Jump to content

ЖРУ анкета: Ко је по вама највећи живи српски теолог?

Оцени ову тему

Balthasar

ЖРУ анкета: Ко је по вама највећи живи српски теолог?  

142 члановâ је гласало

1. 1. Ко је по вама највећи живи српски теолог?

• Игнатије Мидић
    • Давид Перовић
    • Атанасије Јевтић
    • Максим Васиљевић
    • Порфирије Перић
    • Богољуб Шијаковић
    • Богдан Лубардић
    • Петар Јевремовић
    • Владета Јеротић
    • Ниједан од наведених

Препоручена порука

Епископ Атанасије Јевтић и полажем велику наду,будућности наше ради,Цркве ради најпре,у Лазара Нешића.Имам наде и вере,да ће у наредним годинама,када се смири младост у њему,пуно тога доброг да напише,што ће остати будућим поколењима.

Такође поштујем рад и труд нашег Александра Милојкова и ако ни један од ове двојице младих теолога није на списку,сматрам да би се требали наћи пре многих који су незаслужено стављени у анкету.

Александар је нпр,човек,коме бих без размишљаа своју децу поверила да их учи богословљу,јер је тачан апсолутно у свему.То је то.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

отац Радоје Марковић из Ковиља

20. Милан Јовановић, вероучитељ из Крушевца

Hehe, sto se tice prezvitera i veroucitelja, moram pomenuti o. Vukasina Milicevica i veroucitelja Zdravka Milica! Divni. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ја лично волим опитно, осољено,повезано са неким подвигом богословље /теологију/.

Искрена да будем мање ми се свиђа, једноставно га не осећам  чисто теоретско филозофско богословље, по разуму, без опита.

Дивим се егзистенцијалном богословљу монаха Арсенија Јовановића.

Дубоко оитном и осољеном богословљу митрополита Порфорија.

Дубоком и особеном /између редова/ богословљу епископа Атанасија Раките

И наравно директном из неба па у ребра богословљу умировљеног епископа, Атанасија Јефтића.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја лично волим опитно, осољено,повезано са неким подвигом богословље /теологију/.

Искрена да будем мање ми се свиђа, једноставно га не осећам  чисто теоретско филозофско богословље, по разуму, без опита.

Дивим се егзистенцијалном богословљу монаха Арсенија Јовановића.

Дубоко оитном и осољеном богословљу митрополита Порфорија.

Дубоком и особеном /између редова/ богословљу епископа Атанасија Раките

И наравно директном из неба па у ребра богословљу умировљеног епископа, Атанасија Јефтића.

Где је на листи проф.др Љубивоје Стојановић ?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...