Дејан Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ??????? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ???????, ??? ? E-play. E-play jel su to one dve devojke sa gitarama ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ??????? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ???????, ??? ? E-play. E-play jel su to one dve devojke sa gitarama ??? Jesu :smiley: ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ??????? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ???????, ??? ? E-play. E-play jel su to one dve devojke sa gitarama ??? Jesu :smiley: ... Ja ?u zbog te dve da dobijem ošte?enje sluha.Gde god da radim one nastupaju.Proganjaju me iz koncerta u koncert.Vrište na onaj mikrafon,posle mi dva dana zuji u glavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ??????? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ???????, ??? ? E-play. E-play jel su to one dve devojke sa gitarama ??? Jesu :smiley: ... Ja ?u zbog te dve da dobijem ošte?enje sluha.Gde god da radim one nastupaju.Proganjaju me iz koncerta u koncert.Vrište na onaj mikrafon,posle mi dva dana zuji u glavi. 0104_cheesy 0104_cheesy :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
De Niro Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 DOBROVOLJNO PEVAČKO DRUŠTVO - NEDELJA NA DUHOVE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
De Niro Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука