Давор73 Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Дугујем једно извињење ни више ни мање него Патријарху ,на жалост.Заиста сам пренаглио са неким ставовима и то бих и јавно да изнесем.Човек заиста нигде није напоменуо причу о евхаристијском јединству и зато ћу и њега и вас да јавно замолим за опроштај,макар и на овај начин. А остало што сам рекао то стоји.Заједница је једно али Црква нешто сасвим друго. Без шале,опростите ми на брзоплетости... Resistance is futile and И.стојковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Našpm najvećim problemom danas i preprekom k boljem razumjevanju u bilo kojem pogledu: nacionalnom, vjerskom ili nekom drugom a istovremeno i najčešćim uzrocima naših ratova su ove ovakve generalizacije. Isto kao što postoji ova, postoji i cijeli niz daljih uopštavanja kojim se služe političari u cilju manipulisanja masama: Srbi su krivi za sve, Pravoslavci su krivi za sve, Hrvati su krivi za sve, Katolici su krivi za sve, Bošnjaci su krivi za sve, Muslimani su krivi za sve a da živimo malo sjevernije bilo bi i Protestanti su krivi za sve. Dosta se samo sjetiti one famozne Hitlerove krilatice: Jevreji su krivi za sve! i toga kako je to s tim u 2ww bilo i završilo i toga šta se sve i dešavalo i desilo tada. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Ne shvaćam šta ima toliko toga "užasnoga" i "strašnoga" na vršenju Božije tj. Isusove IZRIČITE I JASNE volje, želje i zapovijesti "da svi budu jedno"? I ko drugi je za to najpozvaniji i najodgovorniji nego visoki crkveni poglavari i velikodostojnici, katolički, pravoslavni i protestantski, ko onda ako ne oni prvi? Da svi jedno budu, kao ti, Oče, što si u meni i ja u tebi, da i oni U NAMA JEDNO BUDU da svet veruje da si me ti poslao. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Da svi jedno budu, kao ti, Oče, što si u meni i ja u tebi, da i oni U NAMA JEDNO BUDU da svet veruje da si me ti poslao. Tačno. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Поучен Давором, такођер имам потребу да се извиним... Дугујем једно извињење ни више ни мање него Патријарху, на жалост. Заиста сам пренаглио са неким ставовима и то бих и јавно да изнесем. Човек заиста нигде није напоменуо причу о евхаристијском јединству и зато ћу и њега и вас да јавно замолим за опроштај, макар и на овај начин. Без шале, опростите ми на брзоплетости, гњевности, сарказму, осуди, саблажњавању... dragisa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука