Sanja Т. Написано Децембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2019 Опет се кефир намножио, да ли жели неко? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 jel probao neko neki od vodenih kefira? kakvog su ukusa? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 1 минут, dragisa рече jel probao neko neki od vodenih kefira? kakvog su ukusa? ...Sem mene? ? Šalim se malo. Neko ga hvali, ja nisam mogla da ga pijem- iako i nema neki jak ukus. Ne znam što. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 nisam ni znao da postoji vodeni, bas me zanima kakav je Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 Vodeni kefir nije zdrav... gde je tu laktoza koja je osnova za fermentaciju Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 @lab_man imaš neki link? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 1 минут, dragisa рече @lab_man imaš neki link? ne mogu sada da kopam po KOBSON-u..ali čim prođe Božić naći ću i šaljem ti. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука