Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* eh, da sam ja bio u vrijeme Hristovo.. Биљана, w.a.mozart and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada daješ šansu ekumenizmu YOKA, Јадранка-Дервента and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada ti je Hristos pastir Јадранка-Дервента, w.a.mozart and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada nađeš istomišljenika za teme o Crkvi danas YOKA, malina :) and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada barataš pojmovima kao priroda, ličnost, volja YOKA and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada govoriš o slučaju Artemije w.a.mozart and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 *onaj osjećaj* kada se zamjeriš adminima i modovima na forumu YOKA and malina :) је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad si toliko pun blagodati da kad vidiš ovu animaciju pomisliš na dikirije a ne na telesnu izlučevinu Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad tumačiš bibliju kao protestanti Јадранка-Дервента, malina :) and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad te sveštenik pred pričešće pita- jesi postio 6 dana na vodi Иван ♪♫, Јадранка-Дервента, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad sveštenik kaže- venčani ste, navalite! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad nema seksa pre braka: w.a.mozart, Oglo, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Цитат ono kad nema seksa pre braka: LOL i ajvanho se ubaciJo Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad pop krene po groblju Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 ono kad nekome objašnjavaš ovaploćenje Sina Božijeg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука