SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:37, Sergian рече Црква Христова смо, ми прави матејевци, и зато правилно расуђујемо. A ja sam mislio da ste Hristovi....al sta ces pogresi covek.... 8086.gif . Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:44, SHADOWS OF THE LIGHT рече Si ti probo to sa otrovom? Рекох ти да не мученици нису кушали Бога већ само кад су их приморавали. Ту је ствар личне вере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:46, Sergian рече Ти знаш да није благодат изашла из СПЦ?..Имаш визије?...Веруј Духу Светоме и Оцима који тврде да јеретици немају светотајинску благодат. To cak i Artemije kaze da blagodat nije napustila SPC u potpunosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:46, grigorije22 рече Zamisli da starci poput Pajsija iili Porfirija odu u pakao Зашто обичне људе идолатризујеш?..Сви смо подложни паду, не клањај се идолима, веруј Богу и ономе шта каже Дух Свети на Саборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:48, grigorije22 рече To cak i Artemije kaze da blagodat nije napustila SPC u potpunosti. Тим горе за њега. Он се одвојио од СПЦ а признаје им светотајинску благодат. То је лудост. Ко се нормалан одваја од "благодатне Цркве"?.. И нема ту "у потпуности, делимично" јер: или нема Тајни или има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:48, Sergian рече Зашто обичне људе идолатризујеш?..Сви смо подложни паду, не клањај се идолима, веруј Богу и ономе шта каже Дух Свети на Саборима. Ovo kao da je napisao neki subotar. Starac Pajsije je bio proslavljen jos za zivota za njega svi znaju cak i ateisti. Za ove tvoje niko nikada nije cuo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:51, grigorije22 рече Ovo kao da je napisao neki subotar. Starac Pajsije je bio proslavljen jos za zivota za njega svi znaju cak i ateisti. Za ove tvoje niko nikada nije cuo. Не знаш...Кад су откопали његов гроб изађе рој мува а моштију ниоткуда, чисто да знаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:48, Sergian рече Зашто обичне људе идолатризујеш? ovo kaže MATEJEVAC Александар Милојков and Жика је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:54, w.a.mozart рече ovo kaže MATEJEVAC Хришћанин сам, а то "матејевац" се користи само из административно-формалних разлога и да би се разликовали од разних других ИПХ. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Inače, probudio mi se sin od 3 godine pa dotrčao a ja mu kažem - Je l, jesi ti matejevac? a on meni - Koji su ti? a ja - pa ljudi neki... znaš... neki ljudi... a on meni- Oni su juce bili kod nas u dvolistu a ja ga pitam - šta su hteli? a on kaže - Da nas poluckaju Sergian and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:55, Sergian рече Хришћанин сам, а то "матејевац" се користи само из административно-формалних разлога и да би се разликовали од разних других ИПХ. jel možeš da mi kažeš onda ko je za tebe taj vladika Matej? kolko je bitan? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:53, Sergian рече Не знаш...Кад су откопали његов гроб изађе рој мува а моштију ниоткуда, чисто да знаш... Како рече старац Пајсије,кад човек стекне наопак ум,нема назад. сматрам да овде више разговор нема ефекта,питање е да ли и молитва може да разбије оволики бастион гордости... Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:56, w.a.mozart рече Inače, probudio mi se sin od 3 godine pa dotrčao a ja mu kažem - Je l, jesi ti matejevac? a on meni - Koji su ti? a ja - pa ljudi neki... znaš... neki ljudi... a on meni- Oni su juce bili kod nas u dvolistu a ja ga pitam - šta su hteli? a on kaže - Da nas poluckaju Хаха...опасан мали... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:53, Sergian рече Не знаш...Кад су откопали његов гроб изађе рој мува а моштију ниоткуда, чисто да знаш... A ti sigurno imas snimak otkopavanja njegovog groba i gde se vidi roj muva koji izlazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 On 17. 8. 2013. at 15:57, Дејан Бићанић рече Како рече старац Пајсије,кад човек стекне наопак ум,нема назад. сматрам да овде више разговор нема ефекта,питање е да ли и молитва може да разбије оволики бастион гордости... Чињенице брате, чињенице..Разумем да је све то шокантно за вас, и мени је пре 15 година тако било ко год дигне глас против СПЦ али ипак нисам могао против истине и правде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука