Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada kažeš: ... od kojih sam prvi ja "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada tražiš istinu u sv pismu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osječaj* ko je bez grijeha... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada sveštenik kaže, ko hoće posle liturgije može da malo pomogne malina :), RYLAH and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada svešteniku počneš ja se ne slažem priču Јефимија Крунић, RYLAH and marta . је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* teorije zavjere Биљана, RYLAH and Николa је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada objašnjavaš nekome značaj pričešća malina :) and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećal* kada počnu teme monaštvo ili brak w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kad čuješ razdajte sve što imate Иван ♪♫ and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada sozercavaš SvTrojstvo Перса, malina :), DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 w.a.mozart, Јадранка-Дервента and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 onaj osećaj kad shvatiš da ima nekog i iznad Nikole Tesle YOKA, Иван ♪♫, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad usnimiš novu članicu hora Иван ♪♫, Биљана, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 kad sveštenik udje u oltar i dveri se zatvore YOKA and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad sozercavaš da se Hristos neponovljivo ponavlja u svima nama YOKA and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука