Аурор Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Свакако, ја сам чувени издајник и масон 33-ег степена који је добио задатак да уништи православље и православне земље, а све да спречи долазак руског цара и успостављање нове Византије. vobra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Свакако, ја сам чувени издајник и масон 33-ег степена који је добио задатак да уништи православље и православне земље, а све да спречи долазак руског цара и успостављање нове Византије. Ти вероватно немаш материјални интерес, али си поверовао онима који имају. Чекај мало, не могу, наиван, још увијек да повјерујем да ме заје... Овим ники не оправдава оне којима су пуна уста те "најскупље ријечи", чак шта више у њих се и упире прстом као најодговорније за тренутно стање али је поента у томе да се не може тај олош користит за такву врсту генерализације у којој свако ко не прихвата политику запада према Србији и Косову и Метохији, да је по аутоматизму лоповчина и да то ради из личног интереса и ради свог џепа. Нека је 99% оних који вичу да је Косово срце Србије, лопов, лажов и преварант, то нимало неумањује легитимност и оправданост оних 1% који се "боре" или не желе да предају то олошу. feeble је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Како брате Васке не видиш да док овако радимо ми смо све даље од било каквог "враћања Косова"? Ово је сасвим супротно од онога што би требало радити ако већ имаш такав циљ. У целој овој причи екипа Инсајдера више ради на "враћању Косова" од свих "патриота" заједно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Чекај мало, не могу, наиван, још увијек да повјерујем да ме заје... Овим ники не оправдава оне којима су пуна уста те "најскупље ријечи", чак шта више у њих се и упире прстом као најодговорније за тренутно стање али је поента у томе да се не може тај олош користит за такву врсту генерализације у којој свако ко не прихвата политику запада према Србији и Косову и Метохији, да је по аутоматизму лоповчина и да то ради из личног интереса и ради свог џепа. Нека је 99% оних који вичу да је Косово срце Србије, лопов, лажов и преварант, то нимало неумањује легитимност и оправданост оних 1% који се "боре" или не желе да предају то олошу. А то је и сврха овог серијала Инсајдера. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Како брате Васке не видиш да док овако радимо ми смо све даље од било каквог "враћања Косова"? Ово је сасвим супротно од онога што би требало радити ако већ имаш такав циљ. У целој овој причи екипа Инсајдера више ради на "враћању Косова" од свих "патриота" заједно. Са свиме се слажем сем са тим да инсајдер ради добру ствар. То ми је струка, а и без тога је јасно ко дан то медијско спиновање за туђ рачун. Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Никада нећу сматрати да ми чини зло неко ко ми каже истину. Напротив. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Никада нећу сматрати да ми чини зло неко ко ми каже истину. Напротив. Па тако гледано не бих ни ја али је питање начина на који се информација пласира путем медија. Значи ни је у питању само изнесена чињеница, вић и то коме се пласира та информација, начин на који се пласира ( украшавање, помпезност итд), те вријеме када се пласира. Све је урађено тако да обичан гледалац лако упадне у замку генерализације и да каже ма до ђавола више и са тим Косовом и србовањима, ја немам хљеба да једем а ти вајни срби ме пљачкају на име тог истог Косова. И стим ће се завршити јер ће се прича завршити на томе да се само ратосиљамо тог Косова , а никако истих тих људи који Харају Србијом и којима једино то ратосиљање и иде у прилог. Знам да је српска интелигенција мртва, али не пристајем ни на то да ми је инсајдер глас те интелигенције. Бошко and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Други део: http://www.youtube.com/watch?v=5opNVZh0XVU ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Privrednici sa Kosova zahtevaju prekid emitovanja Insajdera Devetnaest privrednika sa severa Kosova napisalo je "Opomenu pred utuženje", namenjenu rukovodstvu B92, kojom zahteva da ova televizija odmah zaustavi serijal "Patriotska pljačka" i prestane da , kako se navodi, neselektivno, paušalno i bez dokaza optužuje sve privrednike i čitave privredne grane sa severa Kosmeta za šverc, utaju poreza, pranje novca i druge kriminalne radnje Цео текст: http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=03&nav_id=648179 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Hashim Thaçi - like this likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Recnik srpskog jezika: Srpski biznismen: mafijas Srpski privrednik sa Kosova: Srpski kriminalac sa Kosova. neverovatno da su vas ubedili da je ovo rezirano protiv nevinasaca Zvonka veselinovica i ostalih... Uostalom neke je stvari lako proveriti: da li su cene na Kosovu jeftinije jer nema PDV? Ukljucite taj mozak vise i ne dozvolite seseljizaciju vasih mozdanih vijuga. bora је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Ма све лопов до лопова. Они нам већу штету праве него сви непријатељи заједно. Душко Дугоушко, Аурор and Malina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Ма све лопов до лопова. Они нам већу штету праве него сви непријатељи заједно. Ma nama neprijatelji i ne trebaju. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 E, pa nemojte tako, možda su oni lopovi, ali su to naši patriotski lopovi, pa se to onda ne računa. Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Трећи део: http://www.youtube.com/watch?v=-EC5xrWifQ0 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука