Дејан Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Ти м... за бубреге можеш да продајеш неком другом. Заповест Христова да сви буду једно се односи на припаднике његове Вере. Ви нисте Хришћани већ секта и имате потпуно другачију веру од нас Хришћана. То што ви покушавате да урадите је да нас убедите, некад милом а некад силом, да се и ми, као што сте ви направили, одрекнемо Хришћанства и да постанемо секта, па да се онда ујединимо. Ви можете да се уједињујете са другим сектама, калвнистима, будистима, суботарима, јеховиним сведоцима, муслиманима, хиндусима, то је ок, нема проблема, све 5. Али са нама не можете да се уједините јер то ни теоријски није могуће, све док смо ми Хришћанство а ви секта. Imaš opomenu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Procitaj predhodni komentar opet. Jer koliko ja vidim ti ovde nisi dao ni jedan argument za svoje tvrdnje. Па мени уопште није циљ да дајем аргументе. Мени је циљ да са Јописовом верском сектом правим спрдачину. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Randy mislim da to što ti propovjedaš jeste sve sem hrišćanstvo. Hristos je rekao: Ljubite one koji vas mrze, i blagosiljajte one koji vas kunu. Ljubite bližnje svoje kao samoga sebe. Ti to očigledno ne radiš. Ali ti svojim a ja ću svojim putem. Želim ti svako dobro na tvom putu ultra hrišćanstva, i neka te prati moćni zagovor Blažene Djevice Marije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Imaš opomenu За шта конкретно из овог што сам написао. Јел проблем цели пост или неке конкретне увреде на рачун католичке цркве? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Randy mislim da to što ti propovjedaš jeste sve sem hrišćanstvo. Hristos je rekao: Ljubite one koji vas mrze, i blagosiljajte one koji vas kunu. Ljubite bližnje svoje kao samoga sebe. Ti to očigledno ne radiš. Ali ti svojim a ja ću svojim putem. Želim ti svako dobro na tvom putu ultra hrišćanstva, i neka te prati moćni zagovor Blažene Djevice Marije! Чекај, нисам ни приметио да су нам се путеви укрстили. И да ме прати "моћни заговор"??? Шта је то "моћни заговор"? Мислим, шта то значи на српском? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Римокатоличка црква није секта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Па мени уопште није циљ да дајем аргументе. Мени је циљ да са Јописовом верском сектом правим спрдачину. Ali tek za 10 dana kad ti istekne ban ... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Nemojte ga opominjati. Još će pomisliti da strada za vjeru na forumu :) . On vam je nešto poput svetog Forumija Ispovjednika, brani čistotu pravoslavlja ali na pravoslavnom forumu. Nego Randy akosi već tako hrabar i razobličavaš RK,,sektu" zašto lijepo ne pođeš u Međugorje, pa ne propovjedaš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Вратите се сви на тему. Дотични члан је опоменут и нећемо да о овоме распредамо јавно. Администрација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Sad baš gledali Trkulju i Balkanopolis u Vatikanu, imam i na tom videu jednu tu zastavicu, sad skupljam te vatikanske zastavice, imam ih već dosta. Kliknite na to na Sledovane desno ispod videa, tamo je statistika: http://gloria.tv/?media=336448 .smesko. Stvarno im je odličan taj video, primjetio sam da VA gleda glavno ta najbolja videa što sam ih tamo dao. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Не видим сврху православног јутуба. Стављањем неког видео материјала на нормалан јутуб је сасвим довољно. Ко жели наћи ће а и понеко ко лута и претражује ради забаве може да набаса па да се заинтересује. Издвајањем на посебан сајт имали би обрнуту ситуацију, да неко треба да се заинтересује па тек онда да нађе сав тај материјал. Осим тога, постоји већ довољно сајтова који поседују и видео материјал, хајде да кажем, православног садржаја и лако је доступан. То што се налази на различитим странама и на различитим форумима може само да послужи томе да се више људи међусобно упозна. И на крају, велика количина видео материјала и "затварање" тога на једно место помало подсећа на неки елитизам што није својствено Православљу. Сад, ако је циљ теме да се испромовишу садржаји које је постављач теме формирао на том сајту, онда ништа. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Сад, ако је циљ теме да се испромовишу садржаји које је постављач теме формирао на том сајту, онда ништа. Šta ti to pišeš, za Boga miloga? Kakva promocija sadržaja koja je postavljač teme formirao na tom sajtu? K čemu bi mi takva promocija bila kad svaki taj video što je tamo imate već i ovdje a to odavno i ko je htio mogao ih je sve vidjeti ovdje na Forumu ŽRU da je htio, sve su to apsolutno ista videa: ili na slovenskoj muzici ili na zapadnoj liturgijskoj ili na temi o monaštvu. Osim toga nisam vas pozvao da gledate ni jedan konkretan video, moj vlastiti neki pogotovu ne, osim ta tri srpska koja sam tamo postavio: Trkulju & Balkanopolis, srpske Ikone BiH i Teoduliju. То што се налази на различитим странама и на различитим форумима може само да послужи томе да се више људи међусобно упозна. Izgleda da nisi uopšte shvatio smisao teme, po tom šta si ti napisao ne bi trebao postojati ni ŽRU ni bilo kakav pravoslavni Forum. Jer umjesto da se nalazite na najrazličitijim Forumuma da tako više ljudi upoznaju hrišćansku vjeru i pravoslavlje vi sjedite svi na tom jednom sajtu tj. Forumu. Tko ti je rekao da jedno isključuje to drugo, ko vama brani da imate pravoslavni You Tube na kojem ćete imati sva multimedija na jednom mjestu skoncentrisana i da ih ponovo dajete svuda po internetu u cilju evangelizacije i misionarenja. hajde reci mi ko vam u tome brani? Jer to neki veliki problem dat video na taj pravoslavni You Tube kad bi postojao pa potom i na druge sajtove gdje bi još sve stigli, to bi izgleda nekom otpala ruka da stavi isti video na dva ili tri mjesta? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Šta ti to pišeš, za Boga miloga? Kakva promocija sadržaja koja je postavljač teme formirao na tom sajtu? Сад, ако је циљ теме да се... Ја видим да у свакој поруци коју си оставио има по линк према неком твом садржају. Немам ништа против, али то не звучи као дискусија о потреби стварања православног јутуба као што је наведено у наслову. Друго, као што видиш, употребио сам условну реченицу, која оставља могућност и да није то у питању, дакле, наводи услов. Више о томе можеш видети овде ЛИНК Треће, не видим зашто те то погађа а ниси коментарисао разлоге које сам навео зашто мислим да није потребно стварати некакав православни јутуб? Ваљда је то тема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ја видим да у свакој поруци коју си оставио има по линк према неком твом садржају. Немам ништа против, али то не звучи као дискусија о потреби стварања православног јутуба као што је наведено у наслову. Nisi vidio dobro, samo četri linka sam ostavio na Gloriu: 1 na Ikone BiH, 1 na Teoduliju i 2 na Trkulju. Ostalo su videa a nalaze se YT a ne na Glorii a odnose se na moju raspravu s Randym, i on je također postovao svoje slike, videa i linkove pa mu istim bilo odgovoreno. Друго, као што видиш, употребио сам условну реченицу, која оставља могућност и да није то у питању, дакле, наводи услов. Више о томе можеш видети овде ЛИНК Ali si jednako ostavio i ravnopravnu mogućnost i da TO JESTE u pitanju pa ti na tu (ne)mogućnost i odgovaram i u vezi s njom se oglašavam. Inače otkud bi ti i ostali znali s kojim tim tvojim dijelom te tvoje uslovne rečenice se ja slažem a s kojim ne ako to ne bih jasno napisao. Треће, не видим зашто те то погађа а ниси коментарисао разлоге које сам навео зашто мислим да није потребно стварати некакав православни јутуб? Ваљда је то тема? Ne pogađa već me čudi kako si to sasvim izvrnuo. Već sam komentarisao. Izgleda da nisi uopšte shvatio smisao teme, po tom šta si ti napisao ne bi trebao postojati ni ŽRU ni bilo kakav pravoslavni Forum. Jer umjesto da se nalazite na najrazličitijim Forumuma da tako više ljudi upoznaju hrišćansku vjeru i pravoslavlje vi sjedite svi na tom jednom sajtu tj. Forumu. Tko ti je rekao da jedno isključuje to drugo, ko vama brani da imate pravoslavni You Tube na kojem ćete imati sva multimedija na jednom mjestu skoncentrisana i da ih ponovo dajete svuda po internetu u cilju evangelizacije i misionarenja. hajde reci mi ko vam u tome brani? Jer to neki veliki problem dat video na taj pravoslavni You Tube kad bi postojao pa potom i na druge sajtove gdje bi još sve stigli, to bi izgleda nekom otpala ruka da stavi isti video na dva ili tri mjesta? Već u uvodu sam naveo prednosti takvog pravoslavnog You Tuba, veća gledanost, svi relevantni sadržaji na jednom mjestu eventualno još na bolji način organizovani u detaljnije podkategorije nego na You Tube na primjer: kateheza, evangelizacija, liturgija, crkveno pojanje itd. Opet kažem da to ne isključuje i mogućnost davanja videa i po svim ostalim sajtovima uključujući i You Tube, to nije stvar: ovog ili onog već i ovog i onog. Dalje možete raspravljati sami, ja mislim da je sasvim dovoljnoi što sam tu temu započeo, ako vi ne vidite razloga da o njoj raspravljate onda ja još manje. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Добро Јосипе, да ли ти желиш дискусију или да се сви сложимо са тобом? Ево, слажем се. Правите православни јутуб, мени није потребан, знам да нађем то што ми треба и то што ме занима. Ако си се осетио увређеним због било које моје конструкције реченице, ја се искрено извињавам и молим те да ми опростиш. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука