ego Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 НАСТАВЉЕНИЈЕ МОЛИТВЕНОЈЕ :bla: „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Mislim da je "normalnima" u svetu daleko teže. ne postoji ovakva podela Ja nemam tu hrabrost da se oslanjam samo na svoju snagu, kako ljudi uglavnom idu. Odakle nekom čoveku koji je ateista ili prosto "nevernik" volja da recimo istrči 42 km (maraton), da se bori kada se razboli teško (kanceri), da kada ga svi prijatelji izdaju on i dalje sklapa nova prijateljstva, meni to ljudi nije jasno... Svaka čast.. takvi su za mene heroji.. Kad on bez molitve Bogu ili Svetiteljima uspe da pobedi i da prebrodi životne nedaće, svaka čast. Bog pomaže i kad ne znamo i kad ne tražimo. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука