kordun Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Ти не можеш да се похрватиш у себи, али многи могу. И то сада када им ништа не фали, већ ради неке ситне користи, или можда чак и убеђења. А и њима су мама и тата срби, и преци.. Наравно да се не прегањамо сада, далеко било, него просто национално је доста шкакљиво питање, али у бити мислим да је небитно за коначни живот, то јест Васкрсење. Слажем се са твојим мишљењем, то јест ставом, али мислим да има и те како људи који би своје српство продали за карамелу. naravno da ima takvih ljudi brate,ima ih poprilično,mi srbi smo poznati inkubator u evropi iz koga ispadaju nove nacije... pogledaj ovo Kosovska kapa,isključivo srpska,nekima je vjera brate jeftinija od kape,vjeru i naciju promjeniše,al kapa im ostade... Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 joj dečače šta ti pričaš ? teta/baba mironosice pušćaj me ko Boga te molim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 teta/baba mironosice pušćaj me ko Boga te molim zaboravio si da kažeš Vi ! dečače ja te ne držim sam letiš kad budeš tresnuo nemoj mnogo da plačeš није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Ти не можеш да се похрватиш у себи, али многи могу. И то сада када им ништа не фали, већ ради неке ситне користи, или можда чак и убеђења. А и њима су мама и тата срби, и преци.. Наравно да се не прегањамо сада, далеко било, него просто национално је доста шкакљиво питање, али у бити мислим да је небитно за коначни живот, то јест Васкрсење. Слажем се са твојим мишљењем, то јест ставом, али мислим да има и те како људи који би своје српство продали за карамелу. Верујем да има, али ја сам своје српство скупо купио. А није ми кошер да пређем у Хрвате, ако ме разумеш. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Не знам што се чудите, људи су присвојили наш језик и велики дио највиталнијег ткива српског народа, па што би се заустављали....јесте жешћа патологија, али ако пролази - зашто да не ... Ја Хрвате поштујем, а ви како хоћете... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 samo da podsetim cenjeni auditorijum da je ljudima više muka od toga ko je srbin , ko hrvat , u Srbiji žive i : U Srbiji živi 5.312 vanzemaljaca, džedaja, Indijanaca...U odnosu na pre deset godina, naša zemlja ima 222.688 Srba manje, ali je svoj boravak prijavilo 5.312 Štrumpfova, Indijanaca, džedaja, vampira, teletabisa, vilenjaka...| Foto: 24 sata Tako se prema popisu stanovnika iz 2011. čak 186 građana Srbije izjasnilo da su vanzemaljci. Sa njima zajedno ima 5.312 džedaja, Indijanaca, Štrumpfova, Marsovaca, vilenjaka, pirata, domorodaca, pingvina...Džedaja je najviše 640, dok se Marsovcem i Marsovkom oseća 268 građana Srbije. Nekoliko njih se izjasnilo da su magarci, vampiri, teletabisi, prinčevi i princeze, zmajevi. Nisu izostali ni partizanovci i zvezdaši.Ove podatke, kao i činjenicu da u Srbiji živi 5.988.150 Srba, izneo je direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović, predstavljajući rezultate popisa 2011. po nacionalnoj osnovi. U odnosu na pre deset godina, Srba je manje za 222.688 i oni čine 83,32 odsto od ukupno 7.186.862 stanovnika Srbije bez Kosova i Metohije.- Ukupan broj stanovnika Srbije opao je za 4,5 odsto, odnosno za 311.139 osoba u odnosu na 2002. Glavni razlozi za to su negativan prirodni priraštaj stanovništva, iseljavanje u inostranstvo i bojkot popisa u tri opštine na jugu - rekao je Vukmirović.U Srbiji je broj Crnogoraca za deset godina opao skoro duplo, pa ih trenutno ima 38.527, odnosno 30.522 manje nego 2002. Populacija Roma, Bošnjaka i muslimana se povećala, dok je broj Albanaca zbog bojkota smanjen, pa ih prema popisu ima 5.809.Podaci popisa iz 2011. govore da su Romi najmlađi deo stanovništva Srbije sa prosekom od 28,30 godina. Prosečna starost Srba je 42,58 godina, Mađara 44,97 godina, Crnogoraca 44,20 godina, dok su Bošnjaci u proseku stari 51,02 godine. izvor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Džedaja je najviše 640, dok se Marsovcem i Marsovkom oseća 268 građana Srbije Ови што се осећају треба да се окупају Manolis, brana, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Ови што се осећају треба да се окупају ha ha ha baš je smešno ! Баба је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Мислим шабат је сутра... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Верујем да има, али ја сам своје српство скупо купио. А није ми кошер да пређем у Хрвате, ако ме разумеш. Јој Жељко да не улазимо сада ко смо и шта у религијском смислу. Многим србима није јасно да србин може бити и друге вере. Мислим да могу још да сваре да има срба католика или муслимана, али јевреја.. И то не због антисемитизма, колико због србизма. Још кад би чули да србин може бити и јеврејин али и православан. Ја сам увек сматрао да је Исус спаситељ. nana and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Јој Жељко да не улазимо сада ко смо и шта у религијском смислу. Многим србима није јасно да србин може бити и друге вере. Мислим да могу још да сваре да има срба католика или муслимана, али јевреја.. И то не због антисемитизма, колико због србизма. Још кад би чули да србин може бити и јеврејин али и православан. Ја сам увек сматрао да је Исус спаситељ. Постоје они Месијански Јевреји који Јошуу сматрају за месију. Мада нису православци, ал имам једног рођака негде у скандинавији који припада тим Месијанцима. Човек Србенда на куб, код њега на ФБ профилу све четничке песмице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Јој Жељко да не улазимо сада ко смо и шта у религијском смислу. Многим србима није јасно да србин може бити и друге вере. Мислим да могу још да сваре да има срба католика или муслимана, али јевреја.. И то не због антисемитизма, колико због србизма. Још кад би чули да србин може бити и јеврејин али и православан. Ја сам увек сматрао да је Исус спаситељ. facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Има срба свих религија.. Не знам колико је познато да је рави Исак Асијел србин. Наравно сад треба да разлучимо да ли је и то веровање ван искључиво православља, нешто што је по канону српства. По мени јесте. Јел сетите се времена Титоизма, када срби нису ни били углавном православни, али су се ипак изражавали као срби. После када су кренули масовно да се оправослављују сетили су се и Косовских Завета и светитеља и свега што је део српске историје. Али део српске историје су и Исак Асијел, и Иво Андрић и Иван Гундулић...и многи други који нису били православни. Многи православни сматрају највећим србином, једног прилично ацрквеног, али тако национално свесног човека, као што је Никола Тесла. Чудни су ти аршини... они који су успешни у својим делатностима, ако су срби, онда су срби, па нема везе које су вере и да ли су црквени. Они који су од обичног народа, има да буду православни или нису срби... Мислим, није то мерило свих али многи тако посматрају српство. Некад ми дође да ћутим ко сам и шта сам, чак и ако ме штите ови фајерволи и интернет анонимност. Србин сам. Mironosica, Милан Ракић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Брат је мио које год вере био - Каже Његош. Ако је ико био у Завету био је Његош. Пал-Мал мислите о томе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Знам да је Исак Србин( Ненад Асић). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука