Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Najjednostavnije a po meni najlepše :

white-rose1.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

колико  сам  видела  овде...http://www.google.com/search?q=Coxcomb+flower.&hl=en&client=firefox-a&hs=jP8&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MmrbTea6MIPMswa7raHXDg&ved=0CCYQsAQ&biw=1280&bih=738

то  је  врста  руже,  мада  јако  личи  на  Хортензију, најпре  сам  и  помислила  да  је  она,

свеједно,  јако  је  лепа... idea

Подели на овим сајтовима

ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! :( idea

Мико,  нађох  ову  зелену  ружу  коју  до сада  нисам  видела...

rosepvdgmossgreenf.jpg

Подели на овим сајтовима

колико  сам  видела  овде...http://www.google.com/search?q=Coxcomb+flower.&hl=en&client=firefox-a&hs=jP8&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MmrbTea6MIPMswa7raHXDg&ved=0CCYQsAQ&biw=1280&bih=738

то  је  врста  руже,  мада  јако  личи  на  Хортензију, најпре  сам  и  помислила  да  је  она,

свеједно,  јако  је  лепа... idea

И ја сам пво мислио да је хортензија ал има некакво чудно лишће, хахахаха!

Подели на овим сајтовима

ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! bendoff 4chsmu1

Мико,  нађох  ову  зелену  ружу  коју  до сада  нисам  видела...

rosepvdgmossgreenf.jpg

0102_laugh изгледа ко зелена салата!  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Волим цвијеће, и оно у башти и пољско и кућно, мада њега мало мање, такође волим да ми поклањају поготово руже, а волим и ја да га поклањам.... А највише волим суво цвијеће и икебане. Лаванду волим због мириса, а и љепо изгледа када се осуши. А свако цивијеће је љепо и посебно на свој начин и захтјева бригу и његу, неко више неко мање, као и жене :rolleyes: :D

Моја жеља је да имам свој цвијетњак који ћу уређивати и уживати у њему...

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 months later...

ne bi da otvaram novu temu ,mislim da mogu i ovde da postavim pitanje

da li je neko pravio kompost ?

svakog dana imam dosta prirodnog djubreta ,i volela bi da napravim kompost ,ali ne znam kako

upomocccccccc snoozer_11

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...