Јован Чакарески Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Najjednostavnije a po meni najlepše : http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Ovo cvijeće mi se sviđa ali nemam pojma kako se zove. Piše tamo: Coxcomb flower cupped in young woman's hands, ne znam kakvo je to Coxcomb flower. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 колико сам видела овде...http://www.google.com/search?q=Coxcomb+flower.&hl=en&client=firefox-a&hs=jP8&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MmrbTea6MIPMswa7raHXDg&ved=0CCYQsAQ&biw=1280&bih=738 то је врста руже, мада јако личи на Хортензију, најпре сам и помислила да је она, свеједно, јако је лепа... idea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! idea Мико, нађох ову зелену ружу коју до сада нисам видела... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 колико сам видела овде...http://www.google.com/search?q=Coxcomb+flower.&hl=en&client=firefox-a&hs=jP8&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MmrbTea6MIPMswa7raHXDg&ved=0CCYQsAQ&biw=1280&bih=738 то је врста руже, мада јако личи на Хортензију, најпре сам и помислила да је она, свеједно, јако је лепа... idea И ја сам пво мислио да је хортензија ал има некакво чудно лишће, хахахаха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! bendoff 4chsmu1 Мико, нађох ову зелену ружу коју до сада нисам видела... 0102_laugh изгледа ко зелена салата! 0102_laugh Душка је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Остах без коментара, заиста. Не знам да ли да се смејем, или ...да се прекрстим? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 0203_cool 7896634 ičinih umesto tebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра В. Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Волим цвијеће, и оно у башти и пољско и кућно, мада њега мало мање, такође волим да ми поклањају поготово руже, а волим и ја да га поклањам.... А највише волим суво цвијеће и икебане. Лаванду волим због мириса, а и љепо изгледа када се осуши. А свако цивијеће је љепо и посебно на свој начин и захтјева бригу и његу, неко више неко мање, као и жене :rolleyes: Моја жеља је да имам свој цвијетњак који ћу уређивати и уживати у њему... мирођија је реаговао/ла на ово 1 ВЕРА НАДА ЉУБАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 moj primerak koji negujem мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 i ovaj takodje мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Mislim da nema cvijeta koji ne volim мирођија and Душка је реаговао/ла на ово 2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Лаванда за Мамицу Форумску... algabacaju Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Hvala sestrice 0304_smile4 ovo je za tebe мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 ne bi da otvaram novu temu ,mislim da mogu i ovde da postavim pitanje da li je neko pravio kompost ? svakog dana imam dosta prirodnog djubreta ,i volela bi da napravim kompost ,ali ne znam kako upomocccccccc snoozer_11 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука