Jump to content

Шта "зилоти" Матејевци узимају као оправдање

Оцени ову тему

Искушеник

Препоручена порука

On 17. 8. 2013. at 15:37, Sergian рече

Црква Христова смо, ми прави матејевци, и зато правилно расуђујемо.

A ja sam mislio da ste Hristovi....al sta ces pogresi covek.... 8086.gif .

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:46, Sergian рече

Ти знаш да није благодат изашла из СПЦ?..Имаш визије?...Веруј Духу Светоме и Оцима који тврде да јеретици немају светотајинску благодат.

To cak i Artemije kaze da blagodat nije napustila SPC u potpunosti.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:46, grigorije22 рече

Zamisli da starci poput Pajsija iili Porfirija odu u pakao

Зашто обичне људе идолатризујеш?..Сви смо подложни паду, не клањај се идолима, веруј Богу и ономе шта каже Дух Свети на Саборима.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:48, grigorije22 рече

To cak i Artemije kaze da blagodat nije napustila SPC u potpunosti.

Тим горе за њега. Он се одвојио од СПЦ а признаје им светотајинску благодат. То је лудост.

Ко се нормалан одваја од "благодатне Цркве"?..

И нема ту "у потпуности, делимично" јер: или нема Тајни или има.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:48, Sergian рече

Зашто обичне људе идолатризујеш?..Сви смо подложни паду, не клањај се идолима, веруј Богу и ономе шта каже Дух Свети на Саборима.

Ovo kao da je napisao neki subotar. Starac Pajsije je bio proslavljen jos za zivota za njega svi znaju cak i ateisti. Za ove tvoje niko nikada nije cuo.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:51, grigorije22 рече

Ovo kao da je napisao neki subotar. Starac Pajsije je bio proslavljen jos za zivota za njega svi znaju cak i ateisti. Za ove tvoje niko nikada nije cuo.

Не знаш...Кад су откопали његов гроб изађе рој мува а моштију ниоткуда, чисто да знаш...

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:48, Sergian рече
Зашто обичне људе идолатризујеш?

ovo kaže MATEJEVAC

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:54, w.a.mozart рече

ovo kaže MATEJEVAC

Хришћанин сам, а то "матејевац" се користи само из административно-формалних разлога и да би се разликовали од разних других ИПХ.

Подели на овим сајтовима

Inače, probudio mi se sin od 3 godine pa dotrčao a ja mu kažem - Je l, jesi ti matejevac? a on meni - Koji su ti? a ja - pa ljudi neki... znaš... neki ljudi... a on meni- Oni su juce bili kod nas u dvolistu a ja ga pitam - šta su hteli? a on kaže - Da nas poluckaju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:55, Sergian рече

Хришћанин сам, а то "матејевац" се користи само из административно-формалних разлога и да би се разликовали од разних других ИПХ.

jel možeš da mi kažeš onda ko je za tebe taj vladika Matej? kolko je bitan?

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:53, Sergian рече

Не знаш...Кад су откопали његов гроб изађе рој мува а моштију ниоткуда, чисто да знаш...

Како рече старац Пајсије,кад човек стекне наопак ум,нема назад.

сматрам да овде више разговор нема ефекта,питање е да ли и молитва може да разбије оволики бастион гордости...

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:56, w.a.mozart рече

Inače, probudio mi se sin od 3 godine pa dotrčao a ja mu kažem - Je l, jesi ti matejevac? a on meni - Koji su ti? a ja - pa ljudi neki... znaš... neki ljudi... a on meni- Oni su juce bili kod nas u dvolistu a ja ga pitam - šta su hteli? a on kaže - Da nas poluckaju

Хаха...опасан мали... :aplauz:

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:53, Sergian рече

A ti sigurno imas snimak otkopavanja njegovog groba i gde se vidi roj muva koji izlazi.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2013. at 15:57, Дејан Бићанић рече

Како рече старац Пајсије,кад човек стекне наопак ум,нема назад.

сматрам да овде више разговор нема ефекта,питање е да ли и молитва може да разбије оволики бастион гордости...

Чињенице брате, чињенице..Разумем да је све то шокантно за вас, и мени је пре 15 година тако било ко год дигне глас против СПЦ али ипак нисам могао против истине и правде...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...