Ратко :( Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ја прилично редовно гледам одабране постере. Мало и погледам форум, врло ретко, али погледам. Видео сам и једног жруовца, верујемовца да има профил. Па ме занима какви су вама утисци оданде. Немам неки дефинисани утисак - некад ми се нешто баш свиди, а некад ми се учини да су то баш клинци. Мало сам банално изложио, али ме стварно интересује ваше мишљење. Нисам хтео, али ајде да поменем, наравно да ми смета тамо када се псује Бог, и слично, али то се изгледа, нажалост, подразумева. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Sta da kazem, ja sam registrovan tamo i napravio sam bio nekoliko postera ali sam zaboravio lozinku i batalio postere Ima zaista zanimljivih i smesnih stvari ali mnogo vise glupih, perverznih i uvredljivih. kron and Олимп је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Учествовао некад активно, сад углавном гледам, некада и избацим неку дефиницију. Добар је сајт, али ме је сморило кад су једно време упали у трип да штанцују одабране дефиниције и постере који вређају религије (обично католицизам и православље). Тад сам се и оладио. Драган Јашић, Ignjatije and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 imam profil al nisam nešto aktivan...skoro sam napravio 2 reakcije http://vukajlija.com/reakcije/23088 http://vukajlija.com/reakcije/22315 inače, sajt je fenomenalan-uvek se smejem naglas Милан Меденица :), Dijasporka and antics је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 učlanjen 2008, tada nešto pisao, ali smorila me elita sa ganjanjem RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Супер ти је дефка са Жиком Шареницом. Баш си убо. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Улетим с' времена на вријем, има добрих, смијешних ствари, морам признати... А као и на многим другим мјестима, нађу се и увреде на рачун Цркве, што показује слику друштва, ништа ново... :10500: Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 ali smorila me elita sa ganjanjem Јел можеш малкице детаљније, ако имаш вољу за куцати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @[member=Ратко ], pa nema šta tu detaljnije, to ti je onaj dio inicijacije i drilovanja koji moraš da prođeš, kako bi ušao u ekipu a ukoliko želiš da budeš inokosan, treba da trpiš nečija pre*eravanja "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Мада је сајт изузетно добро осмишљен и решен, неки мој утисак. Има и дефки да те сложи колико су добре, али има мало и снобизма, баш снобизма. То је вероватно та елита о којој збориш, отприлике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 to je bilo prije tri četiri godine sajt je izgledao drugačije nego sada, sve je bilo još u povoju nije bilo ovoliko članove, postera i ostaloga a snobizma je uvijek bilo i biće w.a.mozart and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука