Гости Guest - . . .- Написано Септембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 A пропо Вељиног тона... Једна ствар су атеисти, а друга апостате. Јесте донекле, али он свакако није свесно прихватио своје крштење веч вером и љубављу родитеља којима је пљунуо својом назови слободом у лице. Зато то да је апостата стоји у оној мери колико стоји и да је хришћанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @, Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Inače imam vrlo jak revolt prema pripadanju po automatizmu i ja nemam ništa sa tim što su moji roditelji odlučili. krstenje i nema veze sa automatizmom, nego sa slobodnom voljom. da bi neko postao hriscanin on mora to slobodno odluciti. nacionalnost i/ili zelja roditelja ga ne mogu uciniti hriscanonom, ako on to ne zeli da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @, Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek. Kao na primer Drordz Bus... ili Bil Klinton Da ne pominjemo Borisa Tadica ili Cedu Jovanovica... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 То је као кад ниси задовољан фризуром па тражиш од фризера да ти спакује косу коју ти је одсекао да понесеш кући. 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ko ne skače ateista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука