Александрида Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Dragane, po mojim nekim saznanjima, video zapis je ogroman, ali otom potom. Možda postavi neko neki kraći, ako ne, videćemo da i tu odradimo nešto, čim stigne ceo materijal koji je snimljen. Nevenka Milivojevic је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Anette, sleki, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Јадранка-Дервента, Милан Ракић, Viktor Ljvovic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Александрида, Драшко, Viktor Ljvovic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Драган Јашић, Драшко, pink panter and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Александрида, Марјанн, Nevenka Milivojevic and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Александрида, malina :), Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 pink panter, Viktor Ljvovic, Марјанн and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Grisha, Јадранка-Дервента, Viktor Ljvovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Свој међу својима. Nevenka Milivojevic, Милан Меденица :) and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 А, наравно, ту је и баба Вида! Хит! :smile: Милан Меденица :) and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Mogu samo da zamislim kako je bilo kod vas sa ovoliko vladika, kod nas je bio vladika Joanikije sa sveštenstvom pa se osjećala ogromna blagodat. Александрида, Милан Меденица :), Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevenka Milivojevic Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ljudi, bilo je prelepo, ja sam pod još pod utiskom i to će me držati danima. Zaista je bilo fenomenalno. Griša je već napomenuo neke detalje, da ne ponavljam. Biće slika, samo da sumiramo utiske pa ćemo ih postaviti, da sa vama podelimo radost. Uz sve ono što je Griša pomenuo, da kažem da je bilo oko 600 ljudi. Gosti su nam bili sa svih strana sveta. Da napomenem da je bio hor Mojsije Petrović, koji je sa horom braničevske eparhije pevao na Liturgiji, a kasnije učestvovao i u kratkom muzičkom programu, a zatim i požarevački gradski hor Barili. Zahvalila bi se svim gostima koji su učestvovali u ovom prelepom činu. Kažem, pod utiskom sam, tako da ću se potruditi da ovih dana postavim slike, a zamolila bi i sve oni koji su bili da postave iste, da sa svima podelimo ovu našu radost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Mozemo li da ocekujemo i video zapis? Inace meni licno se ne svidja stil freskopisa Stamatisa Sklirisa ali OK, slazem se svakako je rec o velikom i radosnom duhovno-liturgijskom dogadjaju. .smesko. Дубоко сам уверен, да рећи за православни фрескопис, који је У АПСОЛУТНОМ САГЛАСЈУ СА ЕСХАТОЛОГИЈОМ, У СИМФОНИЈИ СА ЕКЛИСИОЛОГИЈОМ, ФУНДАМЕНТ МУ ЈЕ У СВЕТОМ ПИСМУ, А СМИСАО У СВЕТИМ ОЦИМА ЦРКВЕ, ПРИТОМ ПОТПУНО КАНОНСКИ и АПСОЛУТНО АУТЕНТИЧАН, да вам се НЕ СВИЂА... интересантно... шта рећи... Али има нас разних (паравославних..) Александрида and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука