Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Добио сина у 97. години! Рамаџит Рагав из Индије најстарији је тата на свету јер је сина Ранџита добио са пуних 96 година и пар месеци! Рагав каже да је то Божја воља, а са супругом Шакунталом већ има једног дечака. У селу нико не верује да су деца његова. Ретко ко доживи уопште те године, а камоли размишља о проширењу породице у том добу, што и није било забележено, све док један Индијац 5. октобра није постао најстарији тата на свету добивши сина у 97. години. Рамаџит Рагав је заправо ту титулу „зарадио" још пре две године када му је супруга Шакунтала родила првог сина Викрамаџита. Иако је тада закључио да му је једно дете довољно, пре 12 дана добио је и Ранџита. „Шта могу? Све је то Божја воља. Он је желео да добијем још једног сина", изјавио је Рагав. Рамaџит и Шакунтала са првим сином Када је отишао да посети супругу Шакунталу и сина Ранџита у болници, људи су му се смејали јер нису веровали да је он отац детета. Локални сељани и даље мисле да они нису биолошки родитељи овој деци. „Нико не може да постане отац у тим годинама! Нико не може да издржава четворочлану породицу без икаквих средстава или подршке било кога", сматрају прве комшије Кушма и Ранџит. Рагав је истакао да су комшије љубоморне на њега, не због тога што је добио двојицу синова, већ због његовог и даље бурног сексуалног живота. „Сматрам да је веома важно да муж и жена имају редовно односе и ја мислим да је моја Шакунтала веома срећна са мном". Поносни отац додао је да виталност чува конзумирајући млеко, бадеме и путер. Некадашњи рвач прима пензију од 550 рупија, а понекада им мештани донесу мало хране, поклоне понеко ћебе и који комад одеће. Рагав и Шакунтала, чије годиште није наведено, живе заједно већ 22 године. This post has been promoted to an article Перса, Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Ona vojna kasarna što je u blizini sela sigurno nema nikakve veze sa tim Ignjatije, Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Ма само да су дјеца жива и здрава а за остало ће мо лако. .mislise. :group111: svadja Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 ОП ОП ОП! http://www.youtube.com/watch?v=3Y9IRJmdPUE Ignjatije, Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 У селу нико не верује да су деца његова. znaaaaao Ma ljubomorni ljudi http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Bez starca nema udarca hahahha Ignjatije, Николa, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Али, имена су им закон.. .smeha. Супруга - Шакунтала , као да сам то већ раније негде чуо 0403_feel "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dakle, mlijeko, bademi i puter... odo' do supermarketa : ) Јанко, Драшко, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dakle, mlijeko, bademi i puter... odo' do supermarketa : ) само немој претјерати са путером 4869 Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Kasno brate... šalim se, sutra ću se upropastiti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dakle, mlijeko, bademi i puter... odo' do supermarketa : ) супер, све што ја волим, значи.... Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 ... Otisao novinar na Tibet da proveri kako tamo ima toliko dugovecnih ljudi, cak puno njih preko 100 god. starosti. Naisao na jednog koji ide sa dva stapa i jedva se krece, pa mu kaze: Kazite mi tajnu vase dugovecnosti", a ovaj mu odgovara: "ujutro mleko, popode mleko, uvece mleko!" "A koliko godina imate?" "110!" Novinar zadivljen produzi dalje, zapisujuci beleske o svemu. Naidje tako na jos jednog koji se sav trese, nosi 2 stapa i jedva stoji na nogama. "Kazite mi tajnu vase dugovecnosti", pocinje novinar. Odgovara covek: "ujutro maslac, popodne maslac, uvece maslac!" "A koliko godina imate?" "125!" Novinar van sebe od cudjenja ode dalje. I tako naidje na jos jednog, a taj treci ne samo da jedva ide, nego se krece u svim pravcima, toliko drhti da ne znas kuda ide. "Zaista, ovo je neverovatno!", odmah ce novinar, "kazite mi, molim vas, tajnu vase dugovecnosti!" Odgovara covek: "ujutro SEX, popodne SEX, uvece 2 SEXA!" "A koliko godina imate?", zbunjeno ce novinar. "45", odgovori covek... horatio and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Ona vojna kasarna što je u blizini sela sigurno nema nikakve veze sa tim Свака част Шакунтали, али-из угла неког ко је одслужио војску и срео све врсте војника, па и у рату: и војник има праг толеранције horatio and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Рагав је истакао да су комшије љубоморне на њега, не због тога што је добио двојицу синова, већ због његовог и даље бурног сексуалног живота. .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука