Jump to content

Деца су драгоценост света и радост човека

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jao znam to malo bebece  smej.gif

srce!!!

Jesi vidjeo ove slike iznad kako su divne?

Slava Bogu..

smej.gif smej.gif klapklap smej.gif

Pa recimo da se nisam bas odusevio,ipak vise volim kad se rode pa imaju izgradjene crta lica, barem amlike...kad neko kaze za bebu sto se rodu"ju, sto je lapa" 319.gif smej.gif
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

FASCINANTNO: Bebe iz 4D ultrazvuka: BEBE JOŠ U STOMAKU, SPAVAJU, ZIJEVAJU, I –LJUBE!

Постављена слика

Jeste li znali da su znanstvenici uz pomoć 4D ultrazvuka snimili fascinantne slike ponašanja beba dok se još nalaze u maternici. Na fotografijama se lako da vidjeti kako bebe spavaju, zijevaju i ljute se, a ako su u društvu brace ili seke, znaju se nagnuti i - dati 319.gif!

Постављена слика

Na drugoj slici se vidi kako se cetvorke u utrobi mame Julie Christie iz Engleske,

a na petoj je polozaj takav kao da beba bebu - ljubi!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,чиме се може поности један самохрани родитељ,него својом уредно васпитаном децом,која иду путем знања и Богопознања,а Ви ту стојите као круна свему што од себе дадосте у љубави за ближње.Ево слике моје деце понос и дика мене мале и грешне,а још уз то и недостојне.

Подели на овим сајтовима

?????? ???,???? ?? ???? ??????? ????? ????????? ???????,???? ?????? ?????? ?????????? ?????,???? ??? ????? ????? ? ???????????,? ?? ?? ??????? ??? ????? ????? ??? ?? ???? ??????? ? ?????? ?? ??????.??? ????? ???? ???? ????? ? ???? ???? ???? ? ??????,? ??? ?? ?? ? ??????????.

??? ?????? ?? ????  0409_feel

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Хвала брате,ко да сте знали да волим ову икону,Вера,Нада и Љубав,прослављене као Свете мученице и молитвеници пред Господом за све нас.Свако истинско добро на путу Јеванђељске Истине,често сам уз Ваш радио чији садржај храни грешну душу моју.Опростите ја се много обрадовала,па можда ме пуно има на форуму и свугде на Вашем сајту пише моје име,ја сам сад мало на боловању,у колицима,негдје под шумом и шареним лугом пише и све Вас воли мала сестра александра,пас шарко и ана и стефан.Кад будете у могућности прочитајте текст мог сина стефана,а уживајте у блгодати иконе Христос са децом!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...