RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Velju Ilića opet hteli da tuku Izvor: Kurir, Mondo Beograd -- Na ministra građevine Srbije sinoć je na mitingu u Prijedoru nasrnuo Boško Marčeta (45). Ilić nije povređen, a napadač je odmah uhapšen, prenosi Mondo. Kako piše Kurir, Ilića je, dok je izlazio na binu na predizbornom mitingu Demokratskog narodnog saveza (DNS), fizički i verbalno napao Marčeta, koji je izleteo iz mase. Brzom reakcijom obezbeđenja Ilić nije povređen, a napadač je odmah uhapšen. Incident se dogodio oko 20 sati u centru Prijedora, na Trgu Zorana Karlice. "Dobro sam, sve je u redu. Bio je to samo manji incident, takve stvari se dešavaju u kampanjama. Zvao me je i premijer i ministar policije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih Republike Srpske Stanislav Čađo, hvala im na pomoći i podršci. Sve je u redu i već sam na putu za Beograd" rekao je sinoć za "Kurir" Velimir Ilić. Miroslav Markićević, šef poslaničke grupe Nove Srbije u srpskom parlamentu, rekao je sinoć da je Ilić bio u Prijedoru jer su NS i DNS pobratimljene stranke. "Ilića je napao izvesni Boško Marčeta, star 45 godina, koji je verovatno bio pod uticajem alkohola. Sve se dobro završilo, odmah posle incidenta čuo sam se s predsednikom stranke i on mi je rekao da se oseća dobro, da je već na večeri i da tome ne treba pridavati neku važnost", rekao je za "Kurir" Markićević. Velimir Ilić i ranije je bio žrtva napada na ulici. Dejan Stojadinović ga je 5. februara 2010. udario pesnicom u glavu u Knez Mihailovoj ulici. On je prišao Iliću, koji je u tom trenutku davao izjavu, i nekoliko puta ga udario vređajući ga. Napadač je zbog tog incidenta uhapšen i u zatvoru je proveo dve godine. Velimir Ilić je tada izjavio da ga je Stojadinović udario u isto mesto gde je već bio operisan i da se, iako nema fizičke povrede, "ne oseća baš dobro". Njemu je tada ukazana pomoć u Kliničkom centru Srbije, gde je zadržan cele noći zbog daljih ispitivanja. Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Човек је магнет за песнице :=) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ovako dobrog i postenog coveka neko da oce da tuce? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Zvao me je i premijer i ministar policije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih Republike Srpske Stanislav Čađo, hvala im na pomoći i podršci. Sve je u redu i već sam na putu za Beograd Их, да тако хоће за сваког грађанина... RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Их, да тако хоће за сваког грађанина... Ja i dalje cekam da mi Dacic uruci moje tri ukradene bicikle. Nema ga nesto da se javi... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ja i dalje cekam da mi Dacic uruci moje tri ukradene bicikle. Nema ga nesto da se javi... А је с` ти Јапанац? Ниси. Молим лепо.... sqny and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ja i dalje cekam da mi Dacic uruci moje tri ukradene bicikle. Nema ga nesto da se javi... Meni u Italiji maznuli dve, trecu cuvam kao zenicu oka svoga ... ni ovaj ministar mi se ne javlja ... mora da su drugari on i Dacic ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Meni u Italiji maznuli dve, trecu cuvam kao zenicu oka svoga ... ni ovaj ministar mi se ne javlja ... mora da su drugari on i Dacic ... Ne razumem, ti si strani državljanin. Valjda je normalno da imaš prijem kod premijera kad ti vrate biciklu, ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука