antoneta Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Цитат Šta preporučujete vi đevojke/žene sa foruma od cvijeća,sad ovako u ovom dobu koje bi se održavalo na nekoj prosječnoj sobnoj temeraturi.Da se potrudim da nešto njegujem u mojoj blizini (jer su bližnji dosta komplikovana bića ) 0102_laugh Бенџамин је леп... И Антуријум... Кажу да је антуријум захтеван за одржавање, али нисам стекла такав утисак, не трудимо се пуно око овог нашег и опет му није ништа... klapklap "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Уф, мени се он уопште не свиђа.Ни мало (антуриум) prstgore Моји фаворити су хибискус и кала. А волим и кротоне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 волим кактусе '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Isto!!! :cheesy: 4chsmu1 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Цитат Isto!!! :cheesy: 4chsmu1 :bla: И ја, такође... 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 a sad da menjamo pelcere hahahhaha :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 i ja volim kaktuse....i kale...prelepe su .gif' class='bbc_emoticon' alt='whackado' /> "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 "Јер цвеће - то је радост за наше људско сазнање. Све може бити горко, само је ту нека чудесна сласт ,у цвећу . Има у томе неког божанског магнетизма ,што душу вуче неки раскош. Јесте ли приметили људи обично своју претставу о рају везују са цвећем . Није ли цвеће - најскривенији остатак изгубљеног раја? Није ли у њему рај највише сачувао себе и принео кроз векове до нас?..... Рајска сласт, и душа раја - пробија се кроз цвеће ,избегавајући да се сретне са људским злом..." Јустин Попови Кроз цвеће живи рај, а са њим живимо и ми!!! whackado Највише волим пољско цвеће.... Али јоргован и руже су дивне Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Цитат Уф, мени се он уопште не свиђа.Ни мало (антуриум) Моји фаворити су хибискус и кала. А волим и кротоне. Мени се антуријум исто никад није посебно свиђао, некако ми је деловао сав змијолико савијен и као лакиран... али кад смо добили на поклон један фини антуријумчић - много ми се допао... листови су му истог облика као и цветови, само мало издуженији, а цветови дефинисани и јарко црвени... Приметила сам да сам почела предност да дајем цвећу које је дефинисано. Не знам како да објасним тај појам дефиниције, али у дефинисане биљке убрајам - кактусе, палме, фикус, гербере, рузмарин, спатифилум... нешто тако што има јасне ивице... Са друге стране мушкатле, хибискус, и цвеће које има сличне мекане цветове делују ми неукроћено... лепо у сваком случају али увек се одушевим овим дефинисаним сортама, хехех "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Кактуси су ми исто симпатични... кад се пуно њих засади у некој корпици, или посебно у неким лепим керамичким саксијама... Пре пар месеци ме је један кактус боцнуо... чак није био ни наш кактус... у Бриколажу, док смо чекали на каси, човек који је био следећи на реду (закључила сам да је био љубитељ кактуса) донео је десетак малих кактуса, сваки у оној маленој нестабилној саксији, и поређао их по пулту... један кактус је изгубио равнотежу и `залепио` ми се за кажипрст... Сутрадан је хирург био неопходан... од тад сам постала опрезнија према кактусима који се купују у Бриколажу... хехехе Имам и једно питање... везано за кактусе који цветају... како их приморати да процветају? Ево га један фини кактус... мекан... не боде... 1405_love Uploaded with ImageShack.us Леп је и сунцокрет у букету... Uploaded with ImageShack.us "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Цитат Са друге стране мушкатле, хибискус, и цвеће које има сличне мекане цветове делују ми неукроћено... а ја баш то волим letetiМного ми се свиђа Божићна звезда, али је веома осетљива и захтевна за одржавање. Мени је увенула 0442_feel Зато генерално купујем цвеће које не захтева неко посебно цинцулирање slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Ма имамо и хибискус (црвени и розкасти, мама воли исто све те, по мојим критеријумима, недефинисане биљке, хехе... ) и сезонски са нанине терасе неминовно засијају мушкатле... али кад би мени дозволили да направим ревизију цвећа, озбиљно бих нарушила присутну кућну флору.. Ево га хибискус један Uploaded with ImageShack.us А та Божићна звезда подсећа на Божићно дрво... Боримо се да га одржимо у животу... Да би му лишће поцрвенело требало је да га држимо на тамном месту двадесетак дана, и поступили смо по упутству али се он није владао лепо, него венеее.... Uploaded with ImageShack.us "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Ja se toliko rastuzim kada mi uvene cvece tako da sam se usmmerila na gajenje jednostavnog cveca ali je lepota kada se malo pomucite pa vas biljka nagradi divnim cvetom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Перса је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука