Zayron Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ама, шалим се, опуштено. Pa mogu vam reći da se nažalost nama Slovenima hrišćanima, svejedno kakvim i kojim, katolicima, pravoslacima, protestantima, piše dosta "bledo" da nekažem "pocrno" u budućnosti. Naše slovenske grupe od kojih jednu moderujem i ja su vrlo jasan indikator toga šta nas čeka a ne izgleda to s nama ni malo "ružovi", rozasti a ni ružoliki ili ružofarebni. Slovenski neopagani se dižu svuda, svugdje daju sve više znat o sebi i nastoje nas potisnuti, mi se služimo tim grupama kao indikatorima toga šta nam oni spremaju i kako se ponašaju kad ih ni u čemu ne sputavaš ali oni to naravno ne znaju, da smo ih najviše radi toga otvorili. U toku je veliko komešanje opet medju Slovenima koje je opet još pogoršano tim ukrajinsko-ruskim sukobom koji pokazuje da su slovenske granice povredive i vrlo ranjive a ne nepovredive i čvrste, dane i zagarantovane až na vjeki vjekov. I da ih može mjenjati svako po svom nahodjenju i kako mu se zamane. Za nekog je još to prihvatljivim kad to radi tatiček Putin ali šta kad se istog tog dosjete i BRD (Švabe, naš vjekovni predragi, najveći i najmiliji prijatelj ever) i slični? Dosta je samo da sa vlasti ode Merkelova a dodje neko drugi koji će imati sasvim drugačije mišljenje o poljskim, češkim itd. granicama i o njihovoj nepovredivosti. Oni budu htjet to isto, kad to može gdjeko, možemo to i mi, naturlich! Bude još svašta a svašta nas još i čeka. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ух, Zayron-e, ништа те нисам разумио... Ако имаш времена и живаца покушај мало боље објеснити и молим те за јасније реченице... Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ух, Zayron-e, ништа те нисам разумио... Ако имаш времена и живаца покушај мало боље објеснити и молим те за јасније реченице... Ja nažalost nemam vremena za takva objašnjavanja, kladim se da je recimo Mladjonimu na primjer sve jasno i nikakva dalja mu objašnjavanja ne trebaju. Nek vam to objasni on. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ти си брате Јона и нема бежања имаш печат и дар Духа Светога и негде тамо у дубини твојој,ти знаш да је све време ту онај ко те чува а не онај ко те на зло наводи. Sad pročitah tu legendu. I da ti kažem ovako, da znam da ima Boga i da pored moje slobodne volje (koju mi je kao dao) kaže negde da odem, a meni se tamo ne ide. I nakon toga da me kazni jer ga nisam poslušao, da priredi oluju koja će naterati mirnare da me baci s'broda. Pa da pošalje ribu da me proguta, ja takvog Boga ne bih mogao da poštujem i nikada ne bih imao poput Jone taj poltronski odnos gde bih tražio oprost za tako nešto. Čak naprotiv bio bih veoma srećan da nakon smrti završim na drugom mestu, a ne pored njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Sad pročitah tu legendu. I da ti kažem ovako, da znam da ima Boga i da pored moje slobodne volje (koju mi je kao dao) kaže negde da odem, a meni se tamo ne ide. I nakon toga da me kazni jer ga nisam poslušao, da priredi oluju koja će naterati mirnare da me baci s'broda. Pa da pošalje ribu da me proguta, ja takvog Boga ne bih mogao da poštujem i nikada ne bih imao poput Jone taj poltronski odnos gde bih tražio oprost za tako nešto. Čak naprotiv bio bih veoma srećan da nakon smrti završim na drugom mestu, a ne pored njega. ooooooo pa i ja Jono ne bi voleo takvog Boga. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ali nakon što je postala veča počela je aktivno da radi na uništavanju drugih religija. Istina je da su hrišćani bili u ulozi žrtve u ranim fazama njenog nastajanja, ali nakon što se odnos snaga promenio oni su postali ti koji su uništaval idruge. Ја бих те замолио да наведеш конкретан пример где су Хришћани уништавали друге религије . Када се износе овакве тврдње , било би заиста лепо да се тврдње подкрепе конкретним примерима. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ја бих те замолио да наведеш конкретан пример где су Хришћани уништавали друге религије . Када се износе овакве тврдње , било би заиста лепо да се тврдње подкрепе конкретним примерима. Primer iz naše istorije Stefan Nemanja npr. Onda recimo tamo 4.-5. vek za pod vođstvom sv. Kirila Aleksandrijskog, se desilo masovno uništavanje spomenika i hramova svih ostalih religija. Onda Krstaški ratovi, ali ajde ovo ćete reći to su Katolici to nisu Hrišćani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука