Милан Ракић Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 @ Исак Хајнал Мислио сам да није којим случајем овај... Али очито није... FFVS 22 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 "Гаша" стиг`о и на Нови Зеланд http://www.aviationfilm.com/aircraft/galeb/index.shtml Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 А има га и у Америке... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Sve hvali ali Spitfire vozi 301 Jel leti neko IL2 Sturmovik? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Jel leti neko IL2 Sturmovik У игри ил` овако? gringrin Dragi је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Da li generalno neko leti simulaciju IL2 Sturmovik? takeoff Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ја летео давно, пробао сам и ове Доверске клифове Штормовика, али је тема Довера "обрађена" у 7-8 што симулација, што аркада... Сада за Други рат "Wings of Pray", за Први "Rise of Flight" и укључио сам се у бету "World of Warplanes"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 укључио сам се у бету "World of Warplanes"... I? Utisci? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Рекао бих да има још по неки баг (нпр. у једној мисији треба између осталог уништити и 5 извиђачких балона, ја уништим 4, али 5 никако... или у другој, успем са саиграчима да одбијем напада, али ме онда избаци из игре, ...), сервер је јако оптерећен, барем у време када ја дођем на ред за комп и играње, тако да... И нисам баш нешто одушевљен, премда на пролеће кад изађе готова верзија, видећемо... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука