Bokisha Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Помаже Бог свима Спремам се уз Божју помоћ на покајничко ходочашће у Свету земљу за празник Воздвижење. Био бих веома захвалан за информацију о могућности куповине религијских предмета у Јерусалиму. Наиме видевши по нашим храмовима Часне крстове донете са гроба Господњег имам жељу да поклоним свом местном храму. У агенцији сам добио информацију да поједини поклоници праве код нас пре путовања.Уколико неко зна да ли се може купити тамо,информација је веома добродошла. Захалан унапред Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Želim ti srećan i blagosloven put u Svetu Zemlju. Bio sam tamo dva puta, i zaista ljudi su sa sobom nosili veće krstove, onakve kakvi se viđaju po našim hramovima, na kojima piše da su osvećeni na Grobu Gospodnjem. Krstove te veličine nisam video da se tamo mogu nabaviti. De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Zahvaljujem na odgovoru Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука