Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada si pravoslavac po kanonima DankaM and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 kad na saboru dodje do nesuglasica Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* Bože moj, zašto si me ostavio!! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad ti sveštenik kaže - pričešćuje se rab Božiji...... Драшко, DankaM, Ленка* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad iz vrha Crkve reaguju na internet misionarenje Ленка*, Биљана, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada si mudar kao zmija i lukav kao zmija Фоловер је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad ti na groblju daju smoki za nečiju dušu Биљана, YOKA, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono šta pomisle kad kažeš da postiš Oglo, malina :), YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada zamišljaš svoju misionarsku aktivnost Иван ♪♫ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad imaš kintu pa oćeš da podigneš dve-tri crkve i iskeširaš celu sumu YOKA је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* zaista zaista vam kažem Биљана and malina :) је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 kad se trudiš da na temi budeš ozbiljan Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 kad vladika na liturgiji vernicima koji se bune zbog novotarija prezentuje saborno tumačenje Биљана, YOKA and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad pobožnu personu pitaju šta misli o nečemu u vezi sa crkvom YOKA је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 kad malo detaljnije prelistaš istoriju srpske crkve marta . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука