Таша Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Проблем је колективизација, трпање под кош. Наиме, сви хрвати су људи, сваки од њих јединствена личност! U tom slucaju je jako puno "jedinstvenih licnosti" sa kolektivnim razmisljanjem. bgcz and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 U tom slucaju je jako puno "jedinstvenih licnosti" sa kolektivnim razmisljanjem.Не знам како вас великосрБе не боли када паушално оцрњују неку другу националност, али вас боли када неко каже да су срБи геноцидан народ... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Проблем је колективизација, трпање под кош. Наиме, сви хрвати су људи, сваки од њих јединствена личност! Problem je u tome sto Dilan kao Jevrejin i kao covek od 71 godine koji je video i sveta i veka odlicno zna da istorina ne moze da se izbrise i da sinovi uce od oceva i ako su ocevi bili zli ni sinovi nece daleko od klade. Dobro drvo dobre plodove radja .... Naravno, nisu ni svi ocevi do jednog zli ali kada pogledas procente ... onda vidis da recimo nemci, za razliku od amera u gradjanskom ratu, nisu ispalili ni jedan metak da se suprotstave nacistima ... ili da su hrvati jedini imali "autohtoni" logor, sami su se potrudili da ga naprave ... pa jos i za decu ... te stvari ne govore samo o pojedincima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Не знам зашто пишеш б великим словом тамо где свакако треба да се напише б... Ја знам да нису сви Хрвати истог размишљања, али знам и зашто пишем неке ствари... Тамо је огромна већина јединствена у неким стварима, тамо и од коментатора на телевизору или радију можеш чути исту ствар, ону ствар коју ћеш препозназти у писању њихових медија, ону ствар коју сви носе у себи...Мени се то много свиђа код њих и волео би да смо ми такви... А што се тиче тога да нису сви исти и да се и они као и сви деле на људе и нељуде, не видим стварно да је то неко порекао овде. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Не знам како вас великосрБе не боли када паушално оцрњују неку другу националност, али вас боли када неко каже да су срБи геноцидан народ... Pa nismo imali Jasenovac ili Ausvic a imali smo Kragujevac, Kraljevo, ... tako da tesko mozemo biti genocidni, vise zrtve rekao bih ... Срђан Шијакињић and bgcz је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Не знам како вас великосрБе не боли када паушално оцрњују неку другу националност, али вас боли када неко каже да су срБи геноцидан народ... Pa zar moze biti crnije od toga da se zverski pokolje 1 000 000 ljudi ili za vas MALOSRbA ( ako si uopste iz Srbije) nema to nikakvo znacenje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Problem je u tome sto Dilan kao Jevrejin i kao covek od 71 godine koji je video i sveta i veka odlicno zna da istorina ne moze da se izbrise i da sinovi uce od oceva i ako su ocevi bili zli ni sinovi nece daleko od klade. Dobro drvo dobre plodove radja .... Naravno, nisu ni svi ocevi do jednog zli ali kada pogledas procente ... onda vidis da recimo nemci, za razliku od amera u gradjanskom ratu, nisu ispalili ni jedan metak da se suprotstave nacistima ... ili da su hrvati jedini imali "autohtoni" logor, sami su se potrudili da ga naprave ... pa jos i za decu ... te stvari ne govore samo o pojedincima ...Ма немој? Имамо чак и православног светитеља, немца, који се супротставио нацистима и мученички страдао (а било је и многих немаца који уопште нису били православни, а који су се супротставили нацистима). Сличне примере имаш и у НДХ где су усташе убијале хрвате који су се противили њиховим злочинима... DankaM and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 U pravu si, poznat je svima u svetu nemacki pokret otpora i ogromne zrtve koje su podneli u borbi. Срђан Шијакињић and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Pa zar moze biti crnije od toga da se zverski pokolje 1 000 000 ljudi ili za vas MALOSRbA ( ako si uopste iz Srbije) nema to nikakvo znacenje? Ја као хришћанин уопште не видим националност (нема више ни Грка ни Јеврејина), већ само групу појединаца која чини злодело над другом групом појединаца... Mилена КШ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ја као хришћанин уопште не видим националност (нема више ни Грка ни Јеврејина), већ само групу појединаца која чини злодело над другом групом појединаца... A kako vidis nacionalnost kada se prica o Hrvatima? Onda ne vazi ono "nema vise ni grka ni jevreja"? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 U pravu si, poznat je svima u svetu nemacki pokret otpora i ogromne zrtve koje su podneli u borbi. http://en.wikipedia.org/wiki/White_Rose http://en.wikipedia.org/wiki/Confessing_Church http://en.wikipedia.org/wiki/Oskar_Schindler Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 A kako vidis nacionalnost kada se prica o Hrvatima? Onda ne vazi ono "nema vise ni grka ni jevreja"?Па ви нациЈоналисти инсистирате на нацијама, ја као доследан хришћанин инсистирам на личностима... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 http://en.wikipedia....wiki/White_Rose http://en.wikipedia....nfessing_Church http://en.wikipedia....Oskar_Schindler Evo ovde imas pojedince a ne narod. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ја као хришћанин уопште не видим националност (нема више ни Грка ни Јеврејина), већ само групу појединаца која чини злодело над другом групом појединаца... Sad te razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Pa nismo imali Jasenovac ili Ausvic a imali smo Kragujevac, Kraljevo, ... tako da tesko mozemo biti genocidni, vise zrtve rekao bih ...Имали смо, имали смо, твоји титоисти су чинили злочине како над војвођанским фолксдојчерима (300000 депортованих у Немачку, 100000 побијених), тако и над осталима што јеврејима (нпр. синагогу у Панчеву су спалили комунисти, нико је није ни такао током рата, чак ни нацисти), дакако и србима (и хрватима и свима другима) и то након рата... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука