Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 i onda na svijet dodje jedna bekica 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Jao znam to malo bebece 319.gif srce!!! Jesi vidjeo ove slike iznad kako su divne? Slava Bogu.. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Jao znam to malo bebece smej.gif srce!!! Jesi vidjeo ove slike iznad kako su divne? Slava Bogu.. smej.gif smej.gif klapklap smej.gif Pa recimo da se nisam bas odusevio,ipak vise volim kad se rode pa imaju izgradjene crta lica, barem amlike...kad neko kaze za bebu sto se rodu"ju, sto je lapa" 319.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Ma srce!!! Sta ne valja, oces da te bijem? smej.gif smej.gif ma da, dobro malo drugacije izgleda... a da "u sto je lapa" 319.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8Cnm3QJ8JWsprovali klinju, al se uziveo na severu... 319.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Paaaaaaaaaaaa Koooooooooosta 319.gif smej.gif ne to 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 FASCINANTNO: Bebe iz 4D ultrazvuka: BEBE JOŠ U STOMAKU, SPAVAJU, ZIJEVAJU, I –LJUBE! Jeste li znali da su znanstvenici uz pomoć 4D ultrazvuka snimili fascinantne slike ponašanja beba dok se još nalaze u maternici. Na fotografijama se lako da vidjeti kako bebe spavaju, zijevaju i ljute se, a ako su u društvu brace ili seke, znaju se nagnuti i - dati 319.gif! Na drugoj slici se vidi kako se cetvorke u utrobi mame Julie Christie iz Engleske, a na petoj je polozaj takav kao da beba bebu - ljubi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 319.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сестра александра Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Помаже Бог,чиме се може поности један самохрани родитељ,него својом уредно васпитаном децом,која иду путем знања и Богопознања,а Ви ту стојите као круна свему што од себе дадосте у љубави за ближње.Ево слике моје деце понос и дика мене мале и грешне,а још уз то и недостојне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ?????? ???,???? ?? ???? ??????? ????? ????????? ???????,???? ?????? ?????? ?????????? ?????,???? ??? ????? ????? ? ???????????,? ?? ?? ??????? ??? ????? ????? ??? ?? ???? ??????? ? ?????? ?? ??????.??? ????? ???? ???? ????? ? ???? ???? ???? ? ??????,? ??? ?? ?? ? ??????????. ??? ?????? ?? ???? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сестра александра Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Хвала брате,ко да сте знали да волим ову икону,Вера,Нада и Љубав,прослављене као Свете мученице и молитвеници пред Господом за све нас.Свако истинско добро на путу Јеванђељске Истине,често сам уз Ваш радио чији садржај храни грешну душу моју.Опростите ја се много обрадовала,па можда ме пуно има на форуму и свугде на Вашем сајту пише моје име,ја сам сад мало на боловању,у колицима,негдје под шумом и шареним лугом пише и све Вас воли мала сестра александра,пас шарко и ана и стефан.Кад будете у могућности прочитајте текст мог сина стефана,а уживајте у блгодати иконе Христос са децом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сестра александра Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 За Меду линк са текстом од сина стефана http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=4037 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука