мирођија Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Цитат http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EX-sFvjMOw8&feature=related Много лепа песма, хвала ти брате, улепшао си нам тему. Волим иначе турски циц-каранфил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Цитат Дефинитивно не волим овај цвет. Ja bas volem bulke... u zelenoj travi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Зар то није мак?? gadjanjegovornika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Цитат Зар то није мак?? gadjanjegovornika Nem` pojma... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Па да, то је исто , у Босни кажемо "мак! од њега глава боли 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Дивљи мак илити Булка. Да, да од њега боли глава, али мени се свиђа како изгледа. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Не волем људе који не воле цвеће, таман и каранфиле, шта им фали? Мисим људима или цвееећу? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Не фали ми вала ништа не волим ни каранфиле ни мак!! Па ако ће то бити разлог да ме неко не воли... добро https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Чему онда тема "Цвеће које волимо" ?? Зашто једноставно не буде.. "Волимо цвијеће" Без подјеле!! Ђе ту равноправност цвијећа онда 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Цитат Не волем људе који не воле цвеће, таман и каранфиле, шта им фали? Мисим људима или цвееећу? eheeeej 0110_hahaha Знате мирођијо једна , мени 50% цвећа смета, зато га не волем, вако на сликама ми је свако лепо , али кад дођем у контакт сос њиме онда имам алергијске реакција. Тада обично чучнем код ауспуха неког автомобила и док се не надишем издувних гасова не могу доћи себи. Добро шалим се ово за автомобил , а остало је истина, нарочито ми смета ноћна фрајла , то ми толко смета да је редовно уништавам ако је има неђе у мојој близини. 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Исти проблем. Али са маком 170fs799081 И још пар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Цитат Дефинитивно не волим овај цвет. Ја баш волим ово цвјеће а рећи ћу вам и зашто. Када је почео рат овде у Босни (тад сам имао 7 година) ја сам са мајком и братом који је био још млађи кренуо у Војводину, тачније у Кулу у избјеглиштво. Како смо брат и ја били мали, стално смо повраћали и покушавали да спавамо. Када смо напокон изашли из Босне гдје је било хладно и владала нека априлска магла дошли смо у Војводину. Таман када смо тамо стигли усјало је и сунце и мене је прошла она мука и када сам погледао кроз прозор аутобуса видио сам велику равницу први пут у свом животу и поље препуно овог цвијета. Тај осјећај који сам имао тада и дан данас не могу да заборавим У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ех Лазо , па друго је то , то се не рачуња, гледо из автобуса на цвеће по ливади, па волем га и ја таког, ал да ми неко ујутро у кревет убере и донесе булке-главобољке мислим да би имо главобољу пар дана због тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Цитат Цитат Не волем људе који не воле цвеће, таман и каранфиле, шта им фали? Мисим људима или цвееећу? 4chsmu1 zru Знате мирођијо једна , мени 50% цвећа смета, зато га не волем, вако на сликама ми је свако лепо , али кад дођем у контакт сос њиме онда имам алергијске реакција. Тада обично чучнем код ауспуха неког автомобила и док се не надишем издувних гасова не могу доћи себи. Добро шалим се ово за автомобил , а остало је истина, нарочито ми смета ноћна фрајла , то ми толко смета да је редовно уништавам ако је има неђе у мојој близини. 4chsmu1 А, туј смо даклем, реци српски да те цео форум разуме... shok Мој девер каже ''волим природу и дрвеће и цвеће, али највише волем да затворим све прозоре и пустим климу'', у пролеће и лето, јер фамилијарно имају алергије. Добије кијавицу у пролеће и прође га када дође јесен. Ако је тако, па шта ћеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Цитат Не фали ми вала ништа не волим ни каранфиле ни мак!! Па ако ће то бити разлог да ме неко не воли... shok добро 4chsmu1 Кларис, ти си моја ружа, кој те бре не воле... Позз 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука