Гости Guest Написано Септембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 petak 7.09.2012 | 00:55 Lombardi: Papa ne dolazi u Niš Izvor: Blic Beograd -- Direktor Kancelarije za medije Svete stolice, otac Federiko Lombardi, izjavio je da trenutno nije predviđeno putovanje pape Benedikta XVI u Niš naredne godine. Lombardi u izjavi za "Blic" nije želeo da komentariše navode da bi u slučaju dolaska pape na proslavu, sa tog dogadjaja mogao da izostane ruski patrijarh Kiril. Srpski patrijarh Irinej je prošlog meseca izjavio da nema ništa protiv da Benedikt XVI poseti Srbiju, ali da papa to još nije učinio zbog svežih sećanja na posledice Drugog svetskog rata. Kako prenosi taj list, patrijarh Irinej je naveo da se ne protivi poseti pape Srbiji, ali da smatra da niko ne može da garantuje za papinu sigurnost tokom boravka u zemlji u kojoj još živi mnogo izbeglica. "A bila bi to tragedija za zemlju i Crkvu ako bi se nešto desilo poglavaru Rimokatoličke crkve. Naš stav je zato da još nije sazrelo vreme za jednu takvu posetu", kazao je patrijarh srpski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Možda će papa i doći nikad se ne zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Ma ko bi ga dirao? Legitimno je da nezadovoljni protestvuju i bilo bi malo buke kao ispred onog NATO aviona i to je sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Ne vidim zašto bi papu neko dirao kad nije priznao Kosovo kao državu na primer. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ja mislim da se i mala srpska djeca po svim obdaništima već igraju te igrice i nabrajalice: papa u Niš dolazi, papa u Niš ne dolazi... to tako se moglo napravit i sa Ferdom Ferdi in Sarajevo kommt, Ferdi in Sarajevo nicht kommt 1408_love DJ Ferdi http://www.dj-ferdi.de/index2.html Dj Ratzi @ Bar Cuba Scratching mocart Oh, sehr gut, sehr cool, ja... E onda ništa, ako vam sad ne stigne doći Benedikt XVI doće vam Benedikt XVII, papa americano, mons. Burke papa americano Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 A sta ce nam papa u Srbiji? kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 A sta ce nam papa u Srbiji? Pa ima svoje stado u Srbiji, treba pastir da obiđe stado svoje malo. Ovčice, bre! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 ТВРД ЈЕ ОРАХ ЧУДНОВАТА ВОЋКА ЗУБЕ СЛОМИ АЛ ГА НЕ ПОЛОМИ ! http://www.youtube.com/watch?v=q77IwuVru5Y www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 ТВРД ЈЕ ОРАХ ЧУДНОВАТА ВОЋКА Ali je čekić sprava zahebana Јадранка-Дервента and kron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ali je čekić sprava zahebana Imamo mi čekić, no taj služi za nešto drugo. Za orahe je zadužen Brisel, oni imaju i mlin i tu čekićaru. Ali tamo se ide samo dobrovoljno, i velik je red, čeka se dugo, pa se pripremite, nejde ni to odmah. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Аха ал кад би се зезали .... пробали сте неколико пута чекићем па сте поломили зубе ..... kron је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ima još dosta do marta 2013. godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ma ko bi ga dirao? Legitimno je da nezadovoljni protestvuju i bilo bi malo buke kao ispred onog NATO aviona i to je sve. Ja znam par njih. Bilo bi ko sa paradom ponosa,moralo bi da ga cuva 10000policajaca,mislim da to na jednom ovakvom skupu netreba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ja znam par njih. Bilo bi ko sa paradom ponosa,moralo bi da ga cuva 10000policajaca,mislim da to na jednom ovakvom skupu netreba. Kako možeš da porediš dolazak pape u Niš i paradu ponosa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Kako možeš da porediš dolazak pape u Niš i paradu ponosa? Mislim da bi isti ljudi pravili problem,to je razlog zbog kog poredim paradu ponasa i dolazak pape. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука