Jump to content

Kosovo ili Evropa, gradjani odlucuju

Оцени ову тему

banana

Препоручена порука

U dva kantona Svajcarci ovako odlucuju i gladsaju.... direktna demokratija ...

Јел треба опет да ти нагласим реч СВЕ?

Или ти и даље није јасно.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Косово практично не контролишемо, а улазак у ЕУ не зависи само од наше добре воље. И сад ми као бирамо хоћемо ли једно или друго? Смешно.

Ni Albanci do pre desetak godina nisu kontrolisali Kosmet a danas ga kontrolisu ... ko zna ko ce sta kontrolisati za narednih desetak godina ... a ako ga se odreknemo zarad EU nikada ga vise Srbija nece kontrolisati.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ово је одлично. Само они гласају о стварима о којима и одлучују. А овде се намеће неки лажни избор.

Nije lazni izbor. Kako Albancima pre 15 godina nije bio lazni izbor borba za nezavisno Kosovo tako ni nama danas nije lazni izbor. Ko zna sta donosi nov dan ...

Подели на овим сајтовима

Јел треба опет да ти нагласим реч СВЕ?

Или ти и даље није јасно.

Pa znas sta, o odricanju od Alpa garant glasali na referendumu.

Подели на овим сајтовима

То нема везе се референдумом. Могу да распишу реф. о томе да ли Србија да улази у ЕУ или не, а не Косово или ЕУ.

Pa tako nekako ce i biti verovatno, referendum za ili protiv EU. I u cemu je onda problem?

Подели на овим сајтовима

Nije lazni izbor. Kako Albancima pre 15 godina nije bio lazni izbor borba za nezavisno Kosovo tako ni nama danas nije lazni izbor. Ko zna sta donosi nov dan ...

Лажни је избор из два разлога. Прво услов независности Косова не постоји. Све оно што траже није тражење независности. Косово је од нас већ независно једина ствар коју можемо да учинимо да буде више независно је да га признамо.

Други разлог је то, што за тим апсолутно нема потребе јер ако дође такав уговор морамо да мењамо устав. И то би уједно било да гласамо косово или еу. Гласање на ком пише ЕУ или КОСОВО је глупо гласање јер после тог гласања мора уставотворни поступак да се спроведе који тражи ново гласање. Другим речима прво гласање би могли одма да прескочимо.

Дакле ваљда схваташ колико је ово квази гласање мазање очију.

Нема никакав проблем да уколико дође уговор од еу који каже косово више није део Србије да ми кажемо ок мора да мењамо устав, ставимо гласање за устав, нови устав да не... у новом уставу део о територији да буде промењен... ако изгласамо може да потпишемо међународни и међудржавни уговор ако не изгласамо тај уговор не вреди ништа јер је протива старом уставу - крај ко у биоскопу.

Подели на овим сајтовима

Pa tako nekako ce i biti verovatno, referendum za ili protiv EU. I u cemu je onda problem?

Па ајд нек распишу. Ал кад дође уговор. Не видим што би расписивали референдум још нисмо ни добили могућност да уђемо.

Ја немам ништа против да се спреми референдум када треба да се лупи печат.

Подели на овим сајтовима

Па ајд нек распишу. Ал кад дође уговор. Не видим што би расписивали референдум још нисмо ни добили могућност да уђемо.

Ја немам ништа против да се спреми референдум када треба да се лупи печат.

Pa nista, onda neka nam EU ponudi ugovor na potpis. Da nista ne cekamo i ne ispunjavamo uslove. I ja se slazem potpuno.

Подели на овим сајтовима

Pa nista, onda neka nam EU ponudi ugovor na potpis. Da nista ne cekamo i ne ispunjavamo uslove. I ja se slazem potpuno.

Србија је већ изгласала да хоће у Еу. Зато се и испуњавају услови. До сад је на сваким изборима бирала проевропске опције.

Што се тиче уговора када Србија уопште дође у стање да може да се прикључи еу.....

Подели на овим сајтовима

Србија је већ изгласала да хоће у Еу.

Зато се и испуњавају услови.

Moze Srbija i da se predomisli. Recimo, nerviraju nas Nemci i mi necemo vise u EU?

Подели на овим сајтовима

Moze Srbija i da se predomisli.

Може нек изабере антиевропску опцију. Ево твоји радикали пукли ко звечке. Тако им је интелигетно и критичко гласачко тело да су сви отишли за томом ко крдо за главном кравом.

Сви су нагло променили све опције и гледишта.

Само сведочи о томе да се у Србији не бирају политички планови и програми него Личности.

Подели на овим сајтовима

Може нек изабере антиевропску опцију. Ево твоји радикали пукли ко звечке. Тако им је интелигетно и критичко гласачко тело да су сви отишли за томом ко крдо за главном кравом.

Сви су нагло променили све опције и гледишта.

Znaci nema nikakve bojazni od referenduma. Ljudi ce glasati za EU i mirna Bosna. Sto se onda sekirate zbog referenduma kada ce evropska opcija pobediti ... po tebi.

Подели на овим сајтовима

Ali tad je i EU izglasala da ne dovodi Kosovo u pitanje!!

И даље не доводи. Не знам шта је проблем? То шта нама сервирају по медијима је трећа прича.

Чим су сервирали ону причу оног швабе одма скочила цела европа да дематује.

Сад што ви стручни геополитичари сви знате већ ко је европа шта је европа који су њихови планови ћшта ће они да раде и све сте на основу своје стручности већ проценили и одлучили да знате да ће еу да потражи независно косово није мој проблем.

Ја не могу да се расправљам са шпекулацијама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...