Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 @Aquilo, Ivice, Boro, ZeeDeBe .... jel' i ovaj radi za "sluzbu" ili je samo lokalni velikosrpski srbo-cetnicko-komunisticki naci-fasiste ? bgcz је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 @Aquilo, Ivice, Boro, ZeeDeBe .... jel' i ovaj radi za "sluzbu" ili je samo lokalni velikosrpski srbo-cetnicko-komunisticki naci-fasiste ? Ma kakvi. Cuo to od nekog zgubidana pa mu se ucinilo kao gotivna zvaka za mase. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ma kakvi. Cuo to od nekog zgubidana pa mu se ucinilo kao gotivna zvaka za mase. Sa'ce gi metnem da mi bidne avatar ovi Dilan, fin neki ljudov …. Перса је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Eve gi, sada sam ki nov. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Hrvati zabranili pesmu Boba Dilana zbog njegove izjave o Srbima Javnost u Hrvatskoj sa zgražanjem i nevericom primila je izjavu legendarnog kantautora Boba Dilana da Srbin prepozna Hrvata na isti način kao crnac rasistu, a ubrzo su usledile i prve sankcije, pa je tako Radio Split bez obrazloženje prestao da emituje hit nedelje, jednu pesmu sa novog Dilanovog albuma. Kako prenosi Index, Dilan je skinut sa Radio Splita na intervenciju glavne urednice Vedrane Krstić Ivanišević, koju je Uprava HRT nedavno kaznila smanjenjem plate od 20 odsto zbog, kako se priča, njenih neslanih šala na račun prvog potpredsednika Vlade Radimira Čačića. Krstić Ivanišević danas za Index nije mogla da komentariše zbog čega je naprasno Dilan skinut sa Radio Splita, jer se spremala da dočeka predsednika Hrvatske Ivu Josipovića. "Crnci znaju da pojedini belci nisu želeli da se ropstvo ukine, i da se ti belci pitaju, oni bi i danas bili pod njihovim jarmom. Ukoliko vam je neki predak bio robovlasnik ili pripadnik Kju Kluks Klana, crnci to mogu da osete. Kao što Jevreji mogu da osete nacistu, ili Srbi Hrvate", rekao je muzički veteran u intervjuu za septembarsko izdanje magazina "Rolingston" Dilan for president Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Vidite li sta vam je kolektivizam i kolektivisticki duh .... kod nas Srba toga nema ... Таша and bgcz је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Vidite li sta vam je kolektivizam i kolektivisticki duh .... kod nas Srba toga nema ... Mi nismo na tom "civilizacijskom stupnju" bgcz and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Mi nismo na tom "civilizacijskom stupnju" Curo, ti mi se svidjas ... hoces da dodjes kod mene da slusamo Dilana? Таша је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Curo, ti mi se svidjas ... hoces da dodjes kod mene da slusamo Dilana? Ako je sa vinilskih ploca, rado ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Jeste, vinil, vratili mi Hrvati, kazu truba im je Dilan, oni vole zesci ritam, Tompsona i slicno ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Zanimljivo kolika rasprava oko najvećeg papiste među pjevačima a na pravoslavnom forumu. greengrin Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Мени само није јасно шта су се згрозили и шта се чуде оволико? Рекао би човек да нису никада злочин над Србима починили... А што се тиче степена колективног духа код Хрвата слажем се да је на много већем нивоу него наш, не знам шта је разлог томе, али је то јако тужно за мене као Србина. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Jos zanimljivije: papista sa 7500 postova...a na Pravoslavnom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Мени само није јасно шта су се згрозили и шта се чуде оволико? Рекао би човек да нису никада злочин над Србима починили... А што се тиче степена колективног духа код Хрвата слажем се да је на много већем нивоу него наш, не знам шта је разлог томе, али је то јако тужно за мене као Србина. Проблем је колективизација, трпање под кош. Наиме, сви хрвати су људи, сваки од њих јединствена личност! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука