zna dali je bio trezan kao i pop. Бато јел се ти ........? molim bez vredjanja,zaista nema potrebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 лепо човек рече да је СПЦ јеретичка и отпадничка, куд ће гласније од тога ...Контролиши се бар мало!Нисам рекао да је СПЦ јеретичка и отпадничка. Иако постоје поједини који у оквиру ње пропагирају екуменску јерес. Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 па види Јефреме, врло је проста логика ... ако је један од свештеника или владика јеретик, онда сви они који су са њим у евхаристијском општењу и молитви су јеретици, а то значи да испадне да је цела СПЦ јеретичка ... зар не? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Milica Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 pa sta sto postoje pojedinci?ne mozes na osnovu toga reci da je cijela religija i svi oni koji ucestvuju u njoj jeretici... 70zfof0qsamomolitva...de brate,ispeci pa reci... ..........drzacu koplje i cuvati vas iza sebe, sibati po neprijatelju zelezom i ognjem... da li si spreman ratnice... mirni covece... oce...!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Није он ни рекао да су сви јеретици, по њему су то само неки појдинци. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Milica Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Није он ни рекао да су сви јеретици, по њему су то само неки појдинци. pa ko je on da sudi?rekla sam vec,tamo negdje,neka svako prvo pogleda u svoju dusu,pa tek onda sve ostalo... i uostalom,mi nismo ovdje da prosudjujemo,ne vidimo se od svojih gresaka,a ovamo smo najpametniji...ne vrijedjam,ne daj Boze... :cheesy: ..........drzacu koplje i cuvati vas iza sebe, sibati po neprijatelju zelezom i ognjem... da li si spreman ratnice... mirni covece... oce...!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Kum me je prešao,ko zna dali je bio trezan kao i pop. Бато јел се ти ........? molim bez vredjanja,zaista nema potrebe Ko je uvom slučaju uvredjen ja ili pop.Da sam se ja pitao nebi pristao da se krstim na takav neuvidjavan način. Ja jednostavno nemogu da večno pitanje kao što je krštenje poverim nekom popu i neodgovornom kumu.Danas me nebi tako prevarili sada, znam kako se pravilno krsti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 зар погружавање наспрам кропљења умањује или увећава благодат свете Тајне Крштења? ок је испратити правило, али мислим да није то нека драма ... колико сам схватио, то је проблем? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука