Jump to content

Блиц јавља! "Patrijarh: Prevazići razlike sa Katoličkom crkvom"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дугујем једно извињење ни више ни мање него Патријарху ,на жалост.Заиста сам пренаглио са неким ставовима и то бих и јавно да изнесем.Човек заиста нигде није напоменуо причу о евхаристијском јединству и зато ћу и њега и вас да јавно замолим за опроштај,макар и на овај начин.

А остало што сам рекао то стоји.Заједница је једно али Црква нешто сасвим друго.

Без шале,опростите ми на брзоплетости... :(

Подели на овим сајтовима

Našpm najvećim problemom danas i preprekom k boljem razumjevanju u bilo kojem pogledu: nacionalnom, vjerskom ili nekom drugom a istovremeno i najčešćim uzrocima naših ratova su ove ovakve generalizacije. Isto kao što postoji ova, postoji i cijeli niz daljih uopštavanja kojim se služe političari u cilju manipulisanja masama: Srbi su krivi za sve, Pravoslavci su krivi za sve, Hrvati su krivi za sve, Katolici su krivi za sve, Bošnjaci su krivi za sve, Muslimani su krivi za sve a da živimo malo sjevernije bilo bi i Protestanti su krivi za sve. Dosta se samo sjetiti one famozne Hitlerove krilatice: Jevreji su krivi za sve! i toga kako je to s tim u 2ww bilo i završilo i toga šta se sve i dešavalo i desilo tada.

384719_129592007184876_1932255098_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne shvaćam šta ima toliko toga "užasnoga" i "strašnoga" na vršenju

Božije tj. Isusove IZRIČITE I JASNE volje, želje i zapovijesti "da svi budu jedno"?

I ko drugi je za to najpozvaniji i najodgovorniji nego visoki crkveni poglavari

i velikodostojnici, katolički, pravoslavni i protestantski, ko onda ako ne oni prvi?

Da svi jedno budu, kao ti, Oče, što si u meni i ja u tebi, da i oni U NAMA JEDNO BUDU da svet veruje da si me ti poslao.

• Волим 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Поучен Давором, такођер имам потребу да се извиним...

Дугујем једно извињење ни више ни мање него Патријарху, на жалост. Заиста сам пренаглио са неким ставовима и то бих и јавно да изнесем. Човек заиста нигде није напоменуо причу о евхаристијском јединству и зато ћу и њега и вас да јавно замолим за опроштај, макар и на овај начин.

Без шале, опростите ми на брзоплетости, гњевности, сарказму, осуди, саблажњавању... :(

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...