Jump to content

Вељу Илића опет хтели да туку

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Velju Ilića opet hteli da tuku

Izvor: Kurir, Mondo

Beograd -- Na ministra građevine Srbije sinoć je na mitingu u Prijedoru nasrnuo Boško Marčeta (45). Ilić nije povređen, a napadač je odmah uhapšen, prenosi Mondo.

110270586450605384b21d7633315150_640x427.jpg

Kako piše Kurir, Ilića je, dok je izlazio na binu na predizbornom mitingu Demokratskog narodnog saveza (DNS), fizički i verbalno napao Marčeta, koji je izleteo iz mase.

Brzom reakcijom obezbeđenja Ilić nije povređen, a napadač je odmah uhapšen. Incident se dogodio oko 20 sati u centru Prijedora, na Trgu Zorana Karlice.

"Dobro sam, sve je u redu. Bio je to samo manji incident, takve stvari se dešavaju u kampanjama. Zvao me je i premijer i ministar policije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih Republike Srpske Stanislav Čađo, hvala im na pomoći i podršci. Sve je u redu i već sam na putu za Beograd" rekao je sinoć za "Kurir" Velimir Ilić.

Miroslav Markićević, šef poslaničke grupe Nove Srbije u srpskom parlamentu, rekao je sinoć da je Ilić bio u Prijedoru jer su NS i DNS pobratimljene stranke.

"Ilića je napao izvesni Boško Marčeta, star 45 godina, koji je verovatno bio pod uticajem alkohola. Sve se dobro završilo, odmah posle incidenta čuo sam se s predsednikom stranke i on mi je rekao da se oseća dobro, da je već na večeri i da tome ne treba pridavati neku važnost", rekao je za "Kurir" Markićević.

Velimir Ilić i ranije je bio žrtva napada na ulici. Dejan Stojadinović ga je 5. februara 2010. udario pesnicom u glavu u Knez Mihailovoj ulici. On je prišao Iliću, koji je u tom trenutku davao izjavu, i nekoliko puta ga udario vređajući ga. Napadač je zbog tog incidenta uhapšen i u zatvoru je proveo dve godine.

Velimir Ilić je tada izjavio da ga je Stojadinović udario u isto mesto gde je već bio operisan i da se, iako nema fizičke povrede, "ne oseća baš dobro". Njemu je tada ukazana pomoć u Kliničkom centru Srbije, gde je zadržan cele noći zbog daljih ispitivanja.

Извор

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Zvao me je i premijer i ministar policije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih Republike Srpske Stanislav Čađo, hvala im na pomoći i podršci. Sve je u redu i već sam na putu za Beograd

Их, да тако хоће за сваког грађанина...

Подели на овим сајтовима

Их, да тако хоће за сваког грађанина...

Ja i dalje cekam da mi Dacic uruci moje tri ukradene bicikle. :)

Nema ga nesto da se javi... :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja i dalje cekam da mi Dacic uruci moje tri ukradene bicikle. :)

Nema ga nesto da se javi... :)

Meni u Italiji maznuli dve, trecu cuvam kao zenicu oka svoga ... ni ovaj ministar mi se ne javlja ... mora da su drugari on i Dacic ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...