Jump to content

Папа Бенедикт XVI примио Томпсона

Оцени ову тему

Искушеник

Препоручена порука

??? ????? ?????.

??? ???? ???? ??? ?????? ?????? ?? ??? ???? ? ????????? ??? ?????? ? ???? ? ???????. ???? ????? ?? ????????? ??????? ??? ???????? ?????   ????? ? ?? ???? ?????????? ?? ???????? ? ???? ??????? ????? ???? ? ????????? ????? ? ????????? ?? ????? ????????? ?? ??????? ???????? ? ????? ? ???????. ????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????????? ? ?????????????. ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ??????????????, ??? ?? ???? ???? ???????, ?????? ??????? ??????? ???? ??? ? ?????? ?? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ? ?? ?? ?? ???? ????????? ?? ???????? ? ?????? ??? ?????

??? ????????? ????? ?? ??????? ????????? ? ???? ????????? ????, ???? ?? ?? ????? ??? ? ???? ?????? ??. ????...

??????? ?????? ????????? ????????? ? ????? ????? ??????? ?????? ???????? ? ?????????? ??? ??? ????? ?? ??????.

? ? ????????? ?????? ????...?? ??????? ?? ????? ?????? ??????? ?? ??? ?? ??? ?????. ???? ????? ?? ??????.

?? ??? ??? ?????? ?????? ...

??? ????? ?????? ?????, ?????? ?? ??????. ???? ?? ??? ??????? ???????? ? ????????????, ? ?? ???? ? ??????? ?? ???? ???? ??????, ?? ? ????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ????.

??? ??? ???? ???????? ???????? ???? ??????, ??? ??? ?? ???????? ?????????? ?????. ?? ?? ??????? ???? ????????????? ????? ??? ??? ?? ? ??????? ???????? ???? ?????.

?? ???? ?????? ???? ???????? ???????? ???? ?? ??????? ????? ? ???????? ?? ?? ?? ???? ????, ? ????? ???? ????? ???????? ?? ??? ???????? ??????? ? ???????? ?? ?? ?? ???? ????, ?? ???? ???? ????? ?????????:

??????? ???????? ???????? ???? ?? ????? ? ??????, ??? ?? ?????????????? ????? ????????????? ? ??????????? ???? 50 ??????, ???? ?? ??? ?????? ??????. ? ???? ????? ?? ?? ??? ????? ???????? ???????? ??????? ???????????? ??? ???? ?????? ????? ? ?????????? ????????.

??? ???????? ?? ???? ????? ????? ??? ?? ?? ????? ?????? ''???'' (?????? ?? ''???'' ? ''???'') ??????? ????? ???????? ? ???? ?? ??????? ? ??????, ?? ??????? ?? ???? ????? ?????. ???????, ?? ??????? ?? ?? ??????? ????? ????? ??? ?? ?? ????????, ????? ??? ???????? ??????????????? ?????? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????, ????? ?? ???? ??????? ??? ??? ?? ? ????? ??????? ???.

?? ??????? ?? ???? ?? ?? ??????? ? ??????? ?? ?? ?? ?????? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ? ????????? ????? ???? ?? ?? ????????? ???? 50 ?????? ????????? ?????? ???? ?????????????.

??? ??? ???? ? ??? ?????? ?? ????? ????????? ? ??????? ??????

?????? ??????? ?? ????? ??????? ?????????.

?????? ???? ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ???????? ? ????????? ? ?? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?????? ????? ???? ? ????? ????, ? ??? ?? ?? ??????????-??? ?????? ??? ?? ?? ?????? ?? ?????.

??? ??? ???? ???? ??????  crvenilo

??????? ?? ????? ??? ?? ??????? ???????????  :(

???????? ??????????? ?????? ?????? ?????? ??????????? ???? ?? ???? ??????? ? ?????? ????? ? ??????????, ?????????? ???????, ?????????? ???????? ???????, ????????-???????????, ?????????????? ????????? ??????????? ???????? ?? ????????? ??????????? ?????????? ... ????? ???????, ??? ??? ?????

?? ???????: ???? ??? ??????, ??? ?? ???? ? ????? ??????.

??? ?? ???????? ????? ???? ????, ???? ???? ??????? ?? ??? ???? ???? ??????. ? ?????? ?????? ?????? ????? ??????? ????? ??????? ? ???? ?? ????? ????????? ?? ???? ??? ???? ???? ?? ?????.

?? ??? ?? ??????? ? ????? ?? ???????? ???????? ?? ?????? ?????????, ??? ???????? ?? ??? ?? ???????? ????? ?????????, ?????? ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ?????? ? ????? ??? ?? ???????.

?????? ?? ????? ????? ????? ? ????? ????? ??.???????? ??? ?? ????? ? ?????? ?????? ??????? ?????.

?????????

????????

????????

????????

?? ??? ??? ???? ?? ????? ???????, ???? ??????? ???????? ?? ??? ?? ?????? ??? ??? ?????? ????? ?? ??????? ?? ?? ???? ??????.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наша вера није наивна, већ сурово реалистична, наравно са нагласком да је Христос победио свет. Али, ако га је победио, то значи да је вођена сурова и тешка борба, а Васкрс је залог те победе. У том смислу не треба сматрати да је усташтво мртво и да се не може јавити још у горој варијанти једног дана. Према томе, стражимо како каже св.Јеванђеље и будимо будни, а не наивни и поспани.

Подели на овим сајтовима

Усташтво је језиво , монструозно и нимало наивно.

Памтим људе који су преминули, а побегли су 1941.

буквално од усташког ножа из Мостара у Србију,

оставивши тамо све своје материјално,које није било

занемарљиво,свој поштени српски образ и кумство са

Шантићима, и никада се нису вратили у Мостар јер су

знали и увек говорили да ће Усташе опет клати Србе,

и да не желе да се њихова деца тамо удају за иноверне

и да онда буду жртве. А управо је све тако било,зато о

неком маштању о заједничком животу не може бити речи.

А Срби из Србије на жалост још увек нису свесни ко су

усташе, нисам ни ја на жалост била свесна док нисам упознала

ову честиту породицу,јер ми је братство јединство било стално

у ушима.

Подели на овим сајтовима

...?? ????? ???????? ?? ?? ???????? ????? ? ?? ?? ?? ???? ?????? ??? ? ????? ????????? ?????? ????. ????? ????, ???????? ???? ???? ??.????????? ? ?????? ?????, ? ?? ?????? ? ???????.

dada

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

ја видим Православље као врхунац братства и јединства, па ви причајте разне злехудости и бодрости док не свиснете.

док год видите ''нас'' и ''њих'', КО ГОД ИЛИ ШТА ДА ЈЕ У ПИТАЊУ, дал нација или вера, до тада ће постојати та основна подела кроз умну баријеру ''ми'' и ''они''.

оног тренутка кад једни или други или обе ''стране'' буду биле спремне да се помире и изљубе ко браћа и отупсте камење из својих руку, тад ће сва непријатељства престати и бићемо људи.

а не Срби или Хрвати, Православни или католици, црни или бели, розе или браон, само једноставно једнаки.

јел схватате зашто се Српска Православна Црква зове тако, а не само Православна Црква?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

?? ????? ??????????? ??? ??????? ???????? ? ?????????, ?? ?? ???????? ????? ?????????? ? ???????? ??? ?? ????????.

??? ??? ?????? ''???'' ? ''???'', ?? ??? ??? ??? ?? ?? ? ??????, ??? ?????? ??? ????, ?? ???? ?? ????????? ?? ??????? ?????? ???? ???? ???????? ''??'' ? ''???''.

???? ???????? ??? ????? ??? ????? ??? ??? ''??????'' ???? ???? ??????? ?? ?? ?????? ? ?????? ?? ????? ? ??????? ?????? ?? ?????? ????, ??? ?? ??? ?????????????? ???????? ? ?????? ????.

? ?? ???? ??? ??????, ??????????? ??? ????????, ???? ??? ????, ???? ??? ?????, ???? ??????????? ???????.

??? ???????? ????? ?? ?????? ??????????? ????? ???? ????, ? ?? ???? ??????????? ??????

U kakavoj si ti zabludi , covece....Ta podela je uve i postaojala, na ovce i jarce i tu je tacka.To sto su oni radili nema veze sa hriscanstvom vec sa satnizmom i to onim najcistijim.I zato ce ta podela uvek da bude"mi" vs."oni"

?????, ???, ???????? ?????? ???? ???????? ?? ?? ?????: ?????? ????????! ?? ??? ???? ?? ?????? ?? ????? ???? ????

?????? ????? ?????? ???????? ????????, ? ?? ???????? ? ????: ??? ????? ???????; ??? ??? ????? ?? ??? ???? ? ?? ???? ?????? ????????? ???? ???????.(Lk3,7)

Jel rodise oni kad rod dostojan pokajanja, pa da mi pricamo o pravoslavnom "bratsvu i jedinstvu"???

Samo naivan covek moze verovati u takvo sto.

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ja sam na katoli?kom forumu rekao da moraju da se kaju, da se zlo?ini ne bi ponovili i popijem ban!

Sto ce reci da si pogodio samu srz, tj da se ne kaju....Vuci i kad premenu dlaku(ekumenizam i propovjedanje ljubavi) ostaju vuci.A kako i mogu kad im onaj bivsi papa ovan prvi podrzao i izborio drzavnost, a ono smece proglasio "blazenim",samo usmrdise mu se one koscurine ispod voska...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=48CvDYeraas

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ja sam na katoli?kom forumu rekao da moraju da se kaju, da se zlo?ini ne bi ponovili i popijem ban!

Sto ce reci da si pogodio samu srz, tj da se ne kaju....Vuci i kad premenu dlaku(ekumenizam i propovjedanje ljubavi) ostaju vuci.A kako i mogu kad im onaj bivsi papa ovan prvi podrzao i izborio drzavnost, a ono smece proglasio "blazenim",samo usmrdise mu se one koscurine ispod voska...

?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??? ????.
Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??? ????.
Slazem se.Nisam protiv propovjedanja ni njima, jer smo i pozvani na to.Al sam protiv njihovog " ispovedanja" vjere  recima i delima.

Nego ova slika me nesto asocira na vatru oko stepinca.....sta li je umetnik htel kazal ??? joooj

Moraju mu napraviti vostanu figuru(he-he), jadni oni i njihova crkva, njihova vera, i njihovi sveti....

Постављена слика

A videsmo li kako Bog proslavlja naseg patrijarha,cuo sam da je i posle par dana bio topao i zut kao vosak.

Znaci "???? ???????? XVI ?????? ????????" moze da se protumaci zvjer primila zver  8084.gif

Постављена слика spavanje1 joooj

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Патријарх кажеш био топао и жут.У то је врло лако поверовати,али никад за никог није рекао да је звер.Бар ја не знам,за папу још мање.Свако свој посао!

Подели на овим сајтовима

????????? ????? ??? ????? ? ???.? ?? ?? ???? ???? ??????????,??? ????? ?? ????? ???? ????? ?? ?? ????.??? ?? ?? ????,?? ???? ??? ????.????? ???? ?????!

Znaci "???? ???????? XVI ?????? ????????" moze da se protumaci zvjer primila zver

To je moj zakljucak,nisam ni napisao da je patrirh tako nesto rekao.A sta je tompson nego mali covek koji velica zvjerstva nad pravsolavnim Srbima.Ja ga ne osudjujem  i ne smatram osudom iznosenjem cinejnica.A taj drugi , koji ima vlast nad svim katolickim svecenstvom niti zahteva od svjih vukova-paastira u hrvatskoj da se izvinu pravoslavcima,nit' se sam izvinu kao poglavar te neznabozacke organizacije.Ajd sto se ne izvinu, il ne upiti svoje u drzavi'rvatskoj, vec primi malte ne u zagljaj pjevaca koji velica mrznju i zverstva nad pravoslavnima.A predhodnik proglasi blazenim as...o cemu pricamo??Vidis i sam kako si prosao na njihovom forumu, kao jagnje medju vukovima, sto i jesu, sto su dokazali svojom religijom svuda po svetu kroz vekove.....cak i nad svojom pastvom
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

u hrvatskoj da se izvinu

.Ajd sto se ne izvinu,

????????-??????? ????????

???????? ????? ????????? ?????/??????? ? ??.

? ???? ?? ?? ????? ??? ?? ????????? ?? ?? ?????? ????...  spavanje1 joooj joooj

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Не замери на шали!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима