Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EX-sFvjMOw8&feature=related

Много лепа песма, хвала ти брате, улепшао си нам тему.  :drugarstvo:

Волим иначе турски циц-каранфил.

Постављена слика

tree2.gif

Подели на овим сајтовима

Дивљи мак илити Булка. Да, да од њега боли глава, али мени се свиђа како изгледа.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Не волем људе који не воле цвеће, таман и каранфиле, шта им фали?

Мисим људима или цвееећу? eheeeej

0110_hahaha

Знате мирођијо једна , мени 50% цвећа смета, зато га не волем, вако на сликама ми је свако лепо , али кад дођем у контакт сос њиме онда имам алергијске реакција.

Тада обично чучнем код ауспуха неког автомобила и  док се не надишем издувних гасова не могу доћи себи.

Добро шалим се ово за автомобил , а остало је истина, нарочито ми смета ноћна фрајла , то ми толко смета да је редовно уништавам ако је има неђе у мојој близини.

170fs799081

Подели на овим сајтовима

Цитат

Постављена слика

Постављена слика

Дефинитивно не волим овај цвет.

Ја баш волим ово цвјеће а рећи ћу вам и зашто. Када је почео рат овде у Босни (тад сам имао 7 година) ја сам са мајком и братом који је био још млађи кренуо у Војводину, тачније у Кулу у избјеглиштво. Како смо брат и ја били мали, стално смо повраћали и покушавали да спавамо. Када смо напокон изашли из Босне гдје је било хладно и владала нека априлска магла дошли смо у Војводину. Таман када смо тамо стигли усјало је и сунце и мене је прошла она мука и када сам погледао кроз прозор аутобуса видио сам велику равницу први пут у свом животу и поље препуно овог цвијета. Тај осјећај који сам имао тада и дан данас не могу да заборавим  :drugarstvo:

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ех Лазо , па друго је то , то се не рачуња, гледо из автобуса на цвеће по ливади, па волем га и ја таког, ал да ми неко ујутро у кревет убере и донесе булке-главобољке мислим да би имо главобољу пар дана због тога.

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Не волем људе који не воле цвеће, таман и каранфиле, шта им фали?

Мисим људима или цвееећу? 4chsmu1

zru

Знате мирођијо једна , мени 50% цвећа смета, зато га не волем, вако на сликама ми је свако лепо , али кад дођем у контакт сос њиме онда имам алергијске реакција.

Тада обично чучнем код ауспуха неког автомобила и  док се не надишем издувних гасова не могу доћи себи.

Добро шалим се ово за автомобил , а остало је истина, нарочито ми смета ноћна фрајла , то ми толко смета да је редовно уништавам ако је има неђе у мојој близини.

4chsmu1

А, туј смо даклем, реци српски да те цео форум разуме... shok

Мој девер каже ''волим природу и дрвеће и цвеће, али највише волем да затворим све

прозоре и пустим климу'',

у пролеће и лето, јер фамилијарно имају алергије.

Добије кијавицу у пролеће и прође га када дође јесен.

Ако је тако, па шта ћеш... 0703_read

nasznak

Подели на овим сајтовима

Цитат

Не фали ми вала ништа не волим ни каранфиле ни мак!!

Па ако ће то бити разлог да ме неко не воли...  shok добро  4chsmu1

Кларис, ти си моја ружа, кој те бре не воле... 0703_read

Позз 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...