Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ima još jedna stvar - android aplikacije su pisane na javi i rade u virtuelnoj mašini (Dalvik), dok su iPhone apllikacije native, pisane na Objective-C, pa još (mislim) 64-bitne. To bi po definiciji trebalo da radi brže. Razlika u fluidnosti potiče dodatno i od načina crtanja interfejsa na ove dve platforme. Ima tu dosta finih detalja... Sent from my Sensation using Tapatalk 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 pa još (mislim) 64-bitne. Изгледа да су ипак 32-битне. ARM процесори тек почињу да се појављују у 64-битној варијанти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=liLzcdc984A RYLAH, Иван ♪♫ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 ... Ово је феноменално! Само радити на томе не знам колико је забавно, та вештачка интелигенција је брдо неке математике Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Mene bi zanimalo kada će tako nešto Made in Serbia. Zvone, daj potrudi se malo, pokaži fantaziju.. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Znaci jos jedan izdatak jahojao234 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Врло једноставно - нека укину порезе и намете, сва ограничења предузетницима и да се спроводи закон. Правили би се у Србији и смарт-фонови и вештачки сателити. Аурор, Juan Valdez and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ово је феноменално! Само радити на томе не знам колико је забавно, та вештачка интелигенција је брдо неке математике Тај део су вероватно одрадили штребери са Оксфорда. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Kinezi imaju Ciphone, Sophone, Pinphone, biraj brate... Pa kad oni mogu... :lol: Имају хтц... зте.... само се ти зај са кинезима oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Crveni Baron, gandalf and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Zato ce sad samsung da ga kopira, poboljsa i da prodaje za manje pare. kako god okrenses apple se vise prodaje nego samsung :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 А колко сам читао, овај нови Ајфон би требало да је негде око 200 долара најнамуњенија верзија, што му дође негде око 150 евра, па би требало да буде мало приступачније. To mozda u SAD, u italiji 4S 16GB 620 evrica ... I to sada kada se ocekuje novi .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Znaci ... Katastrofa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 http://gadget.wired.it/news/cellulari/2012/09/14/iphone-5-prezzi-francia-germania-679-899-euro.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука